Α οκ σας ευχαριστω! Υπαρχει καποιο νήμα που να λεει πληροφοριες για αυτό το μαγαζι εδω στο forum? Γιατι παω να κανω αγορα και μου λεει να κανω sign in.
Εμένα το πρόβλημα με την μπαταρία και το ποσοστό που ανακτά μόλις την βγάλω και την ξαναβάλω επιμένει. Κερδίζει ένα 20% περίπου.
Ξέρουμε αν είναι θέμα ΡΟΜ ή μπαταρίας? Έχω μία 2η καινούργια αλλά δεν θέλω να την χρησιμοποιήσω αν είναι λογισμικό το πρόβλημα. Έχω κάνει μία φορά calibration πριν 1 μήνα περίπου.
Να ενημερώσω ότι το δικό μου πρόβλημα με το λάθος ποσοστό λύθηκε βάζωντας έναν πιο δυνατό φορτιστή. Ο παλιός ήταν στα 0.6Α και ο καινούργιος είναι στα 2.0Α. Πλέον η μπαταρία έχει φυσιολογική συμπεριφορά.
παιδια μια βοηθεια. ο γιος μου προσπαθησε να δοκιμασει μια flyme ρομ χωρις επιτυχια. εκανε wipe τα παντα εκτος sd και πηγε να κανει restore το backup που ειχε φροντισει να κρατησει απο πριν με την προτελευταια xtrv dev που ειχε, αλλα του εβγαζε συνεχεια ενα error 255.τελικα καταφερε και το ανοιξε, αλλα δεν επανηλθαν ολα οπως τα ειχε,απ οτι μου ειπε. μισες εφαρμογες, τα δεδομενα απ τις εφαρμογες του δεν μπηκαν σωστα κ. α. μικροπροβληματα. καμμια ιδεα;
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
φλασαρε τρεις φορες και του εβγαζε το ιδιο error 255.τελικα αφου επανεφερε το backup οπως εγραψα πιο πανω, οτι ελειπε απο εφαρμογες και δεδομενα τα επανεφερε χειροκινητα. το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν του διαβαζει την καρτα sd.
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
Εμένα το πρόβλημα με την μπαταρία και το ποσοστό που ανακτά μόλις την βγάλω και την ξαναβάλω επιμένει. Κερδίζει ένα 20% περίπου.
Ξέρουμε αν είναι θέμα ΡΟΜ ή μπαταρίας? Έχω μία 2η καινούργια αλλά δεν θέλω να την χρησιμοποιήσω αν είναι λογισμικό το πρόβλημα. Έχω κάνει μία φορά calibration πριν 1 μήνα περίπου.
Να ενημερώσω ότι το δικό μου πρόβλημα με το λάθος ποσοστό λύθηκε βάζωντας έναν πιο δυνατό φορτιστή. Ο παλιός ήταν στα 0.6Α και ο καινούργιος είναι στα 2.0Α.
δεν έχει να κάνει με τον φορτιστή...
το ποσοστό που δείχνει εξαρτάται από την υπολειπόμενη τάση της μπαταρίας
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)