Φιλοι μου βοηθεια!Χθες εκανα ''αναβαθμιση'' (ο Θεος να την κανει) στην τελευταια stable (8.1.3.0),μου εβγαλε ενα σωρο bugs,(δεν δουλευε τιποτα σχετικο με google,playstore,ημερολογιο,τιποτα),συν το οτι μου εβγαζε ολη την ωρα ειδοποιηση οτι ''δυστυχως η εφαρμογη υπηρεσιες google σταματησε να λειτουργει,τοσο ενοχλητικη,που ουτε κληση δεν με αφηνε να απαντησω).Εκανα λοιπον επαναφορα στην προηγουμενη stable,8.0.2.0,το προβλημα με τις εφαρμογες google λυθηκε,αλλα απεκτησα αλλο μπελα:ο,τι κι αν θελω να κανω,μου παρεμβαλλει συνεχεια αλλες 2 σπαστικοτατες ειδοποιησεις,''δυστυχως η εφαρμογη αλμπουμ σταματησε να λειτουργει'',και ''δυστυχως η εφαρμογη σημειωσεις σταματησε να λειτουργει''.Ολη την ωρα μπροστα μου μιλαμε.Τι μπορω να κανω,εκτος απο το να το πεταξω απο το παραθυρο;(Δοκιμασα διαγραφη προσωρινης μνημης και στις δυο εφαρμογες,αλλα τιποτα).Ευχαριστω.
Όταν πάμε σε προηγούμενη ρομ καλο είναι να κάνουμε factory reset. Θα πρότεινα να ξαναφλασάρεις την ρομ και αν έχεις ξανά πρόβλημα factory reset (κράτα backup).
Όταν πάμε σε προηγούμενη ρομ καλο είναι να κάνουμε factory reset. Θα πρότεινα να ξαναφλασάρεις την ρομ και αν έχεις ξανά πρόβλημα factory reset (κράτα backup).
Ευχαριστώ. Ξαναπερναω την ROM κι αν δεν φτιάξει, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Backup πως κάνω; Δεδομένου ότι στον pc δεν μπορώ να περάσω αρχεία, δεν το"βλέπει" το κινητό ο υπολογιστής.
Γιατί δεν το βλέπει; Όταν φλασαρες πρωτη φορά δεν πέρασες drivers; Δες μέσα από twrp με τικαρισμενο το enable mtk αν το βλεπει ο Η/Υ. Αν έχεις πρόσθετη κάρτα η otg τα περνάς εκει.
Γιατί δεν το βλέπει; Όταν φλασαρες πρωτη φορά δεν πέρασες drivers; Δες μέσα από twrp με τικαρισμενο το enable mtk αν το βλεπει ο Η/Υ. Αν έχεις πρόσθετη κάρτα η otg τα περνάς εκει.
Περιεργως επανελαβα τη διαδικασια και περασα την πιο προσφατη stable,και ολα κομπλέ..Eπισης εντελως χαζα δεν ειχα ενεργοποιησει το usb debbuging,και γι'αυτο δεν μου το διαβαζε ο υπολογιστης το κινητο.Ευχαριστω πολυ για τη βοήθεια.Υ.Γ.1:στον οδηγο,λεει οτι οι νεες stable περιλαμβανουν ενσωματωμενη τη λειτουργια των 160 χαρακτηρων για τα sms της εφαρμογης της μαμας.Κατι τετοιο ομως δεν βλεπω να συμβαινει.Υ.Γ.2:το zip της καινουριας stable το ειχα στην εσωτερικη μνημη.Αν τωρα το κανω μετακινηση στην καρτα sd,θα δημιουργηθει αραγε κανενα προβλημα; Να εισαι καλα.
Μπράβο. Όλα καλά.
Για το 2ο δεν υπάρχει πρόβλημα. Ίσα ίσα ειναι χρήσιμο αν έχεις πρόβλημα φλασαρεις αμέσως.
Για το 2ο υπάρχει η εφαρμογή στο φόρουμ κσι με μια αναζήτηση θα τη βρεις. Νομιζω ειναι στους οδηγους.