παιδια κατι ασχετο. τωρα τελευταια, δεν θυμαμαι απο ποτε ακριβως, νομιζω απ την 7.2.3 stable και μετα, δεν μπορω ν ανεβασω screenshoot απο το κινητο, σε κανενα σαιτ. ενω πιο πριν ανεβαζα κανονικα. μηπως κανεις; κατι;
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
Έβαλα την fixed 8.0.2 Stable GKalen + τα patches του UserXP + xposed με minminguard, πάει σφεντόνα - για μπαταρία θα τα πούμε μετά από 4-5 μέρες γιατί παρέλαβα και Nohon
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
Έβαλα την fixed 8.0.2 Stable GKalen + τα patches του UserXP + xposed με minminguard, πάει σφεντόνα - για μπαταρία θα τα πούμε μετά από 4-5 μέρες γιατί παρέλαβα και Nohon
τα patches του UserXP + xposed . που μπορω να τα βρω ? να τα βαλω και να δοκιμασω διαφορα...ποιο θεμα ειναι ?
Είχα πει ότι θα τα πούμε σε 3-4 μέρες αλλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ να κάνω πειράματα με μπαταρίες. Από χθες το βράδυ που έβαλα την fixed 8.0.2 Stable GKalen + patches by UserXP+ xposed με minminGuard κ.λ.π., πλήρης φόρτιση το βράδυ και βγήκε από την πρίζα στις 7.30' το πρωϊ περίπου, με ελαφριά χρήση (αλλά όχι μηδενική) είμαι στο 93% με την δικιά του μπαταρία - σχεδόν δεν πιστεύω στα μάτια μου...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
αμα βρεις λυση ενημερωσε και εμενα να ξερω..το ιδιο εχω παθει και εγω ,η μονη λυση ειναι φορματ στον υπολογιστη,καπου εχει μπερδεψει τους drivers [MTP-usb] και δεν επανερχεται με τιποτα .μονο φορματ,,,,,εαν διαβασεις πιο πισω θα δεις....