Αγόρασε 2η μπαταρία....Ο/H Sof έγραψε:
καλημερα.τι μου συστηνετε να κανω για να αυξησω την ενεργειακη αυτονομια του τηλεφωνου; τι ρομ να βαλω; τι προγραμμα να εγκαταστησω; (δεν θελω να καλωδιωθω με powerbank)
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H Sof έγραψε:
καλημερα.τι μου συστηνετε να κανω για να αυξησω την ενεργειακη αυτονομια του τηλεφωνου; τι ρομ να βαλω; τι προγραμμα να εγκαταστησω; (δεν θελω να καλωδιωθω με powerbank)
Even dead i will fight. -
Καλημερα ερωτηση το ηξερα αλλα λεω μηπως ξερει καποιος καλυτερα με την stable που οσοι εβαλαν κ ενας απο αυτους κ εγω την αυτοματη αναβαθμιση την εχουμε η θελει ευρωπαικη κινεζικη για να περνει;
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H Sof έγραψε:
.τι μου συστηνετε να κανω για να αυξησω την ενεργειακη αυτονομια του τηλεφωνου;
Αν ξέρει κανένας και θέλει να σου εξηγήσει οκ
nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7 -
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Καλημερα ερωτηση το ηξερα αλλα λεω μηπως ξερει καποιος καλυτερα με την stable που οσοι εβαλαν κ ενας απο αυτους κ εγω την αυτοματη αναβαθμιση την εχουμε η θελει ευρωπαικη κινεζικη για να περνει;
Τι ρομ έχεις και θέλεις αυτόματες αναβαθμίσεις; -
Παιδιά μήπως είστε λίγο υπερβολικοί με το θέμα της μπαταρίας...;
Ο/H Sof έγραψε:
οταν χρησιμοποιω data μεσα σε μια με μιαμιση ωρα μου τελιωνει η μιση μπαταρια, 50%
Ο/H mol έγραψε:
δυστυχως με μιυι δε θα δεις καλη αυτονομια
@Sof εαν πας μερικές σελίδες πίσω θα δεις άλλα παιδιά που λένε οτι με τις ROM του @gkalen είναι πολύ ευχαριστημένοι όσον αφορά το θέμα μπαταρία. Απο εκεί και πέρα παίζει ΜΕΓΆΛΟ ρόλο ποια ROM φοράς, πως την έβαλες, έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση;, έλεγξες μήπως τρέχει κανα wakelock;κ.α.
Γενικά πρέπει να μας δώσεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες για να σου απαντήσουμε σωστά και όχι στην τύχη...Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
χρησομοποιω την developer 6.8.18 την οποια εκανα update πανω στην προηγουμενη developer.χωρις swipe.το wakelock τι ειναι;nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7
-
Ο/H Sof έγραψε:
χρησομοποιω την developer 6.8.18 την οποια εκανα update πανω στην προηγουμενη developer.χωρις swipe
Δες στα στατιστικά της μπαταρίας τι σου την καταναλώνει -
καλησπέρα σε όλους.
θα ήθελα να κάνω το κινητό μου σαν καινούργιο.δηλ.να σβήσω τα πάντα μέχρι και το backup που έχει.
είχα περάσει τη fastboot αλλά έπειτα είδα ότι είχε μείνει το backup.μάλλον δεν δεν έκανα κάτι σωστά ?
μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? -
-
Εάν το nandroid backup έχει παραμείνει στην εξωτερική sd, τότε όλα καλά, εάν είναι στο ροοτ του κινητού και παρέμεινε εκεί μετά από πέρασμα fastboot rom, τότε κάτι δεν πήγε καλά.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H nik1966 έγραψε:
μπορεί κάποιος να με βοηθείσει ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα