Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
Ποιό πιστεύετε ότι πρέπει να είναι το επόμενο xiaomi μου μετά από το note 2? Θέλω πάλι 5,5 οθόνη και σίγουρα καλύτερη μπαταρία.
Redmi note 4 η redmi note pro
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Την xtrv 6.11.3 είχα βάλει και την κρατησα μιάμιση μέρα αφού είδα ότι είχε κάποια κολλήματα όπως να μην δουλεύουν τα led , και στο touch κατά τη φόρτιση, τώρα γυρισα στη thunder stable 8.0.2.
Πάντως είδα 4 ώρες οθόνη σε 18 ώρες χρήσης και δούλευε και το wifi direct το οποίο δε δουλεύει στη thunder. Επίσης παρατήρησα ότι στην αναμονή δεν έπεφτε καθόλου ή μπαταρία αλλά στη χρήση περισσότερο από την thunder.REDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5 -
-
Ο/H chrispre913 έγραψε:
Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
Ποιό πιστεύετε ότι πρέπει να είναι το επόμενο xiaomi μου μετά από το note 2? Θέλω πάλι 5,5 οθόνη και σίγουρα καλύτερη μπαταρία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Παιδιά πριν λίγες μέρες πέρασα την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V8_XTRVbeta1-6.11.3 και όλα καλά
Σήμερα πήγα να περάσω την καινούρια. Το TWRP μου έβγαλε με κόκκινα γράμματα unable to mount storage και στη συνέχεια την πέρασε κανονικά. Έκανα wipe cache και dalvik και στη συνέχεια πάτησα reboot. Το κινητό έμεινε για πάρα πολύ ώρα κολυμένο στο σήμα του android όπου κάποια στιγμή με τα πολλά το έβαλα πάλι σε TWRP και πέρασα πάλι την 6,11,3. Τώρα περιμένω να ανοίξει.
Θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την καινούρια ROM?
Θα πρέπει να ανησυχώ που μου έβγαλε unable to mount storage? Μήπως πρέπει να κάνω κάτι για αυτο?Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
-
Οκ άνοιξε τώρα.
Απο εκεί και πέρα θα πρέπει να με ανησυχεί που στο TWRP βγάζει unable to mount storage?
Πρέπει να κάνω κάτι ή να μην δίνω σημασία?Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
@K.Papaefthymiou
Θα δεις αν στο ξαναγράψει με την 6.11.10 όταν αναβαθμίσεις ...
Καλό θα είναι να δοκιμάσεις όταν μπεις σε TWRP την πρώτη φορά να κάνεις κι ένα reboot σε recovery για να ξαναμπεί το τηλ... σε TWRP και μετά ξεκινα το update..
ΓΙΑ ΤΗΝ XTRV 6.11.10
Ή ρομ διορθώθηκε και πλέον δουλεύει κανονικά ..
Θα έχετε ενημέρωση και λινκ στο τοπικ της XTRV 6.11.10 ..
THANKS σε ..
@chrispre913 και @NasDriver for testing !!! -
Παιδιά μετά από αυτό
Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
Παιδιά πριν λίγες μέρες πέρασα την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V8_XTRVbeta1-6.11.3 και όλα καλά
Σήμερα πήγα να περάσω την καινούρια. Το TWRP μου έβγαλε με κόκκινα γράμματα unable to mount storage και στη συνέχεια την πέρασε κανονικά. Έκανα wipe cache και dalvik και στη συνέχεια πάτησα reboot. Το κινητό έμεινε για πάρα πολύ ώρα κολυμένο στο σήμα του android όπου κάποια στιγμή με τα πολλά το έβαλα πάλι σε TWRP και πέρασα πάλι την 6,11,3. Τώρα περιμένω να ανοίξει.
Θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την καινούρια ROM?
Θα πρέπει να ανησυχώ που μου έβγαλε unable to mount storage? Μήπως πρέπει να κάνω κάτι για αυτο?
Επίσης όταν έκανα clear cache/dalvik όταν έκανα επανεκκίνηση έβγαλε τη μπάρα που βγάζει όταν φορτώνει για πρώτη φορά τη ROM.Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα