Χρονια Πολλα σε ολους. Για να παω απο 6.5.12 σε καποια απο τις τελευταιες Dev ή Stable μπορω μεσω twrp? Να κανω Wipe Dalvic/Cache/Data/System και να την περασω απο στικακι για να ειναι οσο πιο καθαρη η εγκατασταση?
Το στικακι το σεκφτηκα περισσοτερο για την περιπτωση που θα εκανα wipe το system. Επειδη παω απο miui 7 σε 8. Αλλα απο τη στιγμη που δεν θα το κανω θα την βαλω στον εσωτερικο χωρο.
Παιδια έχω βάλει XTRV 7.4.6.. Στο ραδιόφωνο δε βρίσκω την επιλογή για έξοδο σε ηχείο bluetooth...Τι παίζει?
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω προσέξει ποτέ αν υπάρχει τέτοια επιλογή στο Radio.
Όταν κάνεις Pair κάποιο BT Ηχείο δεν σου μεταφέρει τον ήχο από το Radio στο ηχείο ?
Ακριβως! Ή όταν κι αν εμφανιστεί,δίνει τον ήχο απλά στο μεγάφωνο του κινητού κι όχι στο bluetooth device.
Μια ακομα ερωτηση αν ξερει καποιος να μου απαντησει. Εκανα ενα τοπικο αντιγραφο μεσω της επιλογης που εχει το κινητο. Εκανα backup καποια δεδομενα εφαρμογων και καποιες ρυθμισεις μου. Που μπορω να το βρω στον εσωτερικο χωρο, να το κρατησω στον υπολογιστη και μετα την αλλαγη της ρομ να το επαναφερω?
Μια ακομα ερωτηση αν ξερει καποιος να μου απαντησει. Εκανα ενα τοπικο αντιγραφο μεσω της επιλογης που εχει το κινητο. Εκανα backup καποια δεδομενα εφαρμογων και καποιες ρυθμισεις μου. Που μπορω να το βρω στον εσωτερικο χωρο, να το κρατησω στον υπολογιστη και μετα την αλλαγη της ρομ να το επαναφερω?
Παιδια έχω βάλει XTRV 7.4.6.. Στο ραδιόφωνο δε βρίσκω την επιλογή για έξοδο σε ηχείο bluetooth...Τι παίζει?
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω προσέξει ποτέ αν υπάρχει τέτοια επιλογή στο Radio.
Όταν κάνεις Pair κάποιο BT Ηχείο δεν σου μεταφέρει τον ήχο από το Radio στο ηχείο ?
το ραδιοφωνο για να παιξει χρειαζεται να συνδεθει το καλωδιο των ακουστικων, επειδη λειτουργει ως κεραια. για να γινει αυτο που θελεις πρεπει και οι δυο συσκευες (κινητο-bluetooth) ναυποστηριζουν καποιο πρωτοκολλο και δεν ξερω ποιες συσκευες το υποστηριζουν. παντως οχι το δικο μας. το ειχα ψαξει πριν κανα χρονο και κατεληξα στην αγορα bluetooth με ενσωματωμενο ραδιο, ωστε να μην ζοριζω και την μπαταρια του κινητου. αν βρεις καμμια λυση ενημερωσε μας να ξερουμε κι εμεις.
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.