Το έχεις ξανακάνει ποτέ? Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή κι εγώ είχα εκνευριστεί και νόμιζα ότι είχε κολλήσει. Ηρέμησε, βάλτο στην άκρη και ξαναπροσπάθησε μετά από 5 λεπτά, αργά και σταθερά μέχρι να πιάσει...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
Δεν έχει σημασία πιο twrp έχει... όπως είσαι μέσα στο twrp πας settings οθόνη τικαρεις να μην σβήνει ποτέ και είσαι έτοιμος... δεν στο κλειδώνει ποτέ ξανα...
Δεν έχει σημασία πιο twrp έχει... όπως είσαι μέσα στο twrp πας settings οθόνη τικαρεις να μην σβήνει ποτέ και είσαι έτοιμος... δεν στο κλειδώνει ποτέ ξανα...
εγω με παλαιοτερο twrp 2xx .μου εκανε τα ιδια κολαγε στο swipe...μολις εβαλα 3.0.2 κανονικα ξεκλειδωνει οποτε θελω εγω .και το αφηνω και μαυριζει η οθονη και παλι ξεκλειδωνει..και δεν τικαρω τιποτα.δουλευει ρολοι.γιαυτο λεω να βαλει twrp τελευταιο να ξεμπελιαζει ο ανθρωπος
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τελικά επειδή βαρέθηκα και αγχώθηκα έκανα reboot βγάζοντας την μπαταρία. Τελικά όλα πήγαν καλά. Και μάλλον περάστηκε κανονικά η ρομ. Έτσι δείχνει τουλάχιστον. Ευχαριστώ πολύ.