Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Όντως η μπαταρία είναι ψιλοχάλια. Με το 3G έμπαινα και σε τρίτη μέρα. Με το 2 δε βγάζει εύκολα το 24, μόνο αν μείνω σπίτι μετά βίας το βγάζει. Αν είμαι έξω με χρήση λίγης μουσικής και ίντερνετ, εξατμίζεται...
    • Καλησπέρα σε όλους. Έχω πρόβλημα με τα sms και στις δύο κάρτες sim, απλά μου στέλνουν μνμ και εγώ δεν τα βλέπω ούτε λαμβάνω ειδοποίηση. Άν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει γιατί έχω σοβαρό θέμα - ευχαριστώ
    • Προσπαθώ να περάσω το θεμα High Life και λέει ότι
      θέματα απο πηγες τρίτων δεν υποστηρίζονται.
      Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;;;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H xostel77 έγραψε:

Προσπαθώ να περάσω το θεμα High Life και λέει ότι
      εχεις ενεργοποιηση τις αγνωστες πηγες?
    • Ο/H FreddyK έγραψε:

Όντως η μπαταρία είναι ψιλοχάλια. Με το 3G έμπαινα και σε τρίτη μέρα. Με το 2 δε βγάζει εύκολα το 24, μόνο αν μείνω σπίτι μετά βίας το βγάζει. Αν είμαι έξω με χρήση λίγης μουσικής και ίντερνετ, εξατμίζεται...

Ετσι ακριβως.Με την .27 εισαι?Ειδες καμια διαφορα νααμεσα .18 και .27?
      Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
    • Για το θέμα της μπαταρίας... Δεν την έχω εγώ τη συσκευή οπότε δε μπορώ να κρίνω σωστά, την έχει η κοπελιά η οποία δεν έχει και ιδιαίτερη εμπειρία από κινητά οπότε δε βγάζω άκρη.

Η κοπελιά πάντως δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο παράπονο. Μου λέει ότι της κρατάει άνετα μια μέρα και βγάζει και μισή δεύτερη οριακά. Η χρήση της είναι τηλέφωνα μηνύματα viber whatsapp λίγο ίντερνετ και αρκετά movit για να βλέπει τα μέσα μεταφοράς.

Το μόνο που έκανα ήταν με το που μου ήρθε full wipe και πέρασμα κατευθείαν την τελευταία .27
      Δεν πέρασα για δοκιμή την .18 οπότε δε μπορώ να συγκρίνω. Πάντως η συσκευή είναι παντελώς μαμά ούτε greenify ούτε τίποτα. Απλά δεν είναι φορτωμένη με πολλές εφαρμογές... Το μόνο που "πείραξα" είναι ότι έχω απενεργοποιήσει το 4G και έχω αφήσει μόνο το 3G. Δεν έχει τρελές απαιτήσεις μια χαρά είναι και το 3G. Σίγουρα εξοικονομεί έτσι αλλά δεν ξέρω πόσο διαφορά μπορεί να έχει.

Αυτό που όντως με έχει εντυπωσιάσει είναι ότι η συσκευή πηγαίνει "φέτες" στην κυριολεξία...
      Μικρό παράπονο έχω από την οθόνη, έχω την εντύπωση ότι μπορούσε να είναι και καλύτερη αν και δεν έχω εμπειρία από άλλα κινέζικα, και από την κάμερα που η κατάσταση είναι λίγο πώς θα κάτσει... Αν του κάτσει καλά μπορεί να βγάλει εξαιρετικές φωτό, αν του κάτσει άσχημα δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα (πάντα στο αυτόματο). Βασικά αν μπορούσα να μεγαλώσω τη statusbar μάλλον θα έπαιρνα και άλλη μια συσκευή για τη μητέρα μου.

Γενικά με πολύ λίγο που έπαιξα με τη συσκευή νομίζω για 150ε περίπου είναι καλό value for money. Όμως δεν ξέρω αν στα ίδια λεφτά παίζει κάτι καλύτερο κινέζικο σε στυλ meizu m2 note, jiayu s3, lenovo k3 note, κλπ... Δεν έχω εμπειρία από Κινέζους οπότε δεν ξέρω αν όντως είναι ό,τι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά...
    • Ο/H sallonikios έγραψε:

Ο/H xostel77 έγραψε:

Προσπαθώ να περάσω το θεμα High Life και λέει ότι
      εχεις ενεργοποιηση τις αγνωστες πηγες?

Ναι ειναι ενεργό. Το ειχα βάλει το θεμα και δούλεψε, μετα δοκίμασα καποια άλλα και
      οταν προσπάθησα να το ξανά βάλω δεν μπορούσα....
    • Διαφήμιση
    • Nokia 6210... του έτους 2000...Έχει μπαταρία Li-Ion 1050 mAh και ο τύπος (80χρονος θείος μου) το φορτίζει μια φορά τη βδομάδα... (Και το καυχιέται κιόλας: "το φορτώνω μια φορά τη βδομάδα και ακόμα έχει μισή μπαταρία"...)
      Το χρησιμοποιεί για να μιλάει μια-δυο φορές τη μέρα... Άντε να του στείλει και η Cosmote κανά sms προσφοράς... Έχει και οθόνη 96 x 60 pixels, που χωράει 6 ολόκληρες γραμμές κειμένου παρακαλώ! Πρέπει να είναι πάνω-κάτω 2 ίντσες... (ΠΡΟΣΟΧΗ το να μιλήσει κανείς για χρώματα εδώ είναι ιεροσυλία!)

Εσείς... κακομαθημένοι, έχετε κινητό με Li-Po 3060 mAh μπαταρία, 15 ολόκληρα χρόνια νεώτερης τεχνολογίας και φορτίζετε 1 φορά τη μέρα... αλλά απολαμβάνετε 5.5'' οθόνη με 1080 x 1920 pixels ανάλυση, 2 κάρτες, 4G internet, 2 κάρτες SIM, ταχύτητα ναυαρχίδας, 7 κιλά σένσορες, 10 κιλά πυρήνες, 22 κιλά κάμερες, αμέτρητες Ουκρανέζες, ζεστή πίτσα γίγας με δώρο καφέ κ.λ.π...κ.λ.π.... και παρόλα αυτά ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ για την αυτονομία!
      Κλείστε τα ΟΛΑ ρε αχάριστοι και αφήστε μόνο μια SIM ανοιχτή, σαν τον 80χρονο μπάρμπα, να έχει μόνο το σήμα τηλεφωνίας και τότε να δούμε αν θα φορτίζετε περισσότερο απο μια 1-2 φορές το ΜΗΝΑ!
    • λολ!!!!

Μετά το ποστ του @caeser δηλώνω υπέυθυνα και κατηγοριματικά ότι η συσκευή είναι για τα πανηγύρια.... ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ, ΘΕΛΩ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ...

Οι κινέζοι λοιπόν μπορούν να βάλουν τη συσκευή εκεί που ξέρουν!!! άκου πίτσα και καφέ... μάθατε όλοι με τις ξενόφερτες μλκιες...

Επειδή έχω κάτι αφραγκιές η ουκρανέζα χωρίς τη συσκευή πόσο πάει;;;;;;
    • Γεια σε ολους
      Μηπως γνωριζει καποιος αν μπορω να ενεργοποιησω το double tap to wake the Redmi Note 2 ?
      Αν ναι πως ή σε ποια Rom.
      Ευχαριστω.

Despicable Me !
      Sometimes it lasts in love. But sometimes it hurts instead.
    • Ο/H Vag Vag Excellent έγραψε:

Ο/H FreddyK έγραψε:

Όντως η μπαταρία είναι ψιλοχάλια. Με το 3G έμπαινα και σε τρίτη μέρα. Με το 2 δε βγάζει εύκολα το 24, μόνο αν μείνω σπίτι μετά βίας το βγάζει. Αν είμαι έξω με χρήση λίγης μουσικής και ίντερνετ, εξατμίζεται...

Ετσι ακριβως.Με την .27 εισαι?Ειδες καμια διαφορα νααμεσα .18 και .27?

Τώρα παρέλαβα, το εγκαινίασα με την 27!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jvalas έγραψε:

Γεια σε ολους
      Μηπως γνωριζει καποιος αν μπορω να ενεργοποιησω το double tap to wake the Redmi Note 2 ?
      Αν ναι πως ή σε ποια Rom.
      Ευχαριστω.

Καλώς όρισες στο φόρουμ!
      Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο Note 2 για να την ενεργοποιήσεις.