Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι.
Εδώ την εφαρμογή Τextra sms , της έχω δώσει όλα τα δικαιώματα, την έχω ορίσει ως προεπιλεγμένη.
Όταν πάω να στείλω μήνυμα (sms) , κoλλάει στη διαδικασία της αποστολής, αιωνίως, χωρίς να αποστέλλεται ποτέ. Επισης με καμια αλλη εφαρμογη-πλην της μαμίσιας- δεν μπορω να στειλω sms,μπορω μονο να λαμβανω.Καμία ιδέα;
Εδώ την εφαρμογή Τextra sms , της έχω δώσει όλα τα δικαιώματα, την έχω ορίσει ως προεπιλεγμένη.
Όταν πάω να στείλω μήνυμα (sms) , κoλλάει στη διαδικασία της αποστολής, αιωνίως, χωρίς να αποστέλλεται ποτέ. Επισης με καμια αλλη εφαρμογη-πλην της μαμίσιας- δεν μπορω να στειλω sms,μπορω μονο να λαμβανω.Καμία ιδέα;
η ενέργεια που εκλυθηκε κατά το Bing Bang ήταν μεγαλύτερη, μικρότερη ή ίση με μία ΣΚΤΝ (Στριφογυριστή Κλωτσιά Τσακ Νόρρις)??
«Μεγάλη Έκρηξη» ή αλλιώς Big Bang, σύμφωνα με την οποία, το σύμπαν δημιουργήθηκε από μια υπερβολικά πυκνή και θερμή κατάσταση πριν από περίπου 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια.