Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H nickkon έγραψε:
Η ρύθμιση αυτή αφορά το πρόβλημα που είχα με απότομα shutdowns όταν η μπαταρία έπεφτε κάτω από 25% και με καλούσε κάποιος. Κατά τα άλλα η διάρκεια της μπαταρίας έστρωσε μετά από 6-7 φορτίσεις. Δεν έκανα κάτι άλλο. -
Ο/H Panos_G έγραψε:
Ο/H chrispre913 έγραψε:
Ο/H Panos_G έγραψε:
Γεια σας παιδια εχω το RN2 2/16 και θελω να του περασω XTRV. Τωρα πανω εχω την GTV 6.9.29 . Βλεπω οτι εχει πολλα bug. Κολλαει καμια φορα το κινητο στο fb, δεν αναβουν notification led κ.α. Πως περναω τωρα XTRV;; Με τον παλιο κλασσικο τροπο μεσω TWRP;; Να του περασω πρωτα με fastboot να το καθαρισω τελειως;; Το ειχα κανει πριν 2 ρομ. Ποια αλλη προτεινεται να του βαλω να τρεξει καλα το κινητακι και χωρις bugs;; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
Xiaomi redmi note 2 XTRV
Επισης θα με ενδιεφερε να του παρω μια αλλη μπαταριουλα. Εχουμε λινκ;;
Λινκ δεν επιτρέπεται απλά αν δεις όλοι γραφουν. Στην αρχή τις σελίδες γράφει οδηγούς και τέτοια. Γενικά η xtrv είναι καλή έχει λίγα προβλήματα σε messenger και instagram που βλέπω εγώ, απλά μια στέλνει μια δεν στέλνει φωτογραφίες, είναι προβλήματα που έρχονται από την eu. Δοκίμασε και μην φοβάσαι εδώ είμαστε όλοι
Xiaomi redmi note 2 XTRV -
παιδιά έχω μεγάλο θέμα με την nohon μέχρι τώρα δεν την πολυχριάστικα οπότε δεν την χρησιμοποιούσα σήμερα όμως που την δούλεψα κλείνει συνέχεια. Είχα κλήση έκλεισε μετά το άνοιξα πήρα εγώ τηλ και όταν μιλούσα έκλεισε , το άνοιξα πριν να βάλω το pin ξαναέκλεισε μετά έκλεισε και μια φορά όταν ήμουν fb ...πάλι σε ελαττωματική έπεσα ?
-
Ο/H sblack85 έγραψε:
Η καλύτερη εφαρμογη καιρού που βρήκα από την ωρα που σταματησε να "δουλεύει" το weather του τηλεφώνου μου.Ειναι η μοναδική που εχει συνεχως συγχρονισμένο το ρολόι
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather
-
Ο/H strumf13 έγραψε:
παιδιά έχω μεγάλο θέμα με την nohon μέχρι τώρα δεν την πολυχριάστικα οπότε δεν την χρησιμοποιούσα σήμερα όμως που την δούλεψα κλείνει συνέχεια. Είχα κλήση έκλεισε μετά το άνοιξα πήρα εγώ τηλ και όταν μιλούσα έκλεισε , το άνοιξα πριν να βάλω το pin ξαναέκλεισε μετά έκλεισε και μια φορά όταν ήμουν fb ...πάλι σε ελαττωματική έπεσα ?
-
Ο/H strumf13 έγραψε:
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Καλημερα και καλό μήνα σε όλους, διαβάζω από πολλούς κάποια προβλήματα με την Nohon. Είμαι από τους πρώτους που ποσταρισα και με screenshots, την έχω από τον Αυγουστο και δεν μου έχει κάνει ποτέ κάτι ακόμη και με 1% υπόλοιπο χωρίς να σεταρω τίποτα, ακόμη και το ανενεργό που γραφουν κάποια παιδιά, το εχω δουλεψει οχι μόνο στο ενισχυμένη αλλά και στο μέγιστη χωρίς το παραμικρό. Σε συνδυασμό με την 8.0.2 stable gkalen βγάζω 2 μέρες με sot 5-5,5 ώρες, καλές γιορτές σε όλους!
-
καλημέρα @LeonTsi
σε κάποιες περιπτώσεις με συχνότητα 2 φορες την εβδομάδα μου κάνει κάτι περιέργες επανεκκινήσεις.
Για να πειραματιστώ... έβαλα για μια εβδομάδα την προηγούμενη μπαταρία που είχα της μαμα Xiaomi και δεν μου έκανε το παραμικρο.
Με το που άλλαξα πάλι σε nohon τα ίδια.
Άρα ο έχων nohon δεν έχει το κινητο του ανοιχτό και δεν θέτει νέον στόχον
@LiopetisRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
η PISEN που εχω το μονο που κανει οταν ειναι πληρες φορτισμενο και σε παρουν τηλ. πρεπει να το βγαλεις απο την φορτιση ,αλιως κανει ρεσταρτ...δυστηχως....
-
Όσοι είχατε πρόβλημα σε εφαρμογές στις τελευταίες ρομ με την νεα XTRV θα σας λυθούν όλα.. Ποιος μπορεί λίγο να με βοηθήσει να περάσω μια miui 8 σε ένα jiayu G4s;;;; έχει μείνει με το mi και αναβοσβήνει.
Xiaomi redmi note 2 XTRV -
Ο/H pechr έγραψε:
καλημέρα @LeonTsi
σε κάποιες περιπτώσεις με συχνότητα 2 φορες την εβδομάδα μου κάνει κάτι περιέργες επανεκκινήσεις.
Για να πειραματιστώ... έβαλα για μια εβδομάδα την προηγούμενη μπαταρία που είχα της μαμα Xiaomi και δεν μου έκανε το παραμικρο.
Με το που άλλαξα πάλι σε nohon τα ίδια.
Άρα ο έχων nohon δεν έχει το κινητο του ανοιχτό και δεν θέτει νέον στόχον
@Liopetis
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα