Δηλαδή ακολούθησες ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ (και όχι στο περίπου ή "σχεδόν"), αυτόν ΕΔΩ τον οδηγό και τα έκανες όλα, ΕΠ'ΑΚΡΙΒΩΣ, όπως περιγράφεται σε αυτό ΕΔΩ το βίντεο???
@caeser Κόιτα καλό μου παιδί το ξέρω οτι δεν έχεις σαν στόχο να προσβάλλεις την νοημοσύνη μου , αλλα ναι ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι το εκανα και εγινε. Δεν αλλαξα τίποτε στο διαβεβαιώνω ακολούθησα πιστά τις οδηγίες. Καλά αν είναι ελαττωματικές οι ρομ οφείλεται στην Xiaomi. Ανθρωποι τις φτιάχνουν και αυτες φυσικό είναι να υπάρχει καποιο λάθος στον κώδικα. Αν και έχω καποιες γνώσεις προγραμματισμού απλα φοβάμαι ομως οτι είναι πολύ βασικές, όπως και καποια γνωση απο εγκατάσταση δικτύων. Πριν 8 χρονια ηξερα περισσοτερα φυσικά τωρα τα ξέχασα. Αλλά σε διαβεβαιώνω οτι τα εκανα επακριβώς
@caeser Κόιτα καλό μου παιδί το ξέρω οτι δεν έχεις σαν στόχο να προσβάλλεις την νοημοσύνη μου , αλλα ναι ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι το εκανα και εγινε. Δεν αλλαξα τίποτε στο διαβεβαιώνω ακολούθησα πιστά τις οδηγίες. Καλά αν είναι ελαττωματικές οι ρομ οφείλεται στην Xiaomi. Ανθρωποι τις φτιάχνουν και αυτες φυσικό είναι να υπάρχει καποιο λάθος στον κώδικα. Αν και έχω καποιες γνώσεις προγραμματισμού απλα φοβάμαι ομως οτι είναι πολύ βασικές, όπως και καποια γνωση απο εγκατάσταση δικτύων. Πριν 8 χρονια ηξερα περισσοτερα φυσικά τωρα τα ξέχασα. Αλλά σε διαβεβαιώνω οτι τα εκανα επακριβώς
Κοίτα Μr, διαβάζωντας τον τρόπο που γράφεις προσωπικα τα παίρνω.
Εκάνες ότι έκανες μπράβο σου και καμάρι σου.
Σε παρακαλώ σταμάτα το εδώ το πανηγυράκι.
Το θέμα εδώ ειναι το redmi pro. Ούτε τι γνώσεις είχες πριν 8 ή 80 χρόνια ούτε ονειρά σκοτωμένα στην παραλία.
@osalonikios Πρώτον δεν απάντησα σε εσένα απάντησα στον φίλο που με ρώτησε, και
Δεύτερον μάθε τι σημαίνει ευγένεια παρακαλώ πρωτού ξαναμιλήσεις. Ευχαριστώ.
@osalonikios Πρώτον δεν απάντησα σε εσένα απάντησα στον φίλο που με ρώτησε, και
Δεύτερον μάθε τι σημαίνει ευγένεια παρακαλώ πρωτού ξαναμιλήσεις. Ευχαριστώ.
Ευγένης σημαινει να σέβεσαι τους άλλους. Όχι να τους μιλάς σαν 10χρονα και να υποτιμάς τη νοημοσύνη τους.
Το δικό σου τρόπο ευγενείας εγώ τον λέω υποκρισία.
Και μπαρδον αν σε πλήγωσα. Πάντα χύμα και τσουβαλάτα μιλάω.
@osalonikios Τελοσπάντων δεν θέλω να τσακωθώ μαζίσου γιατί δεν υπάρχει λόγος , οπως ούτε με ενδιαφέρει η αποψη σου για εμένα. Δεν υποτιμώ κανέναν , ούτε καν την δική σου νοημοσύνη. Αν με θεωρείς υποκριτή μπράβο σου η γνωμη σου είναι δεκτή. Σε αυτούς που μιλάω ξέρουν πως τους μιλάω. Καλή συνέχεια εύχομαι. Λυπάμαι.