στα καλά καθούμενα δεν μπαίνει στο WiFi. μου βγάζει συνέχεια το κουτάκι για να βάλω τον κωδικό ενώ πριν τον βάζω σωστά. μπήκα και στις ρυθμίσεις του ρουτερ μπας και έγινε reset ο κωδικός αλλά τίποτα. άλλες 2 συσκευές που έχω μπαίνουν κανονικά. σε λιγάκι θα κάνω καθάρισμα cache/dalvik μπας και γίνει τίποτα.
βαζω το πιν.....δεν εχω μοτιβο...δεν υπαρχει η κλασσικη μικρη περιοχη που βαζεις το πιν αλλα ολοκληρο πληκτρολογιο σαν dialer.....και κατω μονο το clear για διορθωση......
οκ απιστευτο!!!!εβγαλα φωτο αυτη τη οθονη να την ανεβασω να την δειτε και ξαφικα εστρωσε και μου βγηκε κανονικα το pin!!Ελεος!!
@brougos μήπως άλλαξες sim και σου ζητάει κωδικό; Μήπως σου ζητάει τον κωδικό του mi account; Μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία με άλλο κινητό, μήπως και κάποιος καταλάβει τι σου ζητάει;
@brougos μήπως άλλαξες sim και σου ζητάει κωδικό; Μήπως σου ζητάει τον κωδικό του mi account; Μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία με άλλο κινητό, μήπως και κάποιος καταλάβει τι σου ζητάει;
αυτο εγραψα στο πιο πανω μηνυμα,.,εβγαλα φωτο απο το ιδιο την οθονη για να την ανεβασω εδω να την δειτε και εστρωσε,βγηκε η κανονικη οθονη που ζηταει το πιν και ολα καλα!!Φαντασματα λεμε
αυτο εγραψα στο πιο πανω μηνυμα,.,εβγαλα φωτο απο το ιδιο την οθονη για να την ανεβασω εδω να την δειτε και εστρωσε,βγηκε η κανονικη οθονη που ζηταει το πιν και ολα καλα!!Φαντασματα λεμε
Τελικα τιποτε δεν εγινε.....οκ ανοιξε το κινητο αλλα μολις ανοιγεις την οθονη ξανα τα ιδια...αν απατησω τεσσερα μηδενικα ανοιγει το τηλεφωνο.πως εχει ενεργοποιηθει αυτο το πραγμα?
Σχετικά με το πρόβλημα του @brougos εγώ αν δεν θυμόμουν κωδικό η μοτίβο.
Θα είχα πατήσει αποτυχημένους κωδικούς μέχρι να κλειδώσει ώστε μετά να το ξεκλειδώσω από mi-account μέσω pc βάζοντας username και password και θα επέλεγα ξεκλείδωμα.
Αφού βρήκες ότι τα τέσσερα μηδενικά το ξεκλειδώνουν, πήγαινε και απενεργοποίησε τον κωδικό κλειδώματος απο τις ρυθμίσεις ασφαλείας.
Αν δεν είναι απο εκεί τότε πολύ πιθανό να έχεις βάλει κωδικό σε καμιά επιλογή κανενός antivirus, δες ποιες εφαρμογές είναι διαχειριστές συσκευής Ρυθμίσεις >> Πρόσθετες ρυθμίσεις >> Ασφάλεια & Απόρρητο >> Διαχειριστές συσκευής
& Ρυθμίσεις >> Κλείδωμα οθόνης >> Κωδικός πρόσβασης
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)