Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
@Sof Κάνεις λάθος αυτές οι προδιαγραφές είναι και για την xiaomi.
Ασε με να κανω λαθος! Ολοι σχεδον οι ηλεκτρονικοι το λενε.αργη φορτιση---->μεγαλυτερη διαρκεια ζωης.
Στάλθηκε απο την κινηταρα μου!nokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7 -
Παιδιά χαίρετε. Προσπάθησα να βάλω κλείδωμα οθόνης, δοκίμασα διάφορα, και τώρα που θέλω να μην έχω ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κλείδωμα οθόνης, δεν βλέπω πως μπορω να το κατορθώσω. Όταν ενεργοποιώ την οθόνη, χρειάζεται να συρω για να ξεκλειδώσω. Αδύνατον να απαλλαγώ από αυτό το σύρσιμο,ο,τι κι αν κάνω στο μενού"κλείδωμα οθόνης". Καμία ιδέα;
-
-
Ο/H chrdes έγραψε:
Ρυθμισεις, οθονη κλειδωματος, βαζεις κωδικο και απενεργοποιεις οτι θελεις.
RN2 Official Global 8.1.2.0
-
-
Ο/H chrdes έγραψε:
Πρεπει να βρεις το password απο το mi. Αργα η γρηγορα θα ειναι απαραιτητο.Μπες στο i.mi.com και αν δεν μπορεις να μπεις διαλεξε forgott password. Δεν ξερω πως συνεχιζει μετα, δεν το εχω κανει.
RN2 Official Global 8.1.2.0
=============== Ιαν 14th 2017, 7:21pm ===============
Βρήκα τον κωδικο mi,απαλλαχτηκα απο το μοτίβο,αλλα με την καμία δεν μπορω να ξεφορτωθω το συρσιμο της οθονης (οταν την ενεργοποιω απο το πλαινο κουμπι) που παντοτε κλειδωνει.Πουθενα δεν μου δινεται η δυνατοτητα για ''κανενα κλειδωμα''.(Φοράει την τελευταία stable). -
Ο/H kinezakias έγραψε:
Πουθενα δεν μου δινεται η δυνατοτητα για ''κανενα κλειδωμα''.(Φοράει την τελευταία stable).
-
Ο/H LoukG έγραψε:
Ο/H kinezakias έγραψε:
Πουθενα δεν μου δινεται η δυνατοτητα για ''κανενα κλειδωμα''.(Φοράει την τελευταία stable).
=============== Ιαν 14th 2017, 11:32pm ===============
Παιδιά δεν ειναι οτι δεν εκανα αναζητηση,απλα εχω χαθει στο πελαγος.Εχω τη stable 8.0.2.0 θέλω να βαλω την τελευταια ,8.1.3.0.Επειδη η μονη μου εμπειρια ηταν οταν αλλαξα τη rom της μαμας του οταν μου ηρθε απο την Κίνα,και δεν εχω γνωση επι του θεματος,υπαρχει καποιος οδηγος που με απλα λογια να περιγραφει πως θα το κανω;Με δυσκολευουν πολυ οι όροι (twrp,dalvik,κλπ) και λεω μηπως κανω καμια βλακεια.Ευχαριστω.
=============== Ιαν 15th 2017, 12:00am ===============
Παιδια εχω τη stable 8.0.2.0 και θελω να περασω την νεα,8.1.3.0.Eπειδη εχω χαθει στο πελαγος των σχολίων,(μονη μου εμπειρια οταν ηρθε το κινητο απο Κινα και περασα την ελληνικη stable),υπαρχει καποιος πολυ απλος και ευκολος οδηγος απο stable σε stable?Οροι οπως darvik,twrp κλπ μου ειναι αγνωστες,και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια.Ευχαριστω. -
Ο/H kinezakias έγραψε:
απο Κινα και περασα την ελληνικη stable),υπαρχει καποιος πολυ απλος και ευκολος οδηγος απο stable σε stable?Οροι οπως darvik,twrp κλπ μου ειναι αγνωστες,και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια.Ευχαριστω
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H kinezakias έγραψε:
Παιδιά χαίρετε. Προσπάθησα να βάλω κλείδωμα οθόνης, δοκίμασα διάφορα, και τώρα που θέλω να μην έχω ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κλείδωμα οθόνης, δεν βλέπω πως μπορω να το κατορθώσω. Όταν ενεργοποιώ την οθόνη, χρειάζεται να συρω για να ξεκλειδώσω. Αδύνατον να απαλλαγώ από αυτό το σύρσιμο,ο,τι κι αν κάνω στο μενού"κλείδωμα οθόνης". Καμία ιδέα;
-
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Ο/H kinezakias έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα