Φιλε μου εγω το αναφέρω απο την στιγμή που το κάνω στην πράξη βλέποντας αποτέλεσμα και το παραθέτω... τώρα αν εσύ το αποτέλεσμα το θεωρεις αμφιβολία ok μαζί σου....
Μα δεν με καταλάβες......αυτό ακριβώς εννοώ. Ότι εσύ προφανώς έχεις βρει το τρόπο και το κανεις σωστά, απλώς με την απλή περιγραφή δεν είναι βέβαιο ότι εγώ π.χ θα το κάνω σωστά, ότι θα θυμηθω για παράδειγμα να βγάλω την μπαταρία μία ή δύο φορές ή πόσο παραπάνω θα το αφήσω στην φόρτιση μετά. Λεπτομέρειες οι οποίες παίζουν ρόλο όμως στο αν θα πετύχει το καλιμπραρισμα. Με τους τρόπους που προανεφερα είναι σίγουρο ότι θα πετύχει. Το θέμα σε όλες τις περιπτώσεις είναι σε πόσο χάλια κατάσταση είναι η μπαταρία και ο τρόπος που φορτίζει ο καθένας από μας ΜΕΤΑ το καλιμπραρισμα.
Παιδιά μην τρελένεστε με την βαθμονόμηση.
Μία τρύπα στο νερό θα κάνετε και να κάνετε βαθμονόμηση, έπειτα από 2 φορτίσεις θα την χάνει πάλι και το κινητό σας θα μένει για 20 λεπτά στο 100% κι έπειτα θα ξεκινάει η κατηφόρα πάλι.
Μετά από 10 μήνες σχεδόν με αυτή την συσκευή κι έχοντας δοκιμάσει πάρα πολλούς τρόπους βαθμονόμησης .. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έπιασε καμία μέθοδος... ούτε με εφαρμογές από το playstore ούτε διαγράφοντας απλά τα αρχεία batterystats.
Τα 3 βασικά μειονεκτήματα της συσκευής μας είναι:
Αυτονομία
Λανθασμένη βαθμονόμηση
Σκόνη στην εμπρόσθια κάμερα
και τα 3 βασικά πλεονεκτήματα είναι:
2 θέσεις SIM + ανεξάρτητη θέση SDcard
Εύκολα φλασαρίσματα χωρίς κλείδωμα bootloader
Φθηνά ανταλλακτικά
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Τις προαλλες που ψιλοψαχνομουν με το θέμα, θυμάμαι βρήκα στο playstore κάποια apks που έγραφαν ότι δεν χρειάζεται το τηλ. να είναι root. Ομολογώ οτι δεν γνωρίζω αν κάνουν δουλειά. Κανονικά έχεις δίκιο ότι πρέπει να δώσεις δικαιώματα root, δεν ξέρω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποια από δαυτες.
Δεν μπορεί μία εφαρμογή να σου πειράξει τα αρχεία συστήματος αν δεν είσαι root.
Το root δίνει αυτή την πρόσβαση.
Και η εφαρμογή αν όντως χρειάζεται root για να λειτουργήσει. (Αν δεν χρειάζεται τότε είναι placebo)
Αυτό σημαίνει το ότι είσαι root δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η εφαρμογή ζητάει αυτό το δικαίωμα (αν και συνηθίζεται οι περισσότερες από αυτές να ζητάνε root)
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Απ' ότι καταλαβαίνω συμφωνείται όλοι ότι τα έχει παίξει η μπαταρία. Απλά αυτό που με παραξένεψε είναι ότι δεν το κάνει συνεχόμενα. Όταν πχ βγάλω και ξαναβάλω την μπαταρία τότε η κατανάλωση είναι η normal. Θα το παρατηρήσω τις υπόλοιπες μέρες και θα σας πω. Αν και μάλλον για να κάνω σωστή μέτρηση θα πρέπει να γυρίσω στην 8.0.1.0 που γνώριζα τη συμπεριφορά της..
Με το που πηγαινω να κατεβασω την εβδομαδιαια τελευαια ρομ μου γραφει αξες ντιναει ουτε καν μου βγαζει mirror εχουμε καποιο θεμα που πρεπει να ανακοινωθει;