Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H iakovos syrigos έγραψε:
καλησπερα παιδιά έχει κατεβάσει κάνεις την καινούργια version για τα redmi note 2μας να μας πει εάν είναι κομπλέ και για την μπαταρία θέλω να ρωτήσω . Σκέφτομαι να την κατεβάσω γιατί έχω καιρό να κάνω ενημέρωση.ευχαριστω
΄Στο δικό μου κάνω 2 φορτίσεις την ημέρα. Δεν ξερω τι γίνετε αλλα μου πίνει την μπαταρία με τρελούς ρυθμούς.
Αυτή την στιγμή το "αναμονή gsm" μου έχει φάει το 71% χωρίς να έχω τρέξει κάποια άλλη εφαρμογή από το πρωϊ εκτός από τα mail.
Με την προηγούμενή vesrsion που είχα την έβγαζα 1,5 μέρα με την φόρτιση. -
Παιδιά μια ερώτηση. Έχω ελληνική ρομ μέσα περασμένη (παραθέτω και σκρινσοτ). Η ερώτηση μου είναι η εξής: Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, θα γυρίσει στην παλιά ρομ με το miui 7 ή θα παραμείνει ως έχει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
-
Ο/H papados έγραψε:
Στο δικό μου κάνω 2 φορτίσεις την ημέρα. Δεν ξερω τι γίνετε αλλα μου πίνει την μπαταρία με τρελούς ρυθμούς.
Αυτή την στιγμή το "αναμονή gsm" μου έχει φάει το 71% χωρίς να έχω τρέξει κάποια άλλη εφαρμογή από το πρωϊ εκτός από τα mail.
Μήπως τελικά υπάρχουν αυτές οι διαφορετικές εμπειρίες λόγω σιμ ?
Μήπως εννοώ παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο θα σε βγάλει η μπαταρία σε σχέση με το αν έχεις στο τηλέφωνο 1 sim ή αν το δουλεύεις με 2 sim?
Mήπως αυτοί που γκρινιάζουμε έχουμε 2 ενώ αυτοί που είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση το δουλεύουν με μία?
Αν είναι να την βγάλουμε την 2η την sim βρε αδερφέ !!!!....δεν πειράζει ! ας μείνουμε με μία.
Μπρος στα κάλη...τι είναι ο πόνος !!! -
Ο/H Teo mpidis έγραψε:
Ο/H papados έγραψε:
Μπρος στα κάλη...τι είναι ο πόνος !!!
ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
Now....... Redmi Note 11 Pro 5G! -
Ο/H Greektrooper έγραψε:
γιατι στο παρελθον καποιες Ελληνικές ειχαν πετυχει καλή διαχείριση.
Yπάρχει εννοώ , κάποια που είναι τσεκαρισμένα με καλύτερη διαχείριση μπαταρίας ? -
Ο/H Teo mpidis έγραψε:
Ο/H Greektrooper έγραψε:
γιατι στο παρελθον καποιες Ελληνικές ειχαν πετυχει καλή διαχείριση.
Η χρήση που κάνω είναι πολύ συγκεκριμένη κάθε (μα κάθε) μέρα.
Αρα τα ποσοστά μπαταρίας που καταναλώνω είναι και αυτά συγκεκριμένα.
Πάντα δουλεύω 2 Sim, τις ίδιες sim όλα τα χρόνια
Η δοκιμή που έκανα (και συνεχίσω να κάνω) εχει να κάνει με τα δίκτυα. Με 4G η μπαταρία αδειάζει πιο γρήγορα και από όταν βαζω gps για να βρω τον προορισμό μου.
Με 3G παλεύεται, με 2g είναι super αλλα δεν θα γυρισουμε και στην εποχή των "σπηλαίων" για να έχουμε αυτονομία.
Στο παρελθόν, πράγματι είχα πετύχει rom με πολύ ικανοποιητική κατανάλωση μπαταρίας, εκτός όταν χρησιμοποιούσα Gps που έτρωγε 10% στο 20λεπτο. ( με αυτήν δεν έχω δουλέψει gps). -
Παιδια καλησπέρα, μία γρήγορη ερώτηση. Έχω xtrv 8.1.3 και θέλω να περάσω την τελευταία official global stable. Κατεβαζω το ROM flashing tool, την τελευταία ROM και φλασαρω απευθείας? Χρειάζεται κάτι επιπλέον?
Sent from my Nexus 10 using Tapatalk -
κοψε λίγο τουρμπακια, δε μπορείς να περάσεις την official όπως την Ελληνική...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
κοψε λίγο τουρμπακια, δε μπορείς να περάσεις την official όπως την Ελληνική...
Άμα μου έγραφες και πως είναι ο σωστός τρόπος θα έκοβα ακόμα πιο πολύ:p
Sent from my Nexus 10 using Tapatalk -
φίλε μου γκσζωμενε, δεν έχω ασχοληθεί με τη συσκευή σου, αλλά νομίζω πρέπει να πας με το sp flash tools κ να τη σβουντουρηξεις την fastboot rom που θες..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα