Του solarwarez χρησιμοποιείς.
Το κακό είναι μόλις το κοίταξα και νομίζω είδα ότι η version του solarwarez δεν είναι systemless. Αλλά δεν ξέρω πού τελικά επηρεάζει το Xposed και πού όχι. Κάτι γιά το safenet διάβασα.
Edit: τώρα διάβασα ότι λες για systemless root και όχι Xposed.
Για systemless xposed για miui μιλάω και ψάχνοντας τώρα προς XDA μεριά βλέπω ότι δεν υπάρχει κάτι που να υποστηρίζει MIUI και κάποιοι που δοκίμασαν το systemless xposed από topjohnwu δεν δούλεψε σε miui. Όποτε επειδή το Xposed μου χρειάζεται περισσότερο από OTEtv Go το εγχείρημα παίρνει αναβολή!!!
Προσπάθησα κι εγώ να βάλω την systemless του topjohnwu, και επιβεβαιώνω ότι δεν παίζει.
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
Απο το προγραμμα αυτο μπορεις να βγαλεις οποιον driver θελεις και να δεις ποιοι ειναι ενεργοι την εκαστοτε στιγμη.
Μεσα στην σελιδα υπαρχει και η εκδοση 64-bit του προγραμματος
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Απο το προγραμμα αυτο μπορεις να βγαλεις οποιον driver θελεις και να δεις ποιοι ειναι ενεργοι την εκαστοτε στιγμη.
Μεσα στην σελιδα υπαρχει και η εκδοση 64-bit του προγραμματος
Αφου περασες αυτό δεν κανεις και ένα registry clean με το ccleaner?
το usbdeview το δοκίμασα δεν κάνει τίποτα οι drivers παραμένουν αφήνουν κατάλοιπα....
έκανα registry clean με το ccleaner .και με άλλα cleaner...τo σύστημα των windows κρατάει ίχνη και αρχεία που δεν σβήνονται...
για να αλλάξω το recovery θα φλασαρω το νέο image ; Παλιά υπήρχε η εφαρμογή uncle tools που αλλαζες το recovery. Μήπως πρέπει να αντικαταστησω το νέο img σε μία ρομ και να τη φλασαρω; Όλα να γίνουν μόνο με το κινητό χωρίς χρήση pc. Τα φώτα σας παρακαλώ.