Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Καλημέρα. Τελικά έκανα factory reset, μου έκανε boot με την 5.9.27 και όλα μέχρι στιγμής πάνε ΟΚ. Έφτιαξε και το internet ευτυχώς.
    • Καλημέρα μολις πηρα στο χερι μου το prime αλλα δεν μου ανοίγει το κινητό καθόλου. Με το που το βαζω στην φόρτιση, καθε 3" μου χτυπάει δόνηση. Θελω βοηθεια αν ξέρει καποιος τι να κανω;

Αφήστε το, το βρήκα: δεν εβγαλα το αυτοκόλλητο απο την μπαταρία!!
    • Ο/H billgian2000 έγραψε:

Καλημερα περασα μεσω rom την 5.9.27 εχοντας πριν κανει factory reset και wipe cache χωρις wipe delvk. Ολα λειτουργουν αψογα. Υπαρχει καποιο προβλημα που δεν εγινε wipe delvk?

Δεν πειράζει ..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H apo.stam έγραψε:

Καλημέρα μολις πηρα στο χερι μου το prime αλλα δεν μου ανοίγει το κινητό καθόλου. Με το που το βαζω στην φόρτιση, καθε 3" μου χτυπάει δόνηση. Θελω βοηθεια αν ξέρει καποιος τι να κανω;

Αφήστε το, το βρήκα: δεν εβγαλα το αυτοκόλλητο απο την μπαταρία!!

XAXAXA το ιδιο επαθα και εγω !!!! τρελο φλας
    • xiomi redmi note 2

Γειά σε όλους, σαν καινούργιος εδώ ψάχνομαι στο forum αλλά πιστεύω ότι θα βρώ άκρη.... δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό σημείο για το θέμα που με απασχολεί, συγχωρέστε με.... προχθές παρέλαβα το xiomi Redmi note 2 το οποίο μου είναι πολύ καλό τηλέφωνο. Κατά την προσωπική μου άποψη έχει δύσκολο menu, συνηθισμένος από το LG L7 P710. Έχω να παραθέσω ένα πρόβλημα και δύο παρατηρήσεις ... το πρόβλημα σε πρώτη φάση είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω από playstore app με δεδομένα (Q), αν η εφαρμογή είναι μικρή οκ αν είναι μεγάλη ή μου δείχνει αναμονή για wifi ή μου δείχνει σφάλμα (927,495κ.α) με wifi όλα είναι οκ. Από browser έχω κανονικά internet... το έψαξα με ένα φίλο και άκρη δεν βρήκα, πιστεύω ότι είναι κάποιο settings το οποίο δεν μπορώ να βρώ.... Δύο πράγματα μου κάνανε εντύπωση ότι τέτοιο τηλέφωνο δεν έχει να ανοιγοκλείνεις την οθόνη με double tap και να απαντάς αυτόματα βάζοντας το τηλέφωνο στο αφτί... είναι δύο λειτουργίες που έχουν πολύ κατώτερες συσκευές και gouglarontas διάβασα τα ίδια πράγματα σε πολλά ξένα forum.... κάτι τελευταίο η μπαταρία δεν είναι και ότι καλύτερο, αν το σκαλίσεις πέφτει πολύ γρήγορα.... Αυτά μην σας κουράζω, περιμένω τις απαντήσεις σας , ευχαριστώ!

Απάντηση του : Miui_Art

Για να κατεβάζεις με δεδομένα πας Λήψεις -> 3 τελίτσες πάνω δεξιά -> Ρυθμίσεις
      Για τ' άλλα που γράφεις, πχ το double tap, υπάρχει προς το παρόν μόνο στο Xiaomi Mi4c. Ίσως μπει και στους υπολοίπους. Γενικώς κοίτα τις ρυθμίσεις γι' αυτά που λες. Για την μπαταρία, θα πρέπει πρώτα να κάνεις 3-4 φορτίσεις/αποφορτίσεις και μετά θα δεις.

Επίσης, καλό είναι να κάνεις Flash την Ελληνική ή την Ευρωπαϊκή ROM γιατί αυτές που βάζουν στα κινεζομάγαζα είναι συνήθως για τα μπάζα.

Απάντηση του :

Καλορίζικη η συσκευή! Αγόρασες τηλεφωνάρα, αλλά για να την χαρείς 100% πρέπει να βάλεις την ελληνική Rom.

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση του : Leontsi

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για όλα είστε Super!!!!! Ναι είναι τηλεφωνάρα και το είδα μετά την εγκατάσταση της Ελληνικής Rom... το τηλέφωνο απλά πετάει... πριν από τα 2GB ram είχα διαθέσιμο 200-300GB και τώρα έχω 1GB freeeeeeeeeeee....... τι να πω δεν έχω λόγια. Αν βάλετε παιδιά και τις δύο λειτουργίες που γράφω πιο πάνω ( double tap screen wake & auto answer βάζοντας το τηλέφωνο στο αφτί) δεν θα λείπει τίποτε...... Σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά!!!!!!!!!

OffTopic
      Οι απαντήσεις συγχωνεύτηκαν κατα λάθος....από τον νεοφώτιστο moderator GR_Macedon.
    • Γειά σας, νέο μέλος εδώ και νέος κάτοχος του note 2 prime. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρις στιγμής με μια μικρή επιφύλαξη για τη μπαταρία.

Να ρωτήσω κάτι τους γνώστες των miui roms. Αν μπώ σε ένα φάκελο ,ανοίξω μια εφαρμογή και μετά πατήσω το home με επιστρέφει μέσα στο φάκελο και όχι στην home screen. Αν είναι έτσι by default, υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει γιατί το βρίσκω άκρως εκνευριστικό και με βλέπω για nova launcher (o οποίος btw μου κρασαρει τις ρυθμίσεις όταν πάω στις πληροφορίες για το software).
    • Διαφήμιση
    • Έχεις ακόμη την ROM που σου έβαλαν από το μαγαζί που αγόρασες την συσκευή σου, ή πέρασες την Ελληνική / Ευρωπαϊκή ?

Αν έχεις την ROM που σου βάλανε, καλό είναι να προχωρήσεις σε εγκατάσταση της Ελληνικής.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Έχεις ακόμη την ROM που σου έβαλαν από το μαγαζί που αγόρασες την συσκευή σου, ή πέρασες την Ελληνική / Ευρωπαϊκή ?

Αν έχεις την ROM που σου βάλανε, καλό είναι να προχωρήσεις σε εγκατάσταση της Ελληνικής.

Έβαλα την 5.9.27 από εδώ, απλώς καθότι άσχετος με τη miui δε ξέρω αν η συμπεριφορά που περιγράφω είναι νορμάλ ή όχι.
    • Ο/H henaro έγραψε:

Γειά σας, νέο μέλος εδώ και νέος κάτοχος του note 2 prime. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρις στιγμής με μια μικρή επιφύλαξη για τη μπαταρία.

Να ρωτήσω κάτι τους γνώστες των miui roms. Αν μπώ σε ένα φάκελο ,ανοίξω μια εφαρμογή και μετά πατήσω το home με επιστρέφει μέσα στο φάκελο και όχι στην home screen. Αν είναι έτσι by default, υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει γιατί το βρίσκω άκρως εκνευριστικό και με βλέπω για nova launcher (o οποίος btw μου κρασαρει τις ρυθμίσεις όταν πάω στις πληροφορίες για το software).

Έτσι κάνει κανονικά. Αν θες να γυρίσεις στη home screen ξαναπατας ξανά το home και σε πάει. 2 κλικ δηλαδή οταν είσαι σε εφαρμογή που είναι μέσα σε φάκελο

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Κανονικά το μεσαίο πλήκτρο θα έπρεπε να σου δουλεύει ως επιστροφή στο Home Screen.

Ίσως να σου έμειναν κατάλοιπα από την προηγούμενη ROM που είχες.

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => MiHome και κάνε καθαρισμό δεδομένων.
      το ίδιο μπορείς να κάνεις και για την εφαρμογή Ρυθμίσεις...
      Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Ρυθμίσεις και κάνε καθαρισμό δεδομένων.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • το xiaomi το prime το 32αρι με 3 γιγα ραμ εχει βγει??πουλιεται?εχετε κανα λινκ να το δω??το 16αρι εχει 2 γιγα ραμ..βγαινει και με 3 γιγα ραμ???ρωταω γιατι τωρα εχω το jiayu s3 με 3 γιγα ραμ και σκεφτομαι την αγορα του xiaomi prime 16 η 32 με 3 γιγα ραμ.