Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Και πως δινω τα δικαιωματα; και το autostart?
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalknokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7 -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H sidnick10 έγραψε:
Δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλω λινκ απο ebay για αυτο δεν το εβαλα...
Nohon και ξερο ψωμι. 20% περισσοτερη διαρκεια απο εργοστασιακη 4 μηνων
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalknokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7 -
Ο/H Sof έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Και πως δινω τα δικαιωματα; και το autostart?
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Καλησπέρα παιδιά. Έχω πάρει την Nohon περίπου 2-3 βδομάδες και έχω παρατηρήσει οτι όταν πέφτει κάτω από το 20% η μπαταρία και με πάρουν τηλέφωνο το τηλέφωνο κλείνει αυτόματα. Δεν ξέρω αν ευθύνεται η μπαταρία ή οι δύο τελευταίες GTV. Με την παλιά δεν μου το είχε κάνει ποτέ. Σε γενικές γραμμές η Nohon είναι εξαιρετική και κρατάει πολύ περισσότερο με αρκετό SOT. Τι μου προτείνεται να κάνω ????
-
@AlexisDS το κινητο αντιλαμβανεται το ποσοστο μπαταριας απο την ταση που βγαζει η μπαταρια.
Οι nohon μαλλον δεν συγκρατουν την απαραιτητη ταση οταν βρισκονται κοντα στην οριακη ταση που θελει το κινητο κλειστο
Με λιγα λογια φταει η nohon.
Δεν εισαι ο μοναδικος που το αναφερε αυτο το προβλημα.
Αποφορτισε την πληρως και μετα φορτισε την με κλειστο τηλεφωνο. Αφησε το στη φορτιση εως και 2 ωρες επιπλεον αφοτου δειξει 100% η ενδειξη και παρακολουθησε το και πες μας παλι αν εστρωσε.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Προσωπικά πάντως δεν είδα διαφορά στην διάρκεια της nohon με την μαμίσια μπαταρία, οπότε χρησιμοποιώ την 2η και έχω την 1η για ρεζέρβα."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Παιδια το να κλείνει το κινητό μετά από ένα ποσοστό γύρω στα 20% είναι επιλεγμένη ρύθμιση στις ρυθμίσεις της μπαταρίας. Και κάποιος άλλος το είχε το πρόβλημα και νομίζω του το είχε φτιάξει ο @Bodai
Δεν έχω βρει ρύθμιση να επιλέγεις να απενεργοποιείται το κινητο σε αυτή την ένδειξη.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
@AlexisDS το κινητο αντιλαμβανεται το ποσοστο μπαταριας απο την ταση που βγαζει η μπαταρια.
Οι nohon μαλλον δεν συγκρατουν την απαραιτητη ταση οταν βρισκονται κοντα στην οριακη ταση που θελει το κινητο κλειστο
Με λιγα λογια φταει η nohon.
Δεν εισαι ο μοναδικος που το αναφερε αυτο το προβλημα.
Αποφορτισε την πληρως και μετα φορτισε την με κλειστο τηλεφωνο. Αφησε το στη φορτιση εως και 2 ωρες επιπλεον αφοτου δειξει 100% η ενδειξη και παρακολουθησε το και πες μας παλι αν εστρωσε.
. δεν εξηγείται αλλιώς.
Ο/H cacau έγραψε:
Προσωπικά πάντως δεν είδα διαφορά στην διάρκεια της nohon με την μαμίσια μπαταρία, οπότε χρησιμοποιώ την 2η και έχω την 1η για ρεζέρβα.
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Παιδια το να κλείνει το κινητό μετά από ένα ποσοστό γύρω στα 20% είναι επιλεγμένη ρύθμιση στις ρυθμίσεις της μπαταρίας. Και κάποιος άλλος το είχε το πρόβλημα και νομίζω του το είχε φτιάξει ο @Bodai
-
Μα αυτό ακριβώς έκανε βρε. Και του άλλου του παιδιού του έκλεινε το τηλέφωνο μόλις καλούσε κάποιος ενώ η μπαταρία βρισκόταν στην ένδειξη που εβγαζε το μήνυμα πως θέλει φορτισμα.
-
Το "άλλο παιδί"....είμαι εγώ.
Είχα το ίδιο πρόβλημα,δηλαδή,όταν η μπαταρία ήταν κάτω από 20% και με έπαιρνε κάποιος τηλέφωνο-το τηλέφωνο έσβηνε....
Ή λύση λοιπόν είναι αυτό που μου είχε πει ο @Bodai να κάνω και το πρόβλημα λύθηκε.
Εκανα την αλλαγή από το υπομενού "Λειτουργία Εξοικονόμησης" και το άλλαξα από Ενισχυμένη σε Ανενεργή.Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα