Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H kandilak έγραψε:

Μήπως με τον ίδιο τρόπο μπορεί να δουλέψει και το OTEtv go?
      Αυτό δεν το ξέρω και δεν έχει κάποιος από τους δύο μας για να το δοκιμάσει. Ωστόσο αν μπορούμε να δούμε αν δουλεύει μόνο με την εγκατάσταση της εφαρμογής χωρίς να θέλει κάποια σύνδεση σε λογαριασμό, μπορώ να του πω να το δοκιμάσει.
    • @LoukG
      Καλώς θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω μολις βρω χρόνο. Πες μου μόνο κάτι όσον αφορά το xposed που θα βάλω μετά το Magisk, είναι αυτό που λέει στον οδηγό ή υπάρχει κάποια άλλη έκδοση για Miui όπως στην γνωστή διαδικασία με το xposed του solarwarez?
    • @kandilak, του φίλου δεν του έβαλα Xposed γιατί δεν το ήθελε. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο material installer λειτουργεί κανονικά σε MIUI (αυτόν έχω) οπότε αν θες βάζεις αυτόν. Μέσα από τον installer σου έχει επιλογή να κατεβάσεις την έκδοση του solarwarez αλλά γνώμη μου είναι να το κάνεις με flash και μετά απλά αντί να βάλεις τον κανονικό installer βάζεις τον material.
      Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι αν η έκδοση του solarwarez είναι systemless ή όχι. Είχα διαβάσει κάτι στο XDA αλλά δε θυμάμαι καθόλου..
    • Διαφήμιση
    • Πατάω το κουμπί στο πλάι να ενεργοποιήσω την οθόνη,αναβει,σέρνω προς τα πάνω,καμια αντίδραση....πατάω παρατεταμένα το πλαϊνό για επανεκκίνηση,βγαζει τις επιλογές,παταω επανεκκίνηση,καμια αντίδραση...βγάζω μπαταρία,ξαναβάζω,πατάω να ανοίξει,καμία αντίδραση...κάνω 2 τσιγάρα,τρώω δυο νύχια,ξαναβγάζω μπαταρία,άνοιξε! Πρώτη φορά το κάνει αυτό μετα από 11 μήνες ;(
    • μηπως αλλαζεις συχνα θεματα; εμενα μονο τοτε μου κανει κατι τετοια κουλα για λιγο, αλλα μετα στρωνει.
      Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
    • καλημέρα και από εμένα. Έχω περάσει την 8άρα την stable (8.0.1.0 LHMCNDG).

Το κινητό ή καλύτερα η ρομ μου κάνει τα εξής νούμερα στο bluetooth συγκεκριμένα:
      Ενώ έχω bluetooth headset για να μιλάω, που και που αποσυνδέεται το headset και έχω καταλάβει ότι έχει κολήσει το bt (σαν υπηρεσία) του κινητού/ρομ.
      Και πρέπει να απενεργοποιήσω το bt του κινητού και τότε είναι που επιβεβαιώνω το κόλημά του όταν παραμένει "γκρι" το εικονίδιο και δεν μπορείς να το πατήσεις για να ενεργοποιηθεί (και να προχωρήσει η διαδικασία σύζευξης)
      Μετά από κανά 2 λεπτο, γίνεται επιλέξιμο και μπορείς να το πατήσεις για να ενεργοποιηθεί το bt κανονικά.
      Δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα η ρομ παρά μόνο αυτό και λόγω εργασίας το bt μου είναι απαραίτητο.

Σημείωση. Αυτό ήταν εντονότερο στην 7άρα stable (σε σημείο εκνευρισμού)

έχω κάνει (πάντα κάνω) καθαρή εγκατάσταση και το bt είναι καλής μάρκας.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:

Πατάω το κουμπί στο πλάι να ενεργοποιήσω την οθόνη,αναβει,σέρνω προς τα πάνω,καμια αντίδραση....πατάω παρατεταμένα το πλαϊνό για επανεκκίνηση,βγαζει τις επιλογές,παταω επανεκκίνηση,καμια αντίδραση...βγάζω μπαταρία,ξαναβάζω,πατάω να ανοίξει,καμία αντίδραση...κάνω 2 τσιγάρα,τρώω δυο νύχια,ξαναβγάζω μπαταρία,άνοιξε! Πρώτη φορά το κάνει αυτό μετα από 11 μήνες
      Το έκανε και σε εμένα σε ενεργοποιηση μια φορά πριν 4 μήνες!!
      Παλευα να το ξεκλειδώσω δε κουνιόταν. Πηγα να κατεβάσω μπάρα ειδοποιήσεων τίποτα
      Αριστερά για φωτογραφία (shortcut που έχει στο lockscreen to default θεμα) μήπως και συνέλθει
      με οριζόντια κύληση τιποτα...
      Το άφησα έτσι χωρίς να το κλέισω για 2-3 λεπτά και οταν ξαναδοκίμασα
      δούλευε κανονικά!
      Από τότε δε μου έχει ξανακάνει τέτοιο σκάλωμα... και ελπίζω να μη το ξαναδώ
    • @gaiosgf Βάζω ένα συγκεκριμένο θέμα από όταν το πήρα. Δε νομίζω να είναι αυτό!

@nickkon Όταν είδα ότι δεν άνοιγε το έβαλα στη φόρτιση και δεν άναβε λαμπάκι,αλλά χτυπούσε μια ρυθμική δόνηση. Μικρό το εγκεφαλικό :P Θα δείξει!
    • Καλημερα,εχω ενα προβλημα με τα mail.......δεν μπορω να συνδεθω απο το κλασσικο εικονιδιο των mail παρα μονο απο το εικονιδιο του yahoo....μου βγαζει Αδυνατη συνδεση στον διακομιστη,..καποιος φιλος εδω πριν λιγο καιρο ειχε γραψει καποιες ρυθμισεις που πρεπει να μπουν(γιατι αραγε αφου μεχρι πριν εγραφες τους κωδικους σου και εμπαινες)αλλα δεν μπορω να τις βρω.....μηπως καποιος γνωριζει να βοηθησει?Ευχαριστω
      Redmi PRO
      :thumbup: XTRV_Stable_V9.5.2.0 :thumbup:
    • Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:

Όταν είδα ότι δεν άνοιγε το έβαλα στη φόρτιση και δεν άναβε λαμπάκι,αλλά χτυπούσε μια ρυθμική δόνηση. Μικρό το εγκεφαλικό Θα δείξει!
      Αυτό αν θυμάμαι καλά το έκανε καινούργιο αν το έβαζες στη φόρτιση και δεν ειχες βγάλει την
      προστατευτική ζελατίνα από την μπαταρία... ό,τι να ναι!
    • Διαφήμιση
    • Τελικά το θέμα με την αλλαγή φωτογραφίας στην οθόνη κλειδώματος, το βρήκα και ήταν θέμα του launcher. Επέστρεψα στο mihome, ειδήσεις την άκρη κανονικότατα και μετά επιστροφή στον launcher της επιλογής μου και δουλεύει μία χαρά

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk