Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Λάθος μου που ενώ είδα ότι "άπλωνε" το θέμα με την συζήτηση για το RN2, στην οποία συμμετείχα κιόλας, δεν έκανα ποιο νωρίς την μεταφορά και ζητώ συγνώμη και από τον φίλο @osalonikios που γεμίσαμε το θέμα για την νέα συσκευή με άσχετα ποστ...
Για όλα υπάρχουν λύσεις παιδιά, θέληση να έχουμε και άκρη θα βρεθεί -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ευγένης σημαινει να σέβεσαι τους άλλους. Όχι να τους μιλάς σαν 10χρονα και να υποτιμάς τη νοημοσύνη τους.
Το δικό σου τρόπο ευγενείας εγώ τον λέω υποκρισία.
Και μπαρδον αν σε πλήγωσα. Πάντα χύμα και τσουβαλάτα μιλάω.
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν βλέπω τίποτα που να σου δίνει αφορμή να είσαι επιθετικός. -
Ο/H Trinity Circle έγραψε:
@caeser Κόιτα καλό μου παιδί το ξέρω οτι δεν έχεις σαν στόχο να προσβάλλεις την νοημοσύνη μου , αλλα ναι ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι το εκανα και εγινε. Δεν αλλαξα τίποτε στο διαβεβαιώνω ακολούθησα πιστά τις οδηγίες. Καλά αν είναι ελαττωματικές οι ρομ οφείλεται στην Xiaomi. Ανθρωποι τις φτιάχνουν και αυτες φυσικό είναι να υπάρχει καποιο λάθος στον κώδικα. Αν και έχω καποιες γνώσεις προγραμματισμού απλα φοβάμαι ομως οτι είναι πολύ βασικές, όπως και καποια γνωση απο εγκατάσταση δικτύων. Πριν 8 χρονια ηξερα περισσοτερα φυσικά τωρα τα ξέχασα. Αλλά σε διαβεβαιώνω οτι τα εκανα επακριβώς
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H Trinity Circle έγραψε:
@caeser Κόιτα καλό μου παιδί το ξέρω οτι δεν έχεις σαν στόχο να προσβάλλεις την νοημοσύνη μου , αλλα ναι ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι το εκανα και εγινε. Δεν αλλαξα τίποτε στο διαβεβαιώνω ακολούθησα πιστά τις οδηγίες. Καλά αν είναι ελαττωματικές οι ρομ οφείλεται στην Xiaomi. Ανθρωποι τις φτιάχνουν και αυτες φυσικό είναι να υπάρχει καποιο λάθος στον κώδικα. Αν και έχω καποιες γνώσεις προγραμματισμού απλα φοβάμαι ομως οτι είναι πολύ βασικές, όπως και καποια γνωση απο εγκατάσταση δικτύων. Πριν 8 χρονια ηξερα περισσοτερα φυσικά τωρα τα ξέχασα. Αλλά σε διαβεβαιώνω οτι τα εκανα επακριβώς
Α δεν νομιζω οτι φταίει ή συσκευή. Μου πήρε γύρω στις 3 ώρες να το κάνω . Γιατί όταν το σύνδεση με το λογαριασμό το έκανα σαν καινούργια συσκευή μήπως είχε πρόβλημα. Εγώ θεωρώ ότι το λάθος είναι software και όχι hardware. Αλλά ειλικρινά δεν νομιζω οτι θα ασχοληθω άλλο πραγματικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
γεια σας.
εχω μεινει στη τελευταια dev gtv ρομ της 7 και λεω να μεταβω στη 8. εχω διαβασει θελει factory reset, αλλα επισης εχω διαβασει οτι καπιοι την περασανε απλα σα μια αναβαθμιση χωρις προβληματα. ειναι θεμα τυχης η μπορει να γινει και ετσι; θα ηθελα να αποφυγω το στησιμο απο τη αρχη. -
Κράτα πληρες backup από twrp. Κάνε install χωρίς factory reset και αν δεν σου κάτσει αποφασιζεις αν θα πας πίσω ή θα κάνεις factory reset.
Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 -
-
και μενα μου τρωγε την μπαταρια, αλλα μετα απο 2-3 πληρες φορτισεις εστρωσε.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Γεια σας παιδια, οταν πηρα το τηλεφωνο ενας φιλος(ο οποιος εχει φυγει Γερμανια) μου εβαλε την stable 7.0.6.0
ολα καλα μεχρι πριν ενα μηνα που ενω πατουσα το κουμπι για ενεργοποιηθει το wifi, αυτο εκανε και 10δευτερα μεχρι να αρχισει να ψαχνει! το καταπια. απο χθες εχει προβλημα και το data connection! δεν απο κρινεται καθολου. δοκιμασα οτι μπορουσα, για παραδειγμα το APN, τζιφος.
και πηρα τημ αποφαση για hard-factory reset μπας κ γινει τιποτα. δεν γινεται, απλα μου ανοιγει κ κλεινει το τηλ!τιποτα, σαν να κανει μια απλη επανεκκινηση!
θελω να παρακαλεσω καποιο παιδι απο αθηνα,κεντρο η' οπου (εχω καφε στην Καισαριανη), αν μπορει καποια στιγμη να ερθει λιγο να κερασω ενα καφεδακι κ να δει τι παιζει με το κινητο επιτελους επειδη προσωπικα οτι ηξερα να κανω το εκανα! -
@ziovani2323 , καλημέρα τι εννοείς με hard Factory reset;
Όλοι εδώ έχουμε αγαπήσει τα κινητά μας λόγω πρωτίστως ότι είναι πολύ καλής ποιότητας αλλά και λόγω του ότι έχουμε αφιερώσει χρόνο στο στήσιμό τους. Τι θέλω να πω με αυτό, ασχολείσου λίγο με τις διαδικασίες και θα ανταμοιβθείς. Το να βρεθεί κάποιος να σου λύσει το πρόβλημά σου για ένα καφεδάκι δεν θα σου προσφέρει κάτι.
Ξεκινάς από τα απλά Twrp έχεις; power button και volume +, τα πατάς μαζί και αφήνεις το power όταν αισθανθείς την δόνηση, μπαίνει στο twrp; δες αυτό και βλέπουμε μετά.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα