Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Μετα το επιτυχημενο τηλεφωνακι μας σαν αυτο τι θα μου προτεινατε να αγορασω; Θελω γνωμες
Redmi note 3 pro όμως περίμενε μέχρι να ανακοινωθεί το note 4 και πάρε το 4
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H GEORGE13 έγραψε:
Μετα το επιτυχημενο τηλεφωνακι μας σαν αυτο τι θα μου προτεινατε να αγορασω; Θελω γνωμες
Λοιπόν θα κάνω καθαρό ινσταλ με αυτόν τον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση).. Μετά για να περάσω το backup μου πρέπει να περάσω κάποια ρομ? Αν ναι με ποιον τρόπο?Ο/H makis1024 έγραψε:
@Xaris Skr έχεις ξεκλείδωτο bootloader, τα rn2 έχουν ξεκλείδωτο bootloader. Βάλε miui8 δηλαδή ρομ μεταγενέστερη της 6.6.17.
Την μετάβαση την κάνεις με wipe cache, dalvik και data και install την ρομ της αρεσκείας σου. Χάνεις όμως τα πάντα λόγω του wipe data.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ο/H Trinity Circle έγραψε:
@caeser κατγαρχήν έχεις πλάκα κ μου αρέσεις. Η αλήθεια είναι πως αν είχα λεφτά θα έπαιρνα το Xiaomi Mi max και το καινούριο Redmi Pro. Θα ήθελα να κάνω συλλογή κινητά αλλα όταν δούλευα και αγόραζα τα χάριζα. Αλλά δυστυχώς επιδή στην παrούσα φάση είναι αδύνατον θα προτυμούσα κάτι "σταθερό" Στα 5 χρόνια σαν λογισμικό δεν είναι ασχημο και όπως ξαναείπα και θα ξαναπώ δεν έχει τις αηδίες της google που είναι τεράστιο plus. Μετά τα 7 χρόνια μπορείς να δεις την πραγματική εξέλιξη του λογισμικου κατα εμπυ φυσικα, όπως και η google απο το lollipop και μετά άρχισε να βελτιώνεται. Όπως και τα windows phone με τα 8.1. Αυτο με την μπαταρία εχει συμβεί και στην samsung, και μια φίλη μου είχε κινητο samsung και της φούσκωσε η μπαταρία στον 4 μηνα, και απο τον γερμανο που το πήρε της είπαν οτι δεν την καλύπτει η εγγύηση. (Άσχετο απλά ήθελα να το αναφέρω). Προσωπικά όπως ξαναείπα προτιμώ τα windows phone, πρώτον γιατί έχουν πάρα πολύ καλή κάμερα και δεύτερον θέμα γούστου. Μου αρέσει να στηρίζω εταιρίες που έχουν χαμηλό ποσοστό πωλήσεων . Αλλά για να μην μιλώ ασχημα για την Xiaomi είχα πει οτι κινητο android δεν ξαναπαίρνω, παρόλα αυτά πήρα xiaomi αρα και αυτό κάτι λέει. Το κυριότερο που μου αρέσει είναι οτι μου δίνει την δυνατότητα να μαθαίνω καινούρια πράγματα, όπως και θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω και εγώ να ασχοληθώ εις βάθος με το λειτουργικό. Συγνώμη για το μεγάλο και κουραστικό μύνημα, όπως και οτι ξεφεύφω του θέματος.
Τέλος να στείλω την αγάπη μου στους @NasDriver , σε εσένα @caeser φυσικά, στον @gkalen για την βοήθεια του και σε δυο ακόμη που νομίζω οτι ξέχασα. Φιλιά.
Το να φαίνεται η ηλικία των μελών στο προφίλ τους, είναι προαιρετική επιλογή του χρήστη και όχι "φροντίδα" των Mods...Ο/H pavlidisc έγραψε:
Υ.Γ 3 Οι @mods έχουν φροντίσει να φαίνεται ότι δεν είμαστε μπέμπηδες...
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H Trinity Circle έγραψε:
@caeser κατγαρχήν έχεις πλάκα κ μου αρέσεις. Η αλήθεια είναι πως αν είχα λεφτά θα έπαιρνα το Xiaomi Mi max και το καινούριο Redmi Pro. Θα ήθελα να κάνω συλλογή κινητά αλλα όταν δούλευα και αγόραζα τα χάριζα. Αλλά δυστυχώς επιδή στην παrούσα φάση είναι αδύνατον θα προτυμούσα κάτι "σταθερό" Στα 5 χρόνια σαν λογισμικό δεν είναι ασχημο και όπως ξαναείπα και θα ξαναπώ δεν έχει τις αηδίες της google που είναι τεράστιο plus. Μετά τα 7 χρόνια μπορείς να δεις την πραγματική εξέλιξη του λογισμικου κατα εμπυ φυσικα, όπως και η google απο το lollipop και μετά άρχισε να βελτιώνεται. Όπως και τα windows phone με τα 8.1. Αυτο με την μπαταρία εχει συμβεί και στην samsung, και μια φίλη μου είχε κινητο samsung και της φούσκωσε η μπαταρία στον 4 μηνα, και απο τον γερμανο που το πήρε της είπαν οτι δεν την καλύπτει η εγγύηση. (Άσχετο απλά ήθελα να το αναφέρω). Προσωπικά όπως ξαναείπα προτιμώ τα windows phone, πρώτον γιατί έχουν πάρα πολύ καλή κάμερα και δεύτερον θέμα γούστου. Μου αρέσει να στηρίζω εταιρίες που έχουν χαμηλό ποσοστό πωλήσεων . Αλλά για να μην μιλώ ασχημα για την Xiaomi είχα πει οτι κινητο android δεν ξαναπαίρνω, παρόλα αυτά πήρα xiaomi αρα και αυτό κάτι λέει. Το κυριότερο που μου αρέσει είναι οτι μου δίνει την δυνατότητα να μαθαίνω καινούρια πράγματα, όπως και θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω και εγώ να ασχοληθώ εις βάθος με το λειτουργικό. Συγνώμη για το μεγάλο και κουραστικό μύνημα, όπως και οτι ξεφεύφω του θέματος.
Τέλος να στείλω την αγάπη μου στους @NasDriver , σε εσένα @caeser φυσικά, στον @gkalen για την βοήθεια του και σε δυο ακόμη που νομίζω οτι ξέχασα. Φιλιά.
"Περί ορέξεως ...κολοκυθόπιτα"! Θέλω να πω ότι το προσωπικό σου γούστο για την προτίμησή στα Windows Phones είναι απολύτως σεβαστό και αδιαπραγμάτευτο, αλλά όμως δέχεται σχολιασμού (καλοπροαίρετου ΦΥΣΙΚΑ!)... Εφόσον, λοιπόν, σου αρέσει να μαθαίνεις καινούρια πράγματα, θέλεις κάτι "σταθερό" και απ'ότι συμπεραίνω από τα λεγόμενά σου, προτιμάς και τις value for money συσκευές... έχεις μπει στο σωστό "μαγαζί"! Και φυσικά εννοώ ότι αφού ήδη χρησιμοποιείς το RN2, θα σου πρότεινα να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία (και ΚΥΡΙΩΣ στην MIUI V8) και να μάθεις ακόμα περισσότερο τη συσκευή σου και το λογισμικό της (που ναι μεν βασίζεται στο Android, αλλά έχει ΧΙΛΙΑΔΕΣ διαφορές από το "σκέτο android", προς το καλύτερο φυσικά, που πρέπει ο χρήστης να τις ανακαλύψει ΠΡΙΝ αποφασίσει αν του αρέσει ή όχι...)
Διάβαζα ότι η συσκευή σου σε ταλαιπωρείσαι στο παρελθόν (διάβαζα για κάτι ξεκούδουνα format που σου έκανε κ.λ.π.) και ίσως για αυτό ακούγεσαι απογοητευμένος (και με το δίκιο σου), αλλά πίστεψέ με... ήσουν και εξαίρεση και άτυχος... Προσπάθησε λίγο περισσότερο και απλά θα την ερωτευτείς την Miui, όταν την μάθεις καλύτερα.
Η διαφορά των windows phones με την Miui, είναι απλά ΧΑΟΤΙΚΗ... Θα αποτελέσει "ιεροσυλία" ακόμα και η προσπάθεια για τυχόν σύγκριση! Σε κάθε περίπτωση πάντως με τα λεφτά που δίνουμε όλοι μας για κινητά και κινητή τηλεφωνία, δεν αξίζει να κάνουμε συμβιβασμούς... Απλά αξίζουμε το καλύτερο!
Υ.Γ. Φυσικά η αγάπη σου και τα φιλιά σου, που στέλνεις σχεδόν σε κάθε μήνυμά σου είναι ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ, και εξυπακούεται ότι σου τα ανταποδίδουμε, απλά δεν το γράφουμε σε κάθε μήνυμα μας επειδή το θεωρούμε δεδομένο, από και προς ΟΛΑ τα μέλη της κοινότητας μας, όπως επίσης είναι ο αλληλοσεβασμός και η τήρηση των κανονισμών του φόρουμ μας!![]()
΄Εχεις 100% δίκιο σε αυτό. Το λειτουργικό με ελάχιστο hardware στεκότανε πολύ καλύτερα απο ένα Android με 5πλάσια δύναμη. Αυτός είναι και ο λόγος (μαζί με το γεγονός οτι Goolge & Android ήταν μακριά μου...) που έκανα φιλότιμες προσπάθειες για αρκετό καιρό να συμβιώσω μαζί του.Το λειτουργικό από μόνο του είναι άψογο και πανέμορφο (προσωπική άποψη). Όμως χρειάζεται και υποστήριξη απο developers. Το Smartphone χωρίς εφαρμογές δεν είναι πιά έξυπνο.Ο/H Trinity Circle έγραψε:
...Αλλά αμα το πιστεύεις κανένα δεν ήταν σαν το windows phone των 78 ευρώ. Σε θέμα πάντα σταθερότητας μιλάμε. Μην πω για την κάμερα που με 5megapixels τραβούσε φωτογραφίες πολύ ανώτερης ποιότητάς κ με 1 gb ram έτρεχε ότι δεν μπορούσαν τα android...
Νομίζω οτι δεν κάνει κακό να μας το υπενθυμίζει κάποιος...έστω και μέσα απο τα forum (ή και τα social) που αποτελούν την πλήρη ψευδαίσθηση την επικοινωνίας.Ο/H Trinity Circle έγραψε:
Τέλος καλέ μου φίλε (αν μου επιτρέπεις φυσικά) τίποτα στην ζωή δεν θεωρείται δεδομένο. Κρατά το αυτό από έναν άνθρωπο που έχει χάσει πολλα.
Είναι λάθος μου που ανακύκλωνω συνεχώς την ίδια συζήτηση και γι αυτό ζητάω συγνωμη, και αυτή θα είναι ή τελευταία φορά που κάνω κάτι τέτοιο.
ΑΚΡΙΒΩΣ!Ο/H caeser έγραψε:
Η διαφορά των windows phones με την Miui, είναι απλά ΧΑΟΤΙΚΗ... Θα αποτελέσει "ιεροσυλία" ακόμα και η προσπάθεια για τυχόν σύγκριση! Σε κάθε περίπτωση πάντως με τα λεφτά που δίνουμε όλοι μας για κινητά και κινητή τηλεφωνία, δεν αξίζει να κάνουμε συμβιβασμούς... Απλά αξίζουμε το καλύτερο!