Είναι πολύ απλό. Κατεβάζεις τη ρομ στο κινητό. Ελέγχεις με ένα πρόγραμμα πχ md5checker ότι κατέβηκε σωστά. Στο πρώτο πεδίο βάζεις το αρχείο και στο 2ο το md5 που έχει η σελίδα από όπου κατεβαίνει ή ρομ. Μπαίνεις στο twrp κάνεις install και τέλος.
Καλησπέρα, να ρωτήσω όταν κάνουμε clear dalvick και cash, αφού δε χάνουμε τίποτα από το στήσιμο του τηλεφώνου, (επαφές data εφαρμογές) τί κερδίζουμε στη λειτουργία του τηλεφώνου. ΕΠίσης αν έχω κατάλαβει μετά από αυτά τα clear Μπορούμε να περάσουμε την ίδια μόνο ρομ ή και επόμενη έκδοση, αρκεί να είναι για παράδειγμα dev mui7, εφόσον έτσι είναι σεταρισμένο το τηλέφωνο και δε θα διαλυθεί το σύμπαν.
Καθαρίζει το κινητό. Μετά μπορείς να κάνεις upgrade από dev σε dev ή από stable σε stable χωρίς factory reset. Αν αλλάξεις από dev σε stable ή το ανάποδο θέλει factory reset. Επίσης προτείνουν factory reset και από την 7 στην 8.
Καλό μήνα σε όλους!
Τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να <<πεθάνουν>> και το εννοώ.
Στο θέμα μας τώρα, η μπαταρία μετά από σκληρή χρήση μας άφησε χρόνους και είναι καιρός για καινούργια,
1) το θέμα είναι από που να βρω original (για να μην έχω προβλήματα) και άμεσα διαθέσιμη!
2) τι φορτιστή χρησιμοποιείτε εκτός από το original;
κάθε πρόταση δεκτή από Ελλάδα και από το εξωτερικό.
Ευχαριστώ
Καλό μήνα σε όλους!
Τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να <<πεθάνουν>> και το εννοώ.
Στο θέμα μας τώρα, η μπαταρία μετά από σκληρή χρήση μας άφησε χρόνους και είναι καιρός για καινούργια,
1) το θέμα είναι από που να βρω original (για να μην έχω προβλήματα) και άμεσα διαθέσιμη!
2) τι φορτιστή χρησιμοποιείτε εκτός από το original;
κάθε πρόταση δεκτή από Ελλάδα και από το εξωτερικό.
Ευχαριστώ
Δεν ξέρω αν έχει όντως γνησιες μπαταρίες πάντως 3 φορες που πήρα απο αυτόν μπαταρία για κινητά και τις 3 βγήκαν καλές και δουλεύουν ακόμα. Οι πρώτες 2 έχουν πάνω απο χρόνο.
Καθαρίζει το κινητό. Μετά μπορείς να κάνεις upgrade από dev σε dev ή από stable σε stable χωρίς factory reset. Αν αλλάξεις από dev σε stable ή το ανάποδο θέλει factory reset. Επίσης προτείνουν factory reset και από την 7 στην 8.
Αλλά για κάθε περίτπωση,λάθους μου, ας κάνουμε και κανένα back up Πριν! Οπότε δεν υπάρχει θέμα, το κινητό θα έίναι όπως πριν απλά χωρίς να χρειάζεται να ξαναστήνω πράγματα. Φυσικά περνάμε την ρομ μέσω twrp και Install, αν χρειατεί να αλλάξουμε
Αγαπητοί θέλω να ξεκαθαρίσω τα βήματα για να περάσω σε miui 8 αν τα έχω καταλάβει.
1) Factory reset με όλα τα wipes
2) καθαρή εγκατάσταση fastboot rom όπως περιγράφει ο caeser.
3) Μετά μέσω twrp install κάποια από τις τελευταίες dev rom
και μετά κάνοντας επανεκίνηση θα έχω περάσει σε miui 8 με την όποια ρομ έω εγκαταστήσει?
Τέλος για τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές, κάνοντας backup με titanium τις εφαρμογές, αν τις κάνω restore θα κάνω δουλειά ή θα πρέπει να τις εγκαταστήσω από την αρχή για καλύτερα
Επίσης παίζει ρόλο αν έχω στη συσκευή sim και sd ή καλύτερα να τις έχω αφαιρέσει
αν μου επιτρεπουν οι mods να δωσω ενα λινκ απο ενα γνωστο σαιτ αγγελιων, οπου καποιος πουλαει διαφορα αντ/κα για το redmi note 2/prime σε πολυ καλη τιμη. πχ δυο μπαταριες, οθονη, πλακετα κεραιας, κα. ειναι σταυρουπολη θεσ/νικης
τωρα προσεξα οτι η αγγελια μπηκε πριν 22 μερες, οποτε δεν ξερω αν ισχυει ακομα. δεν χανετε τιποτα ομως να δοκιμασετε.
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.