Αν θες κάνεις data και σβήνεις ρυθμίσεις-προγράμματα..
Πριν ρώτησες για καθαρή γι αυτό...
Μόλις την πέρασα. Ολα κομπλε. Λίγο με χαλάνε οι αλλαγές στην μπάρα των ειδοποιησεων αλλα θα το συνηθισω. Ευχαριστω και πάλι. Νόμιζα πως θα ήταν πιο δύσκολη η αλλαγή της ρομ αλλα δεν είναι τίποτα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε περιπτωση που η συσκευη μας εχει πεθανει μετα απο 4-5 μηνες λειτουργιας,εχει στειλει καποιος στην Κινα την συσκευη του για επισκευη?Υπαρχει εγγυηση?Γινεται αποστολη καπου συγκεκριμενα ή να χαμε να λεγαμε απλα χανουμε την συσκευη και τελος??
Μιλάς με το κατάστημα που το αγόρασες, εκεί θα την στείλεις αφού μιλήσετε.
Τι έχεις πάθει ?
εβλεπα βιντεακια στο youtube,κολλησε,δεν ανταποκρινοτανε σε κανενα κουμπι για περιπου 20 δευτερα και στο τελος εβγαλα την μπαταρια..οταν την ξαναεβαλα δεν ανοιξε ποτε!Εγινε προσπαθεια για unbrick,δεν απεδωσε γιατι το τηλεφωνο αναγνριζεται αλλιως απο τον υπολογιστη και αφου πηγε και σε καταστημα που ασολειτε με αυτα μου ειπανε οτι μαλλον εχει καει επεξεργασης η κατι αλλο
Το μαγαζί πιυ το πήγε θεωρείται αξιόπιστο εδώ Θεσσαλονίκη. Δεν έχουν λόγω να του πούνε μπαρουφες. Είναι το Qubestores.
Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω το μαγαζί, αλλά εσύ που έχεις κάνει χιλιάδες φλασαρίσματα (συχνά πυκνά και απανωτά!!!) πόσους επεξεργαστές έχει κάψει? Εγώ πάντως κανέναν μέχρι τώρα...
Αν με λίγο youtube κάηκε ο επεξεργαστής, τότε ήταν γραπτό να καεί και στέλνοντας sms ή βλέποντας φωτογραφίες από τη gallery... Τι να πώ? Οι επεξεργαστές πάντως δεν καίγονται έτσι για "...youtube πήδημα"!