Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H vasvas100 έγραψε:

Καλησπέρα στο team. Πρόσφατα εγινα κάτοχος του note 2 prime. Το τηλέφωνο μου ηρθε με την 5.9.27. Εβαλα κ την stable εβαλα κ την 5.10.8. Αλλα μου κανει κατι τρελά.Εβγαλα κ το tempered μηπως επηρεάζει αλλα τζιφος. Όποιος εχει γνωμη τι μπορω να κανω πριν φυγει για Κίνα η τοιχο ειναι ευπρόσδεκτη. Εδω το βίντεο που τραβηξα

Καλώς όρισες στο φόρουμ! Καλορίζικη η συσκευή σου, αν και ξεκίνησες με προβλήματα όπως λες... Το θέμα είναι όμως ότι στο βίντεο δεν μπορώ να δω κάτι στραβό που αφορά την οθόνη.. Μάλλον το facebook κάνει νούμερα ή στην χειρότερη το touch (που αμφιβάλω...)
      Επειδή είπες έβαλες ότι έβαλες και stable και dev... κάτι δεν μου ακούγεται καλά. Η stable που κυκλοφορεί στο en.miui είναι V6 και η 5.10.8 developer V7... Πως τις έκανες τις εγκαταστάσεις? Έκανες factory defaults?
    • Τα πάντα ολα.Εχω περασει απο μερικες miui συσκευές (mi4, note pro) και δεν ειχα θέμα. Το κανει κ σε αλλες εφαρμογές (πχ δε με αφηνε να βαλω ξυπνητήρι) ακομα κ στην αρχικη οθονη κ με miui και με nova μου τρεμοπαιζει τα εικονίδια και μετα κλειδώνει μονο του. Μερικες φορες με reboot στρωνει μεχρι τη στιγμη που του ξαναρχεται. Υπέθεσα κ εγω οτι θα ειναι bug της ρομ. Αλλα με τρεις διαφορετικες περασμενες καθαρες με ολα τα wipe κτλ θα πρεπε να μην το κανει.
    • Ο/H vasvas100 έγραψε:

Τα πάντα ολα.Εχω περασει απο μερικες miui συσκευές (mi4, note pro) και δεν ειχα θέμα. Το κανει κ σε αλλες εφαρμογές (πχ δε με αφηνε να βαλω ξυπνητήρι) ακομα κ στην αρχικη οθονη κ με miui και με nova μου τρεμοπαιζει τα εικονίδια και μετα κλειδώνει μονο του. Μερικες φορες με reboot στρωνει μεχρι τη στιγμη που του ξαναρχεται. Υπέθεσα κ εγω οτι θα ειναι bug της ρομ. Αλλα με τρεις διαφορετικες περασμενες καθαρες με ολα τα wipe κτλ θα πρεπε να μην το κανει.

Κανε ενα κοπο και ξανατεσταρε το κρατωντα πατημενο το δαχτυλο σου στα σημεια που δεν εχει οθονη...στο ακουστικο πχ..και με το αλλο χερι ενω εχει πατημενη ολη την πανω η κατω πλευρα δοκημασε αν παλι κανει τα ιδια το touch.
      Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Vag Vag Excellent έγραψε:

Ο/H vasvas100 έγραψε:

Τα πάντα ολα.Εχω περασει απο μερικες miui συσκευές (mi4, note pro) και δεν ειχα θέμα. Το κανει κ σε αλλες εφαρμογές (πχ δε με αφηνε να βαλω ξυπνητήρι) ακομα κ στην αρχικη οθονη κ με miui και με nova μου τρεμοπαιζει τα εικονίδια και μετα κλειδώνει μονο του. Μερικες φορες με reboot στρωνει μεχρι τη στιγμη που του ξαναρχεται. Υπέθεσα κ εγω οτι θα ειναι bug της ρομ. Αλλα με τρεις διαφορετικες περασμενες καθαρες με ολα τα wipe κτλ θα πρεπε να μην το κανει.

Κανε ενα κοπο και ξανατεσταρε το κρατωντα πατημενο το δαχτυλο σου στα σημεια που δεν εχει οθονη...στο ακουστικο πχ..και με το αλλο χερι ενω εχει πατημενη ολη την πανω η κατω πλευρα δοκημασε αν παλι κανει τα ιδια το touch.

edit το τηλεφωνο στα κανε αυτα και οταν ηρθε απο κινα με την .27 ρομ??
      Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
    • Ο/H vasvas100 έγραψε:

Επίσης δοκίμασε ένα hardware test. Υπάρχει λογικά test για το touch.
    • Ο/H vasvas100 έγραψε:

Τότε... αφού τα έχεις κάνει όλα αυτά, ακούγεται σαν να είναι θέμα hardware... Αν ήμουν στη θέση σου, θα έκανα το εξής: Μετά απο εντελώς καθαρή εγκατάσταση ...οποιασδήποτε official ρομ (stable ή dev, δεν έχει σημασία), θα το άφηνα "γυμνό" μόνο με τη ρομ και θα έκανα κάποια τεστ μέχρι να το κάνει πάλι... Αν το έκανε θα θεωρούσα ότι είναι θέμα hardware. Εάν οχι, θα συνέχιζα σταδιακά την εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών... και θα έβλεπα που αρχίζει να το κάνει, μέχρι να σιγουρευτώ εάν είναι θέμα hardware ή software...

Υ.Γ. Ενημέρωσε το προφίλ σου με τη συσκευή που έχεις.
    • Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω λίγο εγώ που έχω Wind και το κινητό δεν υποστηρίζει συχνότητα (800 Β1) θα μπορώ να έχω 4G από την συχνότητες (1800 Β3), (2600 Β7) μέσο wind η μπα;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H billtox έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω λίγο εγώ που έχω Wind και το κινητό δεν υποστηρίζει συχνότητα (800 Β1) θα μπορώ να έχω 4G από την συχνότητες (1800 Β3), (2600 Β7) μέσο wind η μπα;

Υπάρχει αναλυτικότατη απάντηση στο ερωτημά σου, στο 1ο πόστ αυτού του νήματος! :D
    • ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ δείτε εδώ κάτι που με τρέλανε λίγο τώρα και μου γέννησε ένα κάρο ερωτήματα!!
      LINK
      Έκδοση TD και όχι FDD δηλαδή για bands της Κίνας ΑΛΛΑ δείτε τι αναφέρουν παρακάτω:
      After we refresh the ROM beofre shipping, it will have
      4G FDD-LTE: 1800/2100/2600MHz(Bands:B3,B1,B7)
      3G WCDMA: 850/900/1900/2100MHz
      Δηλαδή πως; Τι; Γιατί; $#%&*@*$@; ?(

Η δε τιμή....φωτιά!!!!!!
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H billtox έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω λίγο εγώ που έχω Wind και το κινητό δεν υποστηρίζει συχνότητα (800 Β1) θα μπορώ να έχω 4G από την συχνότητες (1800 Β3), (2600 Β7) μέσο wind η μπα;

Υπάρχει αναλυτικότατη απάντηση στο ερωτημά σου, στο 1ο πόστ αυτού του νήματος! :D

Ναι πριν λίγο το διάβασα άπλα ρωταω εάν παίζει με την wind σε 1800 η 2600 το 4G γιατί με cosmote είναι οκ
    • Ο/H billtox έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H billtox έγραψε:

Ναι πριν λίγο το διάβασα άπλα ρωταω εάν παίζει με την wind σε 1800 η 2600 το 4G γιατί με cosmote είναι οκ

Ναι, παίζει με 1800 και 2600. Με την Β20(?) που εκπέμπει στα 800Mzh δεν παίζει.
    • Διαφήμιση