Συμφωνώ ότι ειναι η καλύτερη αλλά σε μένα το ρολόι έμενε συχνά πίσω.Κάτι που μου συμβαίνει με όλες τις εφαρμογες ρολοι-καιρος πλην της μαμίσιας του RN2.Ο/H sblack85 έγραψε:
Η καλύτερη εφαρμογη καιρού που βρήκα από την ωρα που σταματησε να "δουλεύει" το weather του τηλεφώνου μου.Ειναι η μοναδική που εχει συνεχως συγχρονισμένο το ρολόι
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H sblack85 έγραψε:
Η καλύτερη εφαρμογη καιρού που βρήκα από την ωρα που σταματησε να "δουλεύει" το weather του τηλεφώνου μου.Ειναι η μοναδική που εχει συνεχως συγχρονισμένο το ρολόι
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather
Ο/H demakhs έγραψε:
και γω αυτήν έχω, αλλά.......δεν το λέω!!!
Me too....
Sent from my Redmi Note 2 using TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H kinezakias έγραψε:
=============== Νοε 27th 2016, 5:49pm ===============
Πώς μπορώ να βγάλω την 8.0.2. stable που εχω,και να βαλω την τελευταια developer;Όποτε κάνω αναζητηση,χάνομαι στο πέλαγος.Υπάρχει κάποιος οδηγός που να απευθύνεται-με απλά λόγια και βήματα-σε κάποιον που γουσταρει πολυ το Xiaomi του αλλά δεν είναι καθόλου ειδήμων;;;(flash,dalvik,fastboot,κλπ,ειναι οροι που δεν τους ξερουμε υποχρεωτικα ολοι φανταζομαι.)
Ευχαριστω.
-
Ο/H kinezakias έγραψε:
Δεν φταις εσύ που δεν κατάλαβα γρι..
Εκεί θα πατήσεις Wipes και θα επιλέξεις Cache - Art Dalvik Cache - Data και θα σύρεις τον δείκτη για να κάνει τα wipes.
Μόλις τελειώσεις θα πας back (με το κουμπί κάτω αριστερά μέχρι να πας στο κεντρικό μενού).
Θα πατήσεις Install και θα διαλέξεις την Ρομ που θέλεις. Αν την έριξες χύμα θα είναι εκεί, αν την κατέβασες από το κινητό θα βρίσκεται στο Folder Download. Την επιλέγεις, σύρνεις το δάκτυλο και μόλις τελειώσει ξαναπάς κεντρικό μενού και Reboot -> System.
Θα περιμένεις 10-15 λεπτά και θα ξεκινήσει το κινητό στο Miui που θα πρέπει να στηθεί ξανά από την αρχή (εκτός αν έχεις backup) -
Ο/H kinezakias έγραψε:
Δεν φταις εσύ που δεν κατάλαβα γρι...
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H kinezakias έγραψε:
Δεν φταις εσύ που δεν κατάλαβα γρι..
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Εάν το επιλέξεις δεν σε αφήνει να το ακυρώσεις; κάνε ένα reboot και θα στρώσει.
XTRV the Greek miui definition -
Ο/H makis1024 έγραψε:
XTRV the Greek miui definition
-
Ο/H kinezakias έγραψε:
(flash,dalvik,fastboot,κλπ
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Κάνε ένα Wipe cache και dalvik και βλέπεις.
XTRV the Greek miui definition -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Κανονικά με παρατεταμένο πάτημα έπρεπε να βγάζει επιλογή για διαγραφή αλλά στη miui δεν γίνεταιYou may think you can fly - but you better not try -
εχω κανει τα παντα δεν φευγει με τιποτα.....////
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα