φταίει που είχες ίντερνετ στο σπίτι, χωρίς ιντερνετ....

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H pechr έγραψε:
Πέτρο είναι αντιολησθητική;Ο/H petran7777 έγραψε:
Την έξω ξαναδει αυτή τη θήκη, και γενικά της Nillkin οι θήκες κουμπώνουν τέλεια.
Ναι είναι και εφαρμόζει πολύ καλά. Με δυσκολεύει λίγο στο να τη βγάλω αλλά χαλάλι.
Είναι και πολύ ωραία, ειδικά το Μπορντό(θήκη) δένει τέλεια με το μαύρο(τηλ)![]()
Ο/H geobas έγραψε:
Ναι σωστός .......... μέχρι να βρεις κάποια που είναι αξιόπιστη ... και αυτή που έχω είναι ...Ο/H kinezakias έγραψε:
Υπαρχουν πάμπολλες εφαρμογές καιρου,πολλες μαλιστα συνδυαζουν και ρολοι μαζι,αλλα πραγματικα ολες θα σου βγαζουν καποιο προβλημα.
Συμφωνώ,έιναι πολύ καλή.Αλλά στο Redmi Note 2 μου όποια εφαρμογη βάλω που περιλαμβάνει ρολόι,το ρολόι κολλάει.Δηλ,οταν ενεργοποιω την οθονη βλέπω την ωρα στο widget να εχει μεινει σε καποια προηγουμενη ωρα.Με όλες τις εφαρμογες του τυπου ρολόι-καιρός συμβαίνει αυτό.Καμιά συμβουλή παίδες;Ο/H geobas έγραψε:
Transparent weather είναι αυτή που 'εχω καταλήξει
Eυχαριστω,αλλα θελω ρολοι μαζι με καιρο.Και αναρωτιέμαι γιατι μονο στο redmi note 2 που εχω συμβαινει αυτο με το κολλημα των ρολογιων.Ο/H chrispre913 έγραψε:
Ρολόι μόνο τις miui αυτό είναι απο θέμα nongstyle v-8 πρέπει όμως να βάλεις πρώτα ένα από τα αναλογικά
Xiaomi redmi note 2 XTRV
Για να πάς από stable σε developer (και αντίστροφα) είναι απαραίτητο να κάνεις factory reset ..... και μετά να φλασάρεις την Ρομ .Ο/H kinezakias έγραψε:
=============== Νοε 27th 2016, 5:49pm ===============
Πώς μπορώ να βγάλω την 8.0.2. stable που εχω,και να βαλω την τελευταια developer;Όποτε κάνω αναζητηση,χάνομαι στο πέλαγος.Υπάρχει κάποιος οδηγός που να απευθύνεται-με απλά λόγια και βήματα-σε κάποιον που γουσταρει πολυ το Xiaomi του αλλά δεν είναι καθόλου ειδήμων;;;(flash,dalvik,fastboot,κλπ,ειναι οροι που δεν τους ξερουμε υποχρεωτικα ολοι φανταζομαι.)
Ευχαριστω.
Ο/H Panos_G έγραψε:
Γεια σας παιδια εχω το RN2 2/16 και θελω να του περασω XTRV. Τωρα πανω εχω την GTV 6.9.29 . Βλεπω οτι εχει πολλα bug. Κολλαει καμια φορα το κινητο στο fb, δεν αναβουν notification led κ.α. Πως περναω τωρα XTRV;; Με τον παλιο κλασσικο τροπο μεσω TWRP;; Να του περασω πρωτα με fastboot να το καθαρισω τελειως;; Το ειχα κανει πριν 2 ρομ. Ποια αλλη προτεινεται να του βαλω να τρεξει καλα το κινητακι και χωρις bugs;; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.