Γεια σας
Μόλις παρέλαβα το απλό .
Ήρθε από minideal σε 8 μέρες , έχοντας τη 66.77.66 stable international .
Πέρασα την 5.9.18 και στο Antutu έβγαλε 47161 .
Δεν κρατάει όμως το αποτέλεσμα αν κλείσεις το Antutu ( bug ίσως ?) .
Και μια ερώτηση πολύ σημαντική για μένα : Υπάρχει δυνατότητα (όπως στο pure adroid ) να συσχετίζω επαφές με sim ?
Την τελευταια rom χρειαζεται να την κατεβασω απο το site ή απλα να την περασω απο την αναβαθμιση αφου ειναι διαθεσιμη? Ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα.
καλησπερα και καλως σας βρηκα!!!!!
εχτες εφυγε η παραγγελια για xiaomi redmi note 2 prime.απο vickmall.ολα κανονικα κανενα θεμα με καρτες paypal και capital control!!
η ερωτηση ειναι και συγνωμη γιατι σιγουρα θα εχει απαντηθει αλλα δεν βρηκα το αντιστοιχο thread....
παραγγειλα με multilingual rom.ποια ειναι η διαδικασια για να φλασαρω την ελληνικη.....???
ειτε ας μου στειελει καποιος το τηρεαδ η ας μου πει βημα βημα.
ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!
κυριοι admins,συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια!!!!
εχτες εφυγε η παραγγελια για xiaomi redmi note 2 prime.απο vickmall.ολα κανονικα κανενα θεμα με καρτες paypal και capital control!!
η ερωτηση ειναι και συγνωμη γιατι σιγουρα θα εχει απαντηθει αλλα δεν βρηκα το αντιστοιχο thread....
παραγγειλα με multilingual rom.ποια ειναι η διαδικασια για να φλασαρω την ελληνικη.....???
Φίλε μου με Γειά το νέο σου τηλέφωνο.
Είναι δυνατό να μη βρήκες το ανάλογο θέμα; Μα είσαι στο θέμα. Μάλλον όμως δεν το διάβασες από την αρχή.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!