Καλησπερα στην παρεα,ειχα και εχω εχω ενα προβληματακι με το ακουστικο στο redmi note 2 μου και αποφασισα να κανω "καθαρη εγκατασταση" της Ελληνικης ρομ,ομως εχασα την μπροστινη καμερα,την ανοιγω και αμεσως χανεται το σημαδακι για να επιλεξω εναλλαγη καμερας,εριξα εν συνεχεια την τελευταια stable rom και το προβλημα παραμενει,δεν εχω μπροστινη καμερα.
Αν γνωριζει καποιος κατι ας ,μου πει,οσο για το ακουστικο το εχω λυσει προς το παρον με bluetooth ελπιζοντας να ξεκολησει επιτελους και ν ακουω παλι οπως πριν.
Ευχαριστω
Καλημέρα. Ξέρει κανείς γιατί στις περισσότερες εφαρμογές καιρού δεν μπορώ να ορίσω widget; Δηλ επιλέγω το widget που θέλω κι αυτό μένει αιωνίως σε φάση αναζήτησης.
Κάτω από 15% το κινητό αρχίζει να ενημερώνει για χαμηλή μπαταρία, καλό είναι να μην ξεφωρτίζει πολύ γιατί 1. ζεσταίνεται περισσότερο η μπαταρία στο φόρτισμα όσο πιο χαμηλό είναι το ποσοστό φόρτισης. 2 εάν κλείσει από μπαταρία μπορεί και να επιρεαστεί το λειτουργικό, φαντάσου το σαν υπολογιστής που του τον τραβάς απότομα από την μπρίζα. Καλύτερα θεωρώ είναι να του αφήσεις τις ειδοποιήσεις.
Κάτω από 15% το κινητό αρχίζει να ενημερώνει για χαμηλή μπαταρία, καλό είναι να μην ξεφωρτίζει πολύ γιατί 1. ζεσταίνεται περισσότερο η μπαταρία στο φόρτισμα όσο πιο χαμηλό είναι το ποσοστό φόρτισης. 2 εάν κλείσει από μπαταρία μπορεί και να επιρεαστεί το λειτουργικό, φαντάσου το σαν υπολογιστής που του τον τραβάς απότομα από την μπρίζα. Καλύτερα θεωρώ είναι να του αφήσεις τις ειδοποιήσεις.
Κάτω από 19% το κινητό αρχίζει να ενημερώνει για χαμηλή μπαταρία