Καλήμερα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω το redmi note 2 to prime αγορασμένο από ibuygou.Ενώ βάζοντας στο authentication τον κωδικό από το υδατογράφημα και είναι κομπλέ αυθεντικό δηλαδή μου γράφει ότι το τηλέφωνο τσεκαρίστηκε μόνο από έμενα 5 φόρες εκεί που δείχνει το τσεκ για το imei της συσκευής και το sn μου βγάζει ότι το imei είναι λάθος και δεν υπάρχει . Έχει συμβεί σε κανένα? Έχω στείλει mail στο customer support και περιμένω απάντηση.
Καλησπερα παιδιά. Αντιμετωπιζω πρόβλημα με την μπαταρία . Για παράδειγμα το φορτιζω μέχρι το 100 το βγάζω και μεσα σε μισή ώρα χωρίς να το έχω πειράξει καθόλου πάει 94. Άλλες φορές αμα το αφηνα παραπάνω ωρα στο 100 δν έπεφτε έτσι αλλα τρ όπως και να το κάνω πέφτει πολύ γρήγορα . Επίσης δν κάθεται καλα ο ανταπτορας στον φορτιστη. Δοκιμασα εναν άλλον ανταπτορα και πάλι κουνιεται. Λέτε να επηρεάζει την φόρτιση αυτό?
Καλησπερα παιδιά. Αντιμετωπιζω πρόβλημα με την μπαταρία . Για παράδειγμα το φορτιζω μέχρι το 100 το βγάζω και μεσα σε μισή ώρα χωρίς να το έχω πειράξει καθόλου πάει 94. Άλλες φορές αμα το αφηνα παραπάνω ωρα στο 100 δν έπεφτε έτσι αλλα τρ όπως και να το κάνω πέφτει πολύ γρήγορα . Επίσης δν κάθεται καλα ο ανταπτορας στον φορτιστη. Δοκιμασα εναν άλλον ανταπτορα και πάλι κουνιεται. Λέτε να επηρεάζει την φόρτιση αυτό?
Και το δικό μου το κάνει αυτό.... Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα αυτό....
Ρε παιδιά ξαφνικά, με τέρμα ένταση, το ακουστικό έχει πολύ χαμηλή ένταση και σχεδόν δεν ακούω το συνομιλητη. Το μόνο που έκανα ήταν ώρα πριν να φυσηξω στο ακουστικό για να φύγει λίγη σκόνη που είχε.
Λέτε να έκανα μεγάλη μλκ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
Τελικά το βρήκα.
Διάβασα σε ξένα φόρουμ πως το ακουστικό μαζεύει σκόνες και θέλει άνοιγμα το κινητό και καθάρισμα.
Οπότε σκέφτηκα να το βάλω μπροστά από ένα ηλεκτρικό σκουπακι χωρίς να λύσω τη συσκευή.
Αυτό ήταν, μέσα σε δευτερόλεπτα σαν καινούργιο!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk