Το πρεπει μαλλον παει στο οτι φταιει η οθονη.Το περιεργο ειναι οτι οταν εβαλα παλι την παλια (την σπασμενη) μου εκανε και σε αυτη τα νερα, ενω πριν την αλλαξω δεν ειχε θεμα μονο σπασμενη ηταν. Ειναι η δευτερη που αλλαζω τις περνω απο ebay μαζι με το frame.Εκτος απο ebay αξιζει να παρω απο αλλου που ισως να ειναι καλυτερες? Αλλα με προβληματιζει μηπως δεν ειναι θεμα οθονης και την παρω τσαμπα. Σε μαστορα παιζει να βγαλω ακρη?
Την πέρασα.Ελαχιστες διαφορές.Ισως τρωγεται καπως πιο γρηγορα η μπαταρια με ανοιχτα δεδομενα.Κανα-δυο κολληματα του πληκτρολογιου,και χρωμα γαλαζιο ιδιο σχεδον σε ολες τις εφαρμογες μηνυματων,αριθομομηχανης,ημερολογιο,mail,ηχογραφηση.Προωπικα προτιμουσα τα προηγουμενα χρωματα.
Σκέφτομαι να την περάσω και εγώ! Όποιος δύναται, ας ανεβάσει κάποιο στιγμιότυπο με τα καινούργια χρώματα στις εφαρμογές. Τα κολλήματα στην περιήγησή είναι από τον stock browser ή από άλλον; Με την 8.0.2.0 είμαι τώρα και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα. Είδατε τις βελτιώσεις και τις αλλαγές που αναφέρονται. Ελπίζω σε καλύτερη διαχείριση μπαταρίας
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Peter.gr
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή παραθέσεων ().
προσπαθησα να περασω τη νεα rom και απο εκεινη την ωρα το τηλεφωνο εχει κολησει στην αρχικη οθονη με το λογοτυπο . υπαρχει τροπος να το ξεκολησω και να περασω τη rom απο την αρχη?