@Sentinel6 καταρχήν το κινητό φοράει την μαμά μπαταρία που είναι 2 ετών και έχει μια SIM.
Από εκεί και πέρα συμφωνώ με τον @eti666 ότι πρέπει να μείνει τουλάχιστον 3 ώρες στην φόρτιση (εγώ το αφήνω όλη νύχτα).
Στις ρυθμίσεις δεδομένων το έχω στο 2G,αυτόματη φωτεινότητα γύρω στο 40%,αυτόματη αντίθεση και στη διαχείριση ενέργειας τα πάντα είναι στην προτεινόμενη ρύθμιση. Τέλος μέσω αυτοματοποιημένων εργασιών από 1 πμ - 6.30πμ μπαίνει σε λειτουργία πτήσης, κλείνει WiFi και συγχρονισμό.
Χρειάζεται επίσης να κάνουμε χειροκίνητα battery calibration μια φορά στο τρίμηνο.
Τις σχεδόν 4.30 ώρες SOT τις είδα με κανονική χρήση + 45 λεπτά περίπου ταινία μέσω browser.
Ολοκληρωνοντας να πω ότι θεωρώ την 7.4.13 μια πολύ καλή Rom για το κινητό μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή η nohon μου βγήκε μάπα το καρπούζι σε αντίθεση με του @NasDriver που του βγήκε σκυλί.
Γνωρίζει κανείς κάποιον προμηθευτή είτε ebay είτε aliexpress που να πουλάει γνήσιες μπαταρίες xiaomi με πρόσφατη ημερομηνία παραγωγής από 2017 και έπειτα;
Επειδή τα link προμηθευτών απαγορευονται απο τους κανονισμούς, μπορείτε να μου γράψετε αποθήκη και κωδικό προιόντος αν γνωρίζετε, ώστε μεταβώ πλαγίως στον προμηθευτή
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
καλησπερα
εχω παλια ρομ κ επειδη εχω βαρεθει τις διπλοφορτισεις και ειμαι μονιμα με ενα power bank
υπαρχει σωτηρια με καποια ρομ πριν παω στο RN3 η RN4
ευχαριστω