Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Συνδέω τη συσκευή στο laptop και στην αρχή όλα καλά όμως μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου γράφει ότι "δεν αποκρίνεται" με αποτέλεσμα να κολλάει η μεταφορά της rom στην SD.
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Συνδέω τη συσκευή στο laptop και στην αρχή όλα καλά όμως μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου γράφει ότι "δεν αποκρίνεται" με αποτέλεσμα να κολλάει η μεταφορά της rom στην SD.
Ενεργοποίησες μέσα από τις ρυθμίσεις για προγραμματιστές το USB Debug;
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Θα πας Ρυθμίσεις--> Σχετικά με το τηλέφωνο και θα κτυπήσεις πολλές φορές το Εκδοση MIUI
Θα σου γράψει ότι πλέον είσαι προγραμματιστής.
Επιστρέφεις Ρυθμίσεις --> Προσθετες Ρυθμίσεις και κάτω το δεύτερο από το τέλος είναι το Επιλ. για προγραμματιστές και απο εκεί μέσα βρες και ενεργοποίησε το Εντοπισμός Σφαλμάτων USB
Το έκανα αυτό, αλλά τώρα μου βγάζει corrupt το zip
Πολλά μπορεί να συμβαίνουν και δεν μπορείς να μεταφέρεις την ρομ από το pc στο κινητό.
1. το debug USB το οποίο κια έκανες
2. κακό καλώδιο
3. Πρόβλημα στη USB του pc
4. Η κάρτα μνήμης
Όπως βλέπεις την οθόνη σείρε το δάκτυλο σου από την κορυφή της προς τα κάτω πατα το γραναζακι που εχει κάτω και...
Settings-->Additional setting-->Language & input[/quote]
οκ. ευχαριστω. διαβασα ελληνικη ρομ και λεω... θα ξεκινησει με ελληνικα...οποτε ξερνερωσα... χαχα
Όπως βλέπεις την οθόνη σείρε το δάκτυλο σου από την κορυφή της προς τα κάτω πατα το γραναζακι που εχει κάτω και...
Settings-->Additional setting-->Language & input
οκ. ευχαριστω. διαβασα ελληνικη ρομ και λεω... θα ξεκινησει με ελληνικα...οποτε ξερνερωσα... χαχα[/quote]
Είπαμε είναι smartphone, όχι guess_my_mother_language_phone! Χαχαχα!
OK . Δύο μέρες σκάλισμα ήταν αρκετές , οπότε δεν περίμενα μέχρι αύριο για τη νέα Rom και έβαλα την 5.9.27 αφού έκανα
επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , piece of cake , υπόθεση . Ετσι κι' αλλιώς η αυριανή θα περάσει με τον Updater οπότε
δεν θα υπάρχει πρόβλημα . Τώρα τραβολογιέμαι με τα Θέματα , αλλά ότι κι' αν προσπάθησα να κατεβάσω παίρνω " η Λήψη
απέτυχε" . Ο λογαριασμός Mi είναι ενεργοποιημένος , άντε να δούμε .
όχι φίλε μου Sherlock_7 από stable σε dev και ανάποδα μόνο με τον δεύτερο
γιατί δεν το κατεβαζεις από το κινητό σου απευθείας την rom και μετα με ενα file manager κανε το rename και cut-paste στην sd απο τον φάκελο downloads και εισαι έτοιμος !!