Shell από ότι ξέρω είναι γλώσσα προγραμματισμού linux. Με adb shell έχεις προσομοίωση εντολών linux σε συσκευή android. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος.
Shell από ότι ξέρω είναι γλώσσα προγραμματισμού linux. Με adb shell έχεις προσομοίωση εντολών linux σε συσκευή android. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος.
Proud member of xiaomi-miui.gr
και πως επηρρεάζει αυτή ή π@π@ρι@ την μπαταρία? Το έχω διαβάσει πολλές φορές...
Γεια σας παιδιά . Σήμερα τυχαία περασα απο ενα μαγαζί κινέζικο που πουλούσε διαφορα πραγματα και βρήκα έναν φορτιστη και έγραφε τα ίδια που γράφει και του redmi note 2. Μόνο κατι άλλαζε. Είπα να τον πάρω μιας και του κινητού βγαίνει ολη την ώρα και δν κάθεται καλά . Λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα ή να καεί κανα κινητό. Ο φορτιστής γράφει 100-240v 50-60hz 0.35A
5.3v=2.0A(το μονο που αλλάζει είναι οτι στον κανονικό φορτιστη γράφει 5v αντί για 5.3.) Τι λέτε να τον χρησιμοποιησω ή θα έχω κανα πρόβλημα και θα τρέχω?
5.3v=2.0A(το μονο που αλλάζει είναι οτι στον κανονικό φορτιστη γράφει 5v αντί για 5.3.) Τι λέτε να τον χρησιμοποιησω ή θα έχω κανα πρόβλημα και θα τρέχω?
5.3V είναι το ανώτερο επιτρεπτό όριο φόρτισης σε ένα κινητό.
Αν έχει μεγαλύτερη τάση απο αυτή τότε θα σου βγάλει μήνυμα το κινητό ότι έχει υψηλή τάση και πιθανόν να σου καταστρέψει την μπαταρία με τον καιρό.
Το κατώτερο όριο είναι το 4.7V
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Στην περίπτωση ενός κακού μετασχηματιστή η τάση στην έξοδο μεταβάλλεται και πολλές φόρες μπορεί να ανέβει σε πολύ υψηλά επίπεδα που μπορούν να καταστρέψουν μπαταρία και συσκευή, να δημιουργήσουν πιθανή ηλεκτροπληξία με εγκαύματα, ακόμα και θάνατο…
Καλημέρα παιδιά, μια χαζή ερώτηση, στα παλιά κινητά βλέπαμε πόσο χρόνο ομιλίας είχαμε ή πόσα SMS είχαμε στείλει, για έλεγχο να μην ξεφύγουμε και χρεωθούμε (αφού έχουμε δωρεάν χρόνο ομιλίας και SMS)...στο Xiaomi Redmi Note 2 που στο καλό το βρίσκουμε αυτό? Υπάρχει τρόπος ή πρέπει να κατεβάσουμε άλλη εφαρμογή?
Καλημέρα παιδιά, μια χαζή ερώτηση, στα παλιά κινητά βλέπαμε πόσο χρόνο ομιλίας είχαμε ή πόσα SMS είχαμε στείλει, για έλεγχο να μην ξεφύγουμε και χρεωθούμε (αφού έχουμε δωρεάν χρόνο ομιλίας και SMS)...στο Xiaomi Redmi Note 2 που στο καλό το βρίσκουμε αυτό? Υπάρχει τρόπος ή πρέπει να κατεβάσουμε άλλη εφαρμογή?
Δεν έχω δει κάτι του κινητού. Εγώ στην Vodafone χρησιμοποιώ την εφαρμογή τους.