@Antonios Gagas Αν γράψεις μια απάντηση στο θέμα που σε ενδιαφέρει μπαίνει αυτόματα σε αυτά που παρακολουθείς.
Αν θες να προσθέσεις ένα θέμα που δεν έχεις απαντήσει, έχοντας το θέμα ανοιχτό στη σελίδα του browser, πας στα εικονίδια που είναι πάνω δεξιά, κάτω από την αναζήτηση και επιλέγεις το τρίτο από το τέλος που λέει "Διαχείρηση συνδρομής" και επιλέγεις να το παρακολουθείς.
Μετα την απογοητευση με τα περι αυτονομιας αγορασα μια Nohon. Το κινητο επανηλθε στα επιπεδα που ηταν οταν το πρωτοαγορασα και ακομα καλυτερο. Ενδεικτικα πανω 4:30 sot με χρηση wifi περισσοτερο. Πρωτου κινηθειτε για αγορα καινουργιου καντε μια αλλαγη στην μπαταρια σας γιατι το κινητο κραταει ακομα απο αποψη επιδοσεων.
Μετα την απογοητευση με τα περι αυτονομιας αγορασα μια Nohon. Το κινητο επανηλθε στα επιπεδα που ηταν οταν το πρωτοαγορασα και ακομα καλυτερο. Ενδεικτικα πανω 4:30 sot με χρηση wifi περισσοτερο. Πρωτου κινηθειτε για αγορα καινουργιου καντε μια αλλαγη στην μπαταρια σας γιατι το κινητο κραταει ακομα απο αποψη επιδοσεων.
Εννοείταο πως αν το RN2 δεν γινει βίδες,δεν το αλλαζουμε με τιποτα!
Δυστυχώς η χαρά μου για την nohon δεν κράτησε πολύ, με χτύπησε και μένα η "αρρώστια" της μαύρης οθόνης. Έκανα ένα factory reset και επαναφορά μόνο εφαρμογών από mi backup, πάλι τα ίδια. Ξανά - μανά από twrp backup, τα ίδια. Έβαλα πάλι την μαμίσια μπαταρία, όλα καλά και τώρα φορτίζω την υποτιθέμενη original...
edit: κάπου διάβασα ότι στις επιλογές προγραμματιστή απενεργοποιώντας το "MIUI optimization" κερδίζεις κάμποση μπαταρία, έχετε άποψη?
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
επανερχομαι να αναφερω ξανα το προβλημα στο 4g.. δοκιμασμενο με 2 καρτες vodafone στο δικο μου δεν επιανε καμια και στο ιδιο σημειο ακριβως σε αλλο κινητο επιανε...τι ρυθμιση να κανω εχω παιξει με ρυθμισεις apn δοκιμασα να αλλαξω το ΗSPAP ομως δεν ανοιγει δεδομενα με καποιο αλλο...προφανως δεν φταιει η καρτα μου και εχω ενεργο 4g...καμια ιδεα?