Παιδιά ξέρω ότι πολλοί δεν είσαστε πλήρως ικανοποιημένοι με την μπαταρία του XRN2.
Οι περισσότεροι από εμάς βγάζουμε 1 ημέρα κανονικής χρήσης με την αυτονομία του.
ΟΜΩΣ Μετά από μήνες μελετών και πειραμάτων.. είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως με 1 φόρτιση μπορώ και βγάζω 4 ημέρες.
ΝΑΙ καλά διαβάσατε 4 ολόκληρες ημέρες.
Το κόλπο είναι το εξής:
Φορτίζετε πλήρως το κινητό σας και το δουλεύετε με κανονική χρήση.
Λογικά στο κλείσιμο της ημέρας θα έχει αδειάσει η μπαταρία σας.. όταν κλείσει το κινητό θα το αφήσετε 3 ημέρες κλειστό.
Την τέταρτη ημέρα μπορείτε να το φορτίσετε και να το ξαναανοίξετε.
Αυτό ήταν...
Με μία φόρτιση βγάλατε 4 ημέρες... τόσο απλό !!!! Καλό καλοκαίρι !!!
(Με δόση humor πάντα)
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
και στις τρεις ημέρες που θα είναι κλειστό θα δεχόμαστε κλήσεις στις ακρες των δακτύλων μας ?
θα μαζευεις αναπάντητες .
Με το που ανοίξεις το κινητό θα σε ειδοποιεί ο πάροχος σου σε μήνυμα.
Ασε που κρατάς κι ένα μυστήριο έτσι.. και δεν ξέρει κανείς τι κάνεις
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
@pechr διαβαζα περιχαρης τις οδηγιες σου, πολυ προσεχτικα για να μη μου ξεφυγει τιποτα... Φτανω στο σημειο που λες να μεινει κλειστο το τηλεφωνο για 3 μερες και σκεφτομαι ταυτοχρονα τι εφεδρικη συσκευη υπαρχει στο σπιτι για το διαστημα αυτο... Και μετα διαβαζω παρακατω και ξεκαρδιζομαι χαχαχα. Να σαι καλα!
@pechr εγώ δεύτερη ημέρα με κλειστό κινητό, ακολουθώ πιστά τον οδηγό σου, μια χαρά ως τώρα, περισσότερες εντυπώσεις την Τετάρτη που θα κλείσω τετραήμερο. Αυτά είναι, να έχεις σπουδάσει Μηχανολόγος μηχανικός, δώσε μας τα φώτα σου αγόρι μου.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ψάχνω να βρω την 7.1.3. Στην σελίδα με τις ρομ προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να την κατεβάσω αλλά μου βγάζει σφάλμα. Την εχει κάποιος να την ανεβάσει κάπου αλλού? Ευχαριστώ