@mol πριν ξεκινήσεις τα φλασαρίσματα πήγαινε με το DroidTools να κρατήσεις NVram backup
Μπορείς να δώσεις κάτι περισσότερο για droidtools γιατί με αναζήτηση στο google play δεν το εντόπισα; Προσφέρει κάτι περισσότερο από το twrp ή είναι για την πρώτη φορά που δεν έχει κάποιος ακόμη twrp;
Μπορείς να δώσεις κάτι περισσότερο για droidtools γιατί με αναζήτηση στο google play δεν το εντόπισα; Προσφέρει κάτι περισσότερο από το twrp ή είναι για την πρώτη φορά που δεν έχει κάποιος ακόμη twrp;
Ορίστε -> MTK droid tools download Βασικά κρατάει backup απο την NVram και αν σου τύχει το κακό να χάσεις IMEI, Wifi mac address κλπ σου λύνει τα χέρια..
@mol @'chrdes' δεν χρειάζεται οδηγός. Απλά εγκατασταση και πατατε το κουμπάκι του backup της NVram. Ειδικά εσυ @mol γιατι έχουν δει πολλά τα μάτια μου στην μετάβαση απο cm -> miui
ομως εχω ηδη κανει "απειρες" μεταβασεις απο cm σε Miui, miui σε Miui, cm σε cm και δεν αντιμετωπισα καποιο θεμα!!!
εχω δοκιμασει σχεδον καθε ρομ που κυκλοφορει!
@mol το κυριότερο backup που πρέπει να έχει κάποιος από το τηλέφωνό του είναι αυτό της nvram. Δεν είναι απαραίτητο να είναι με mtk droid tools. Αυτό μπορείς να το κάνεις και από το TRWP τσεκάροντας το κατάλληλο κουτάκι στο μενου του backup. Πιθανών να το έχεις κάνει ήδη σε προηγούμενο backup στο TWRP αλλά καλύτερα να το σιγουρέψεις.
ομως εχω ηδη κανει "απειρες" μεταβασεις απο cm σε Miui, miui σε Miui, cm σε cm και δεν αντιμετωπισα καποιο θεμα!!!
εχω δοκιμασει σχεδον καθε ρομ που κυκλοφορει!
Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά...για καλό το λέμε και καθαρά προληπτικά
@mol
Απαραίτητα εργαλεία σε MTK συσκευές είναι τα Mtk droid tool και Sp flash tool ..
Για να λειτουργήσουν πρέπει να έχεις κάνει εγκατάσταση τους Vcom drivers ..