Τώρα που ανακάλυψες και την "επαναστατική", έως και "τρομοκρατική" θα έλεγα, πλευρά των Xiaomi ("Εκρηξη μπαταρίας συσκευής") άντε να σου μιλάω εγώ για καφέδες με καϊμάκια...(καλά μην τον παίρνεις τοις μετρητοίς τον καφέ... μπορείς να πεις και "παγωτό χωρίς σοκολάτα" και άλλα τέτοια χαριτωμένα...).Ο/H Trinity Circle έγραψε:
@caeser μάλλον καλέ μου θα έλεγα ανικανοποίητος, κοίτα το θετικό είναι πως δεν έχει τα "σκουπίδια" της google μεσα. Αλλά γενικά πάνα είμαι αυστηρός με ότι αγοράζω, απλά δεν με ικανοποίησε οσο θα ήθελα. Όσο για καφέ δεν πίνω απαγορεύεται για λόγους υγείας![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Αν και δεν σε ξέρω, βάση των γνώσεων μου φυσικά σε θεωρώ ευγενή και καλό.![]()
Και τέλως θεωρώ ύστατη τιμή την επικοινωνία μαζί σου. Φιλιά.
Αν και, μιλώντας για την ουσία, είναι θέμα γούστου και αναγκών η επιλογή μιας τέτοιας συσκευής, θεωρώ ότι τα Xiaomi και τη Miui απευθύνεται σε πελάτες, όχι μόνο συντηρητικούς ή αυστηρούς, αλλά και ανικανοποίητους, όπως εσύ (και εγώ, είναι η αλήθεια... και το αυτό αποδεικνύεται από την πληθώρα των συσκευών που έχω).
Η απόδειξη για αυτό είναι ότι μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, έχει αναβαθμίσει το λογισμικό της 8 φορές επίσημα (και πολλές 10άδες ανεπίσημα) και έχει πλέον μια γκάμα συσκευών, που καλύπτει ΟΛΑ τα γούστα... και το κυριότερο, που δεν σε κάνει ποτέ να πλήττεις, είναι ότι συνεχίζει ΑΚΑΘΕΚΤΗ και παρουσιάζει κατά μέσο όρο ένα νέο μοντέλο ανά 3 μήνες! Stay tuned, my dear... more are meant to come!