Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
αν είχα το πρόβλημα σου θα έκανα το εξής
επαναφορά
download την ρομ( από το κινητό ) μετά την επαναφορά, rename και move to sd (oxi etxernal sd )
Επανεκκίνηση στη Recovery
Wipe Cashe.και Wipe User Data δεν θα σβήσουν to update.zip (ας με επιβεβαιώσει κάποιος αρχαιότερος σε αυτό )Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην bandit ().
-
Ειχα και εγω αυτο το προβλημα,δεν ξερω εαν ειναι σιγουρη λυση αλλα αυτο που εκανα ειναι να βαλω μια sd καρτα. δεν ξερω γιατι και πως αλλα μετα ειδε κανονικα την rom. Εκτος αυτου ειχα κατεβασει το clean master και εκανα μια εκκαθαριση χωρου,και ενισχυση τηλεφωνου.. μετα απο αυτο εκανα επαννεκινηση και μου τα αναγνωρισε κανονικα/ οταν εκανα εκκαθαριση χωρου βρηκε περιπου 1,5 γιγα αχρηστα αρχεια. Δεν ξερω εαν ειναι λυση αυτο αλλα σε εμενα επιασε!
-
Τίποτα, παιδιά, έχω απελπιστεί.
-
Ο/H bandit έγραψε:
αν είχα το πρόβλημα σου θα έκανα το εξής
επαναφορά
download την ρομ( από το κινητό ) μετά την επαναφορά, rename και move to sd (oxi etxernal sd )
Επανεκκίνηση στη Recovery
Wipe Cashe.και Wipe User Data δεν θα σβήσουν to update.zip (ας με επιβεβαιώσει κάποιος αρχαιότερος σε αυτό )
Όχι λογικά δε θα σου σβηστεί το αρχείο της Rom καθώς αυτό βρίσκεται στο "sd card" και δεν είναι user data.
Αν θέλεις να είσαι σίγουρος, κάνε μέσα απο το κινητό επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αμέσως μετά flash τη rom απο τον updater.
Εγώ έτσι φλάσαρα τη rom στο redmi note 2 και πήγαν όλα μια χαρά. Δοκίμασε το. -
Ο/H Sherlock_7 έγραψε:
Τίποτα, παιδιά, έχω απελπιστεί.
Kαλησπερα φιλε...δοκιμασε να το μεταφερεις με το airdroid...καταβασε το απ το play store...λογικα εκει δεν θα εχει προβλημα.Ετσι το χα κανει μια φορα που ειχα το ιδιο σκαλωμα.Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης -
Κατέβασα τη ROM από το κινητό, την έβαλα σε μια άλλη SD Card που βρήκα, αλλά και πάλι τζίφος.
Θα κάνω αυτό που λέει ο @iAmLiakos
-
Ο/H Sherlock_7 έγραψε:
^ Μα αν τη βάλω στον εσωτερικό χώρο της συσκευής και μετά κάνοντας wipe δεν θα σβηστεί η rom;
wipe θα κανεις οχι φορματ...δεν θα σβηστει τιποτα.Περνατη στον εσωτερικο..αν δε βγαλει ετσι ακρη δοκημασε το aridroid που σου πα πριν.Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης -
Ο/H Sherlock_7 έγραψε:
Κατέβασα τη ROM από το κινητό, την έβαλα σε μια άλλη SD Card που βρήκα, αλλά και πάλι τζίφος.
Θα κάνω αυτό που λέει ο @iAmLiakos
στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής θα την βαλεις αυτός λέγετε sd card
η κάρτα μνήμης (micro sd ) λέγετε external(ext) sd ξέχνα την micro sd βγαλτη αν σε μπερδεύει -
Ναι, πριν κάνω αυτό που λες ξαναδοκίμασα να την περάσω με τον 2ο τρόπο, αλλά έφαγα πόρτα.
Τελικά πέρασε σύμφωνα με τον 1ο τρόπο. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια
Να ανησυχώ που δεν έγιναν τα wipes με αυτόν τον τρόπο; -
Ο/H Sherlock_7 έγραψε:
Ναι, πριν κάνω αυτό που λες ξαναδοκίμασα να την περάσω με τον 2ο τρόπο, αλλά έφαγα πόρτα.
Τελικά πέρασε σύμφωνα με τον 1ο τρόπο. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια
Να ανησυχώ που δεν έγιναν τα wipes με αυτόν τον τρόπο;
Αν έκανες factory reset μέσα απο την rom που ανέφερα τότε έγιναν και τα wipes! Οπότε είσαι τζιτζί! -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H petransfhp έγραψε:
Καλώς όρισες στο φόρουμ και με το καλό να παραλάβεις το νέο σου τηλέφωνο.
Όταν θα φτάσει η συσκευή σου, το πιθανότερο είναι να κυκλοφορεί πιό νέα rom, απο την 5.9.27, οπότε θα βάλεις, όταν το αποφασίσεις, την τελευταία που θα κυκλοφορεί εκείνη τη στιγμή.
Ενημερώσεις (updates) προς το παρόν δεν γίνονται online, αλλά μέσω του υπολογιστή. Σύντομα (ίσως και αυτή την εβδομάδα) θα ξεκινήσει και πάλι η υποστήριξη ΟΤΑ (updates "Over The Air") για κάποιες συσκευές...
Όσο για την έκδοση Android που βασίζεται η MiuiV7 που θα φοράει το κινητό σου είναι η Lollipop 5.0.2 με προοπτικές αναβάθμισης... Τώρα όσο αφορά την συνεργασία του ρολογιού σου με το κινητό, πραγματικά δεν έχω ιδέα! Δεν το γνωρίζω το θέμα, αλλά, εάν και αφου πληρεί τις προϋποθέσεις όπως λες, μάλλον θα δουλεύει μια χαρά!
Όσο για τον οδηγό, η λογική είναι ότι επειδή τα κινεζομάγαζα βάζουν στις συσκευές roms που δημιουργούν προβλήματα, καθαρίζουμε το κινητό απο τη "σαβούρα" και μετά βάζουμε την δική μας την Ελληνική ρομ, για να ξέρουμε τι μας γίνεται...
Δηλαδή εάν για παράδειγμα βάλω σήμερα την 5.9.27 και αύριο βγει μια καινούρια και θέλω να την περάσω, ακολουθώ την ίδια διαδικασία ή αλλάζει κάτι;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα