Ευχαριστώ πολύ παιδιά, ακολούθησα τον οδηγό και όλα είναι κομπλέ! Τελικά μάλλον ήταν αυτό για την μπαταρία, δεν το είχα αλλάξει. Επίσης χρειάστηκε και ένα restart για να καταλάβει τις αλλαγές.
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
Παιδια καλησπερα σας.Εχω τo note 2 prime.Με την ρομ που βλεπεται στο attachment.Το κινητο θερμαινεται αρκετα υπο χρηση.Απο εκει και περα δοκιμασα να αλλαξω ρομ ειτε με zip ειτε με fastboot και δεν τα καταφερα.Με το zip μου λεει οτι δεν μπορει να κανει signed verification το αρχειο.Με το αλλο mi flash δεν περναει την ρομ.Απαντηστε μου αν με αναβαθμιση σε νεα φτιαχνει το θεμα της θερμοκρασιας αρχικα.Ευχαριστω εκ των προτερων φιλοι μου
Προσπάθησε να ακολουθήσεις τον οδηγό και σε όποιο σημείο έχεις πρόβλημα γράψε το σημείο με screenshot. Έτσι γενικά δεν τα κατάφερα δεν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Για τη θερμοκρασία εκ των προτερων δεν μπορεί να σου πει κανείς. Πολύ πιθανόν να διορθωθεί.
Κοιταξες εαν τρεχουν στο παρασκηνιο εφαρμογες που να καταναλωνουν μπαταρια κ ισως κ θερμοκρασια; δες τι τρεχει με την αυτοματη εναρξη κανε ενα τσεκαρισμα κ θα σου ελεγα εργοστασιακη επαναφορα αλλιως ξαναπερνας την ρομ με factory reset wipe cache wipe dalvik κ μην σου πω κ την ρομ απο την αρχη
Δεν έχουν κλειδωμένο bootloader. Θα επιλέξεις ποια ρομ θέλεις stable ή dev την ελληνική ή την global (δεν έχει ελληνικά) και θα ακολουθήσεις τον οδηγό επακριβώς. Όπου σου βγάλει πρόβλημα αναφέρεις. Με γενικόλογα δεν μου περνάει τη ρομ δεν μπορείς να έχεις βοήθεια. Και το κυριότερο διάβασε καλά πριν ξεκινήσεις.