Δν νομίζω να φταίει η ρομ γιατι και με την 7.1 πού είχα παλι έτσι έπεφται.
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Έχεις δοκιμάσει ελληνική developer rom MIUI 8 ? Την 6.8.25 πχ ? Μου έβγαζε άνετα 36 ώρες μπαταρία με 3-4 ώρες οθόνη.
-
μπορεις να απεργοποιησεις ομως το προειδοποιητικο led που αναβει οταν πεσει η σταθμη της μπαταριας.εξοικονομεις 20-25' εξτραnokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7
-
Καλημέρα
Θα ήθελα τη βοήθειά σας
Την Παρασκευη πέρασα από dev GTV-6.4.28
σε dev GTV-6.8.25 (MIUI 8.1) με φλασάρισμα μεσω TWRP
μετά από factory reset
Ολα καλά δεν ειχα κανένα θέμα με τη διαδικασια του φλασαρίσματος
Μετά ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό αυτο
(Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8) για τις ειδοποιήσεις
Tο βημα 1.β (β) Χρήση Δεδομένων ---> Ρυθμίσεις ---> Διαχείριση SIM ---> Set data plan ---> Επιτρέψτε τα δεδομένα παρασκηνίου ---> Σέρνουμε το κουμπί δεξιά να γίνει μπλε - "ΟΝ")
δεν το βρηκα σαν επιλογή στην εκδοση rom που έβαλα και η σημειωση λέει πως καποιες δεν το έχουν.
Διπλοτσέκαρα τα βήματα στο κινητο για να ειμαι σιγουρος οτι ολα ήταν ρυθμισμένα σύμφωνα με τον οδηγο.
Οι ειδοποιησεις απο whatsapp και pushbullet που χρησιμοποιώ κατά κόρον έρχονται αν και οποτε θέλουν!!!
Στο viber έρχονται κανονικά.
Κάποια widgets που χρησιμοποιω επισης κολλάνε (πχ το clockq widget κάποια στιγμή και μετά
σταματά να αλλάζει την ώρα και το weather underground widget παύει να κάνει update στον καιρο παρόλο που το έχω
ρυθμίσει να ψάχνει κάθε ώρα)
Υποθέτω πως το ολο θέμα εχει να κάνει με τη διαχειριση των services των app και πιστευω πως παρόλες τις ρυθμίσεις του οδηγού πάλι κάτι γίνεται και τα κλείνει. Το λέω αυτό γιατί στο whatsapp αν έχω χρησιμοποιήσει πρόσφατα την εφαρμογή, κλειδωσω το κινητό και πάρω μύνημα, μου έρχεται κανονικά η ειδοποίηση.
Στο clockq όταν κολλησει το widget αν ανοίξω την εφαρμογη, επανέρχεται αμέσως η σωστή ωρα. Το ίδιο γινεται
και με το widget στο weather underground (κάνει update)
Έχετε καμμιά ιδέα; -
Ο/H nickkon έγραψε:
Ίσως αντίστοιχες ρυθμίσεις της εφαρμογής, πχ να δείχνει αναδυόμενα παράθυρα
Κλείδωσε την μαμά εφαρμογή του καιρού να μην κλείνει και να ξεκινάει αυτόματα και πιστεύω θα λυθεί το πρόβλημα με την ώρα. -
καλησπερα!!! Κάτι σχετικά άσχετο... Το usb του φορτιστη μας άφησε χρόνους τώρα χρησιμοποιώ από ένα alcatel και την κάνει τη δουλειά του... Θέλω να πάρω ένα usb, πρέπει να κοιτάξω κάτι ή είναι όλα τα ίδια.. παρατήρησα ότι υπάρχουν 5 μεταλικά "δοντακια" στην άκρη λογικά θα πρέπει να πάρω κάτι παρόμοιο... Με Usb type-c θα έχω πρόβλημα?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κάποια ρύθμιση θα είναι εκεί που έχει ξεφύγει, δεν μπορώ να σου πω πια όμως γιατί δεν τις χρησιμοποιώ σαν εφαρμογές
Ίσως αντίστοιχες ρυθμίσεις της εφαρμογής, πχ να δείχνει αναδυόμενα παράθυρα
Κλείδωσε την μαμά εφαρμογή του καιρού να μην κλείνει και να ξεκινάει αυτόματα και πιστεύω θα λυθεί το πρόβλημα με την ώρα.
Γι αυτό λέω μήπως υπάρχει κάτι παραπάνω, που δεν το έχει ο οδηγός ή μήπως υπάρχουν θέματα με τη συγκεκριμένη rom. -
Αν έχεις ρυθμίσει και τις εφαρμογές να εμφανίζουν ειδοποιήσεις και αναδυόμενα παράθυρα από τις εσωτερικές τους ρυθμίσεις, ίσως να είναι και πρόβλημα της ρομ
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν έχεις ρυθμίσει και τις εφαρμογές να εμφανίζουν ειδοποιήσεις και αναδυόμενα παράθυρα από τις εσωτερικές τους ρυθμίσεις, ίσως να είναι και πρόβλημα της ρομ
ή δε βρω τι φταιει ισως περάσω την τελευταια εκδοση... -
Kαλησπερα,εχω ενα θεματακι με την αυτοματη περιστροφη σε RN2 ..ή δεν γυριζει καθολου οριζοντια-καθετα ή οταν γυριζει απο καθετα σε οριζοντια δεν ξαναγυριζει ποτε στο καθετο αλλα παλι με μικρη δυσκολια παλι σε οριζοντιο......εβαλα-εβγαλα την επιλογη αλλα τιοτε...καμμια ιδεα?μηπως εχει τυχει σε καποιον.........ευχαριστω
-
καλησπερα σε ολους μολις σημερα εγινα μελος στην κοινοτητα της Μiui αρχαριος εντελως γιαυτο θελω να με κατατοπησει οποιος μπορει απο το πρωτο σκαλοπατι και εγω με τη σειρα μου θα προσπαθησω να μαθαινω ωστε να βοηθησω με τη σειρα μου οποιονδηποτε.Απο που να ξεκινησω τωρα για το redmi note 2(το οποιο το πηρα τον Νοεμβριο του 15) πολλα προβληματα απο διαφημησεις στα κινεζικα που μου εμφανιζει ξαφνικα, η μνημη ram φορτωνει πολυ γρηγορα και αρχιζει και κολλαει το κινητο(πως δεν το εχω πεταξα στον τοιχο απορω ακομα :p) ειχα προβλημα με τον ηχο καθως μπορουσα να μιλαω μονο με ανοικτη ακροαση η με bluetooth μετα βεβαια απο 1-2 επανεκκινησεις εφτιαξε ξαφνικα επισης καποιες φορες οταν το εκλεινα αργουσε να bootαρει εκανε και επανεκινησεις καποιες φορες και εχτες παρουσιασε ενα θεμα με την μπαταρια αφου φορτιζοντας το πληρως μετα απο 10 λεπτα καταναλωθηκε (αυτο ψιλοδιορθωθηκε την εβγαλα την ξανα εβαλα και τωρα ειναι ενταξει απλα η μπαρα της μπαταριας δεν μου δειχνει την σταθμη της και πρεπει να μπαινω στο προγραμμα για να βλεπω ποση μπαταρια εχω). Βοηθηστε οπως μπορειτε και αν μου προτεινετε καποια rom να μου πει πως μπορω να την κανω απο την αρχη μεχρι το τελος την εγκατασταση(γιατι ειμαι ασχετος με το θεμα) καθως και αν υπαρχει κινδυνος να παθει οποιαδηποτε βλαβη η συσκευη.Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα
-
Καλωσήρθες στην παρέα μας!
Αρχικά θα σε ρωτήσω, ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΕΣ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 15 με τέτοια συμπεριφορά;; χαχα
Προφανώς και για όλα φταίει η rom σου και κακώς που δεν την έχεις αλλάξει μέχρι τώρα.
Τα βήματα για να την αλλάξεις βρίσκονται αναλυτικά στους οδηγούς για τη συσκευή σου που θα βρείς στο link της υπογραφής μου.
Διάβασε τους λιγάκι και εαν έχεις απορία μη διστάσεις να ρωτήσεις.
Καλό διάβασμα!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα