Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H Trinity Circle έγραψε:

@caeser μάλλον καλέ μου θα έλεγα ανικανοποίητος, κοίτα το θετικό είναι πως δεν έχει τα "σκουπίδια" της google μεσα. Αλλά γενικά πάνα είμαι αυστηρός με ότι αγοράζω, απλά δεν με ικανοποίησε οσο θα ήθελα. Όσο για καφέ δεν πίνω απαγορεύεται για λόγους υγείας :D
      Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Αν και δεν σε ξέρω, βάση των γνώσεων μου φυσικά σε θεωρώ ευγενή και καλό. ;)
      Και τέλως θεωρώ ύστατη τιμή την επικοινωνία μαζί σου. Φιλιά. :)
      Τώρα που ανακάλυψες και την "επαναστατική", έως και "τρομοκρατική" θα έλεγα, πλευρά των Xiaomi ("Εκρηξη μπαταρίας συσκευής") άντε να σου μιλάω εγώ για καφέδες με καϊμάκια...(καλά μην τον παίρνεις τοις μετρητοίς τον καφέ... μπορείς να πεις και "παγωτό χωρίς σοκολάτα" και άλλα τέτοια χαριτωμένα...).
      Αν και, μιλώντας για την ουσία, είναι θέμα γούστου και αναγκών η επιλογή μιας τέτοιας συσκευής, θεωρώ ότι τα Xiaomi και τη Miui απευθύνεται σε πελάτες, όχι μόνο συντηρητικούς ή αυστηρούς, αλλά και ανικανοποίητους, όπως εσύ (και εγώ, είναι η αλήθεια... και το αυτό αποδεικνύεται από την πληθώρα των συσκευών που έχω).
      Η απόδειξη για αυτό είναι ότι μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, έχει αναβαθμίσει το λογισμικό της 8 φορές επίσημα (και πολλές 10άδες ανεπίσημα) και έχει πλέον μια γκάμα συσκευών, που καλύπτει ΟΛΑ τα γούστα... και το κυριότερο, που δεν σε κάνει ποτέ να πλήττεις, είναι ότι συνεχίζει ΑΚΑΘΕΚΤΗ και παρουσιάζει κατά μέσο όρο ένα νέο μοντέλο ανά 3 μήνες! Stay tuned, my dear... more are meant to come! :thumbsup:
    • @caeser κατγαρχήν έχεις πλάκα κ μου αρέσεις. Η αλήθεια είναι πως αν είχα λεφτά θα έπαιρνα το Xiaomi Mi max και το καινούριο Redmi Pro. Θα ήθελα να κάνω συλλογή κινητά αλλα όταν δούλευα και αγόραζα τα χάριζα. Αλλά δυστυχώς επιδή στην παrούσα φάση είναι αδύνατον θα προτυμούσα κάτι "σταθερό" Στα 5 χρόνια σαν λογισμικό δεν είναι ασχημο και όπως ξαναείπα και θα ξαναπώ δεν έχει τις αηδίες της google που είναι τεράστιο plus. Μετά τα 7 χρόνια μπορείς να δεις την πραγματική εξέλιξη του λογισμικου κατα εμπυ φυσικα, όπως και η google απο το lollipop και μετά άρχισε να βελτιώνεται. Όπως και τα windows phone με τα 8.1. Αυτο με την μπαταρία εχει συμβεί και στην samsung, και μια φίλη μου είχε κινητο samsung και της φούσκωσε η μπαταρία στον 4 μηνα, και απο τον γερμανο που το πήρε της είπαν οτι δεν την καλύπτει η εγγύηση. (Άσχετο απλά ήθελα να το αναφέρω). Προσωπικά όπως ξαναείπα προτιμώ τα windows phone, πρώτον γιατί έχουν πάρα πολύ καλή κάμερα και δεύτερον θέμα γούστου. Μου αρέσει να στηρίζω εταιρίες που έχουν χαμηλό ποσοστό πωλήσεων . Αλλά για να μην μιλώ ασχημα για την Xiaomi είχα πει οτι κινητο android δεν ξαναπαίρνω, παρόλα αυτά πήρα xiaomi αρα και αυτό κάτι λέει. Το κυριότερο που μου αρέσει είναι οτι μου δίνει την δυνατότητα να μαθαίνω καινούρια πράγματα, όπως και θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω και εγώ να ασχοληθώ εις βάθος με το λειτουργικό. Συγνώμη για το μεγάλο και κουραστικό μύνημα, όπως και οτι ξεφεύφω του θέματος.
      Τέλος να στείλω την αγάπη μου στους @NasDriver , σε εσένα @caeser φυσικά, στον @gkalen για την βοήθεια του και σε δυο ακόμη που νομίζω οτι ξέχασα. Φιλιά.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Trinity Circle έγραψε:

...Αλλά γενικά πάνα είμαι αυστηρός με ότι αγοράζω, απλά δεν με ικανοποίησε οσο θα ήθελα.

Ο/H Trinity Circle έγραψε:

Προσωπικά όπως ξαναείπα προτιμώ τα windows phone, πρώτον γιατί έχουν πάρα πολύ καλή κάμερα και δεύτερον θέμα γούστου. Μου αρέσει να στηρίζω εταιρίες που έχουν χαμηλό ποσοστό πωλήσεων.
      Εγώ πάλι...εντελώς καλοπροαίρετα...να πώ οτι δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας απαιτητικός άνθρωπος που δεν έμεινε ικανοποιημένος απο Xiaomi και MIUI, προτιμάει (γιατί προφανώς ικανοποιείται) τα Windows phone...

Τα Windows phone, με τις ΑΝΥΠΑΡΚΤΡΕΣ στην κυριολεξία εφαρμογές, που είναι ένα τελειωμένο παιχνίδι το οποίο έχει παρατήσει ακόμα και η μάνα του!!!
      Το μέγεθος της Microsoft (που κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει) είναι αυτό που κρατάει ανοιχτό ακόμα το μαγαζί των WP...μέχρι... να ανακοινώσει το κλείσιμό του. (η επίσημη ανακοίνωση μένει...την ήττα την έχει αποδεχτεί).

Τέλος, δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου φιλανθρωπικό ίδρυμα για να στηρίζω εταιρίες με χαμηλές πωλήσεις επειδή πετάξαν ένα προϊόν στην αγορά και δεν έχουν τρόπο να το υποστηρίξουν ούτε με δικές τους εφαρμογές (δεν μπαίνω καν στους τρίτους...). Η Microsoft κοιτάει πώς θα βελτιώσει-προωθήσει τις εφαρμογές της σε iOS και Android και έχει παρατήσει τα WP στην μοίρα τους.

Σεβαστή η άποψη του καθενός. Αλλά δεν μπορεί να κρίνουμε έτσι την Xiaomi τόσο αυστηρά και να αποδεχόμαστε τον πεθαμένο επειδή φέρει Microsoft ετικέτα.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

Καλημέρα συνφορουμητες. Έχω στο κινητό μου την 6.6.30 miui8.
      Δεν ξέρω αν είναι bug ή εάν είναι κάτι στις ρυθμίσεις. Όταν χρησιμοποιώ ακουστικά μετά την αφαίρεση τους εξακολουθεί να εμφανίζει επάνω δεξιά το εικονίδιο όπως τι στιγμιότυπο και δεν ακούω τους άλλους. Μετά την επανεκκίνηση όλα καλά.
      Καμία γνώμη;

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Images
      • uploadfromtaptalk1469781855772.jpg

275,05 kB, 1.113×1.939, viewed 107 times
    • Μία βασική ερώτηση, είχες περάσει ποτέ fastboot rom στην συσκευή είτε ελληνική είτε κινέζικη ? Να καθαρίσει η συσκευή και να μην έχει κατάλοιπα από παλιά ?

Το λέω επειδή έχω περάσει και από αυτήν την ρομ και δεν μου το παρουσίαζε εμένα :/
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Μία βασική ερώτηση, είχες περάσει ποτέ fastboot rom στην συσκευή είτε ελληνική είτε κινέζικη ? Να καθαρίσει η συσκευή και να μην έχει κατάλοιπα από παλιά ?

Το λέω επειδή έχω περάσει και από αυτήν την ρομ και δεν μου το παρουσίαζε εμένα :/

Αν θυμάμαι καλά πρώτη φορά από τον κινέζικη σε dev γιατί είχα κάνει μια βλακεια.
      Λες να κάνω μια καθαρή;

• Διαφήμιση
    • Κοίτα, μπορεί να φύγει και με μια απλή επανεκκίνηση ή έναν καθαρισμό cache + dalvick.

Καλό θα είναι όμως όλοι μας κάποια στιγμή να κάνουμε flash μια fastboot rom για να καθαρίσουν οι συσκευές μας, απλά για μελλοντικά :)
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

...Αλλά γενικά πάνα είμαι αυστηρός με ότι αγοράζω, απλά δεν με ικανοποίησε οσο θα ήθελα.

Προσωπικά όπως ξαναείπα προτιμώ τα windows phone, πρώτον γιατί έχουν πάρα πολύ καλή κάμερα και δεύτερον θέμα γούστου. Μου αρέσει να στηρίζω εταιρίες που έχουν χαμηλό ποσοστό πωλήσεων.
      Εγώ πάλι...εντελώς καλοπροαίρετα...να πώ οτι δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας απαιτητικός άνθρωπος που δεν έμεινε ικανοποιημένος απο Xiaomi και MIUI, προτιμάει (γιατί προφανώς ικανοποιείται) τα Windows phone...

Τα Windows phone, με τις ΑΝΥΠΑΡΚΤΡΕΣ στην κυριολεξία εφαρμογές, που είναι ένα τελειωμένο παιχνίδι το οποίο έχει παρατήσει ακόμα και η μάνα του!!!
      Το μέγεθος της Microsoft (που κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει) είναι αυτό που κρατάει ανοιχτό ακόμα το μαγαζί των WP...μέχρι... να ανακοινώσει το κλείσιμό του. (η επίσημη ανακοίνωση μένει...την ήττα την έχει αποδεχτεί).

Τέλος, δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου φιλανθρωπικό ίδρυμα για να στηρίζω εταιρίες με χαμηλές πωλήσεις επειδή πετάξαν ένα προϊόν στην αγορά και δεν έχουν τρόπο να το υποστηρίξουν ούτε με δικές τους εφαρμογές (δεν μπαίνω καν στους τρίτους...). Η Microsoft κοιτάει πώς θα βελτιώσει-προωθήσει τις εφαρμογές της σε iOS και Android και έχει παρατήσει τα WP στην μοίρα τους.

Σεβαστή η άποψη του καθενός. Αλλά δεν μπορεί να κρίνουμε έτσι την Xiaomi τόσο αυστηρά και να αποδεχόμαστε τον πεθαμένο επειδή φέρει Microsoft ετικέτα.

Καλό μου δεν διαβασες προσεκτικά το μήνυμα μου. Μα φυσικά κ δεν με ενδιαφέρουν οι εφαρμογες, ή τα παιχνίδια. Κάθε ηλικία ζητάει διαφορετικά πράγματα. Όπως ανέφεραν είμαι κατά των android αλλά παρόλα αυτά αγοράσω Xiaomi. Ασχολούμαι με τα κινητά αρκετά χρόνια για να καταλάβω τι αξίζει και τι όχι. Δν ξέρω την ηλικια σου καλό μου αλλά εγώ ήμουν άνθρωπος της nokia και της τότε ericsson όπως και το πρώτο κινητο με έγχρωμη οθόνη που υπήρχε ήταν ένα siemens το οποίο ήταν στην κατοχή μου. Ποιότητα για τον καθένα σημαίνει κάτι διαφορετικό. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Φιλιά.

• καλησπερα!! Μόλις έβαλα τη miui8 6.7.21 ήθελα να ρωτησω αν ή διάταξη διακοπτών λειτουργεί γιατί δε μπορώ να αλλάξω τη σειρά... επίσης υπάρχει το supersu μέσα κάνω κάτι από εκεί? Μήπως καλύτερα να το περάσω μέσω twrp?

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην psilos: Διορθώθηκε με dalvick chace! ().

• Διαφήμιση
    • Ο/H GEORGE13 έγραψε:

Μετα το επιτυχημενο τηλεφωνακι μας σαν αυτο τι θα μου προτεινατε να αγορασω; Θελω γνωμες

Ένα ίδιο!!! Θα έχεις και ανταλλακτικά!!!

Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0