έχω το εξής πρόβλημα ,όταν βαζω ακουστικά και μετά τα αφαιρώ το τηλέφωνο διατηρεί την επιλογή των ακουστικών.μένει το σήμα πάνω δεξιά και αν παρω τηλέφωνο δεν λειτουργεί τπτ,μόνο με ακουστικά.είχα stable 7.5.3 και κατέβηκα σε 7.5.1 αλλά το πρόβλημα παραμένει.
κι εμενα μου το κανε σ αυτες τις ρομ, αλλα οταν τα ξαναεβαζα και τα ξαναβγαζα κανα δυο φορες μετα εστρωνε. το δοκιμασες;
Λοιπον για τους νεώτερους φίλους sot 6h+ βλέπαμε με την GTV 5.12.24 και νεα μπαταρια... τεσπα,εβαλα του αγαπητού @gkalen την thunder 6.9.29 αρχικά ,κατοπιν την νεα 6.10.20 η κατανάλωση μπαταρίας είναι τρομερή...ουτε 2+h δε βγάζω με την ίδια χρηση απο ~4h που ειχα...κατα τ αλλα οκ ! να δοκιμασω την stable του ιδιου ή να περασω GTV ?
Φιλε μου με nohon μπαταρία και stable gkalen έχω στο 24ωρο 6+ sot, στις 2 μέρες 4,5ωρες sot.....εχθες βράδυ είχα 4 παρά 15λεπτα sot με 2μ +3ωρες με 25% υπολοιπο αλλά το έβαλα για φόρτιση γιατί το χρειαζομουνα το πρωί για όλη την ημέρα.....
έχω φλασάρει λίγες dev αλλα έχω φλασάρει σχεδόν όλες τις stable.
Η παρατήρηση μου είναι ότι όσο πιο παλιά είναι η ROM τόσο καλύτερη αυτονομία (αναφέρομαι σε stable κυρίως)
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Λοιπον για τους νεώτερους φίλους sot 6h+ βλέπαμε με την GTV 5.12.24 και νεα μπαταρια... τεσπα,εβαλα του αγαπητού @gkalen την thunder 6.9.29 αρχικά ,κατοπιν την νεα 6.10.20 η κατανάλωση μπαταρίας είναι τρομερή...ουτε 2+h δε βγάζω με την ίδια χρηση απο ~4h που ειχα...κατα τ αλλα οκ ! να δοκιμασω την stable του ιδιου ή να περασω GTV ?
Φιλε μου με nohon μπαταρία και stable gkalen έχω στο 24ωρο 6+ sot, στις 2 μέρες 4,5ωρες sot.....εχθες βράδυ είχα 4 παρά 15λεπτα sot με 2μ +3ωρες με 25% υπολοιπο αλλά το έβαλα για φόρτιση γιατί το χρειαζομουνα το πρωί για όλη την ημέρα.....
πες τι εφαρμογές έχεις ,αν έχεις xpozed και πως το χρησιμοποιείς το τηλεφωνο ,γιατί αυτή την αυτονομία πολλοί την ζηλευουν.
@juke Δεν ξέρω τι εννοεις για τις εφαρμογές που έχω...? xposed και οτιδήποτε εφαρμογές για την αυτονομία της μπαταριας όχι δεν έχω κάτι, διότι πολλές δοκιμασα αλλά πιστεύω ότι όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα μπορεί να σου μπρικαρουν και την συσκευή...παρα λίγο να την πατήσω με τέτοιες εφαρμογές 1-2 φορές...
εχω viber,skype,fb lite,chrome,ειδήσεις, Wind f2go, έχω xpozed με ενεργοποιημενα τα minminguard, youtube addaway και playback, έχω nba και mame από παιχνίδια και greenify για καλύτερη αυτονομία. Με gkalen 8.0.1 έφτασα τις 5 ώρες σοτ στην πρώτη μέτρηση αλλά από τότε έχω πέσει στις 4 και ποτέ δεν μπορώ να βγάλω πάνω από δύο 24ωρα και με μικρή χρήση. Αυτό που λες με δυο μέρες και τρεις ώρες και 25% δεν υπάρχει, αλλά ούτε φαντάζομαι πλέον τις 6 sot
Για τον φιλο που λεει οτι εχει θεμα με τα μηνυματα, εχεις 2 σιμ στη συσκευη; αν οχι, αλλαξε θεση της σιμ σου και αν εχεις εφαρμογη τυπου handcent διωχτη, και μεινε με τη "μαμισια"