Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Δεν του το είπαν για σίγουρο. Έπρεπε να το βάλουν κάτω από μικροσκόπιο, πράγμα που δεν έκαναν. Και δεν ξέρω αν είπαν για επεξεργαστή ο οποίος για να καεί λόγω θερμοκρασίας θέλει πάνω από 170 βαθμούς Κελσίου. :(
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Το μαγαζί πιυ το πήγε θεωρείται αξιόπιστο εδώ Θεσσαλονίκη. Δεν έχουν λόγω να του πούνε μπαρουφες. Είναι το Qubestores.
      Ναι, μιλήσαμε εχτές στο chat, μου είπε την ιστορία αναλυτικά, αφού δεν το κατάφερες ούτε εσύ σίγουρα έχει πρόβλημα...γκαντεμιά :(
    • Ο/H brougos έγραψε:

Σε περιπτωση που η συσκευη μας εχει πεθανει μετα απο 4-5 μηνες λειτουργιας,εχει στειλει καποιος στην Κινα την συσκευη του για επισκευη?Υπαρχει εγγυηση?Γινεται αποστολη καπου συγκεκριμενα ή να χαμε να λεγαμε απλα χανουμε την συσκευη και τελος??
      μιλάς με το κατάστημα εγώ που το έστειλα πίσω έκανε 22 ημέρες να πάει και να έρθει από bangood
      μόλις το παραλάβανε την άλλη ημέρα έστειλαν καινούριο πίσω ,φυσικά δεν είχα την είχα ανοίξει την συσκευή (δεν είχα θέμα με την εγγύηση) ,δεν μπαίνουν
      στην διαδικασία να το επισκευάσουν, οπότε δεν θα περιμένεις πολύ.
    • Διαφήμιση
    • Σε ανάλογο πρόβλημα με κινητό από gearbest ούτε καν χρειάστηκε να το παραλάβουν. Με το που τους εστειλα το tracn number μετα από 1-2 μέρες που έστειλαν καινούριο.

Even dead i will fight.
    • Ο/H ktsiaras έγραψε:

Ο/H brougos έγραψε:

Σε περιπτωση που η συσκευη μας εχει πεθανει μετα απο 4-5 μηνες λειτουργιας,εχει στειλει καποιος στην Κινα την συσκευη του για επισκευη?Υπαρχει εγγυηση?Γινεται αποστολη καπου συγκεκριμενα ή να χαμε να λεγαμε απλα χανουμε την συσκευη και τελος??
      μιλάς με το κατάστημα εγώ που το έστειλα πίσω έκανε 22 ημέρες να πάει και να έρθει από bangoodμόλις το παραλάβανε την άλλη ημέρα έστειλαν καινούριο πίσω ,φυσικά δεν είχα την είχα ανοίξει την συσκευή (δεν είχα θέμα με την εγγύηση) ,δεν μπαίνουν
      στην διαδικασία να το επισκευάσουν, οπότε δεν θα περιμένεις πολύ.
      Εστειλα μηνυμα και περιμενω να δω τι θα μου πουν!!Ευχαριστω για τις απαντησεις σας
      Redmi PRO
      :thumbup: XTRV_Stable_V9.5.2.0 :thumbup:
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Σε ανάλογο πρόβλημα με κινητό από gearbest ούτε καν χρειάστηκε να το παραλάβουν. Με το που τους εστειλα το tracn number μετα από 1-2 μέρες που έστειλαν καινούριο.
      Αντε να δουμε θα κανουν το ιδιο και αυτοι απο το vickmall.....?
      Redmi PRO
    • OffTopic
      Είναι αρκετά συνεννοήσιμοι αυτοί του vickmall δεν θα έχεις θέμα..

• Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Δεν του το είπαν για σίγουρο. Έπρεπε να το βάλουν κάτω από μικροσκόπιο, πράγμα που δεν έκαναν. Και δεν ξέρω αν είπαν για επεξεργαστή ο οποίος για να καεί λόγω θερμοκρασίας θέλει πάνω από 170 βαθμούς Κελσίου. :(
      Oχι δεν ειπανε επεξεργαστη 100%.....κατι αρπαξε ειπανε αλλα δεν το ρισκαρουν λεει στην συγκεκριμενη συσκευη να κολλησουν ισως καποια κομμενη γραμμη(αν την δουν σε μικροσκοπιιο)αλλα και για το λογο οτι εχει εγγυηση και σε περιπτωση που το στειλω δεν θα ισχυει πια.....εγω οπως εγραψα θα κανω την προσπαθεια να το στειλω....30/3 αγορασμενο και να μας αφησει χρονους.......ε δεν το χαρηκα και πολυ ,να παρει!!
      Redmi PRO
    • @brougos
      Πόσο συχνά συνέβαινε να φορτίζεις το τηλέφωνο ενώ ταυτόχρονα το χρησιμοποιούσες βλέποντας βίντεο στο youtube ή παιζοντας παιχνίδια?
      Ρωτάω επειδή μια τέτοια χρήση σίγουρα μειώνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλά είμαι περίεργος μήπως μπορεί να δημιουργεί και προβλήματα σαν το δικό σου.....
    • Και κατι ασχετο......θελω να συνδραμω και γω στο site με μια συνδρομη 1 ετους.......μπορω να πληρωσω το αντιτιμο με paypal φιλου ?Να γραψω καπου σαν σημειωση οτι η πληρωμη ειναι για λογαριασμο μου αφου θα φαινεται αλλο mail κτλ?

Ας μεταφερθει αλλου η ερωτηση απο τους διαχειριστες.

Ευχαριστω
      Redmi PRO
    • Ο/H kandilak έγραψε:

@brougos
      Πόσο συχνά συνέβαινε να φορτίζεις το τηλέφωνο ενώ ταυτόχρονα το χρησιμοποιούσες βλέποντας βίντεο στο youtube ή παιζοντας παιχνίδια?
      Ρωτάω επειδή μια τέτοια χρήση σίγουρα μειώνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλά είμαι περίεργος μήπως μπορεί να δημιουργεί και προβλήματα σαν το δικό σου.....
      Σχεδον ποτε δεν εκανα αυτο το πραγμα........βασικα δεν θυμαμαι να το εκανα και ποτε...ειχε κολλησει αλλη μια φορα σε παιχνιδι(χωρις να ειναι στον φορτιστη και παλι)και εκανα το ιδιο αφου δεν ξεκολουσε,απλα εβγαλα την μπαταρια ,την ξαναεβαλα και ολα πηγανε καλα......οχι ομως και την δευτερη δυστυχως!
      Redmi PRO
    • Διαφήμιση
    • Για όλα φταίνε οι Κινέζοι του κινεζομάγαζου που βάζουν χέρι στη ρομ. Μετά οι χρήστες που δεν ακολουθούν την συμβουλή του φόρουμ για άμεση καθαρή εγκατάσταση fastboot rom. Ίσως και λίγο του φόρουμ που δεν το έχουμε γράψει με μεγάλα γράμματα στην πρώτη σελίδα. Δεν χρησιμοποιούμε τα XIAOMI αν πρώτα δεν γίνει καθαρή εγκατάσταση της fastboot rom. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)