Και test με το *#*#64663#*#* πηγα να κανω κ δε βγαζει τιποτα. Γυριζει στο ταμπλω κλησεων. Δοκίμασα να πατησω ψηλα δε μου κανε κατι γιατι το κάνει οποτε γουστάρει. Τα νευρααααα μουυυ!!! (το τηλεφωνο αγοραστηκε απο ινσομνια απο συμφορουμιτη απ οσο γνωριζω 2 ημερων)
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ δείτε εδώ κάτι που με τρέλανε λίγο τώρα και μου γέννησε ένα κάρο ερωτήματα!!
LINK
Έκδοση TD και όχι FDD δηλαδή για bands της Κίνας ΑΛΛΑ δείτε τι αναφέρουν παρακάτω:
After we refresh the ROM beofre shipping, it will have
4G FDD-LTE: 1800/2100/2600MHz(Bands:B3,B1,B7)
3G WCDMA: 850/900/1900/2100MHz
Δηλαδή πως; Τι; Γιατί; $#%&*@*$@;
Η δε τιμή....φωτιά!!!!!!
Εεε...τι??? -
Ο/H vasvas100 έγραψε:
Και test με το *#*#64663#*#* πηγα να κανω κ δε βγαζει τιποτα. Γυριζει στο ταμπλω κλησεων. Δοκίμασα να πατησω ψηλα δε μου κανε κατι γιατι το κάνει οποτε γουστάρει. Τα νευρααααα μουυυ!!! (το τηλεφωνο αγοραστηκε απο ινσομνια απο συμφορουμιτη απ οσο γνωριζω 2 ημερων)
*#*#3646633#*# -
Ο/H vasvas100 έγραψε:
Aπο ποιο μελος?
Αυτο στο κανε εξ αρχης που το πηρες η μολις περασες αλλη ρομ?Εμενα μου φενεται πως καπου χτυπηθηκε το κινητο σε μεταφορα..Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης -
Ο/H Vag Vag Excellent έγραψε:
Ο/H vasvas100 έγραψε:
Aπο ποιο μελος?
Αυτο στο κανε εξ αρχης που το πηρες η μολις περασες αλλη ρομ?Εμενα μου φενεται πως καπου χτυπηθηκε το κινητο σε μεταφορα..
Το κινητό είναι ΚΟΜΑΝΤΟ ρε, δεν παθαίνει τίποτα! Μέχρι Motocross κάνει!
Πληκτρολογεί κωδικό για snapdragon... Αυτό πρέπει να πληκτρολογήσει: *#*#3646633#*#
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H Vag Vag Excellent έγραψε:
Ο/H vasvas100 έγραψε:
Aπο ποιο μελος?
Αυτο στο κανε εξ αρχης που το πηρες η μολις περασες αλλη ρομ?Εμενα μου φενεται πως καπου χτυπηθηκε το κινητο σε μεταφορα..
Το κινητό είναι ΚΟΜΑΝΤΟ ρε, δεν παθαίνει τίποτα! Μέχρι Motocross κάνει!
Πληκτρολογεί κωδικό για snapdragon... Αυτό πρέπει να πληκτρολογήσει: *#*#3646633#*#
Βρε κομαντο ειναι το καιμενο....αλλα αυτοι στις κουριερ ειναι για τα 5 μετρα!3 φορες μου κανανε ζημια...και εμαθα πως παιζουν μπαλα με τα δεματα.Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ δείτε εδώ κάτι που με τρέλανε λίγο τώρα και μου γέννησε ένα κάρο ερωτήματα!!
LINK
Έκδοση TD και όχι FDD δηλαδή για bands της Κίνας ΑΛΛΑ δείτε τι αναφέρουν παρακάτω:
After we refresh the ROM beofre shipping, it will have
4G FDD-LTE: 1800/2100/2600MHz(Bands:B3,B1,B7)
3G WCDMA: 850/900/1900/2100MHz
Δηλαδή πως; Τι; Γιατί; $#%&*@*$@;
Η δε τιμή....φωτιά!!!!!!
Αυτά είναι μαγικά που πρέπει νσ απιφευγουμε. Αγοράζουμε το Note 2 που και στο κουτί από έξω λέει FDD-LTE. Τα υπόλοιπα μου ακούγονται κινέζικα. Αυτοί πάνε να ξεπουλησουν και τις κινεζικες εκδόσεις με μόνο TDD-LTE.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H vasvas100 έγραψε:
Καλησπέρα στο team. Πρόσφατα εγινα κάτοχος του note 2 prime. Το τηλέφωνο μου ηρθε με την 5.9.27. Εβαλα κ την stable εβαλα κ την 5.10.8. Αλλα μου κανει κατι τρελά.Εβγαλα κ το tempered μηπως επηρεάζει αλλα τζιφος. Όποιος εχει γνωμη τι μπορω να κανω πριν φυγει για Κίνα η τοιχο ειναι ευπρόσδεκτη. Εδω το βίντεο που τραβηξα.........................
Ο/H vasvas100 έγραψε:
Βάλε το κινητό με την οθόνη προς τα κάτω σε μια επίπεδη επιφάνεια και καλύτερα σε γυάλινη. Μετά πάτα με το δάκτυλο μια μια στις 4 γωνίες να δείς μήπως το κινητό ανασηκώνεται και δεν είναι επίπεδο. Μπορεί να ζορίστηκε λίγο σε καμιά τσέπη και να στράβωσε και σου δημιουργεί πρόβλημα. Με τις κατάλληλες ελαφριές κινήσεις μπορείς να το επαναφέρεις. Αν δεν φτιάξει, πέρασε μια Ελληνική, Ευρωπαϊκή ή Κινέζικη ROM και κάνε Full wipe. Μετά θα σε αφήσει λογικά να τρέξεις το test να δεις τι συμβαίνει.
-
Ο/H geobas έγραψε:
Στο Dont Panic , βάζω κανονικά τα στοιχεία και τους κωδικούς μου και δεν τα δέχεται στην ενεργοποίηση για να εγκαταστήσει το πρόγραμμα.
Στο Navionics τρέχω ως συνήθως το apk . και με πετάει εκτός
Εχω την 5.9.27 στο Note 2 prime .
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι λίγο μπελάς. Πρέπει να στήσεις όλα τα emails πιυ τυχόν έχεις δηλομενσ δτο κινητό, γιατί το panic πάει κσι ψάχνει το email που πρωτοδηλωσες μόλις πήρες στα χερια δου υη συσκευή κσι όχι αυτό ποθ δηλωσες μετά στο Google play. Αν έχεις κάνει κάτι τέτοιο, σβήσε όλους τους λογαριασμούς κσι βάλε μόνο το mail που δέχεται το panic.
Βάλε iGo να σωθεις. Να σου λέει και τις οδούς, να σου λέει και το μήκος του τουνελ, να σου λέει και το κόστος των διοδίων πριν πλησιασεις στο κουβουκλιο, να σου λέει το όνομα της περιοχης, συνοικιας, πολης, χωριου και ενα σωρό άλλα με τη γλυκιά φωνή της Αριαδνης.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Για τζαμπα GPS το καλυτερο που χρησιμοποιω ειναι με το HERE MAPS. Πολυ καλοι χαρτες για δωρεαν GPS. Επισης καλο ειναι και το SYGIC.
-
Βάλε iGo να σωθεις. Να σου λέει και τις οδούς, να σου λέει και το μήκος του τουνελ, να σου λέει και το κόστος των διοδίων πριν πλησιασεις στο κουβουκλιο, να σου λέει το όνομα της περιοχης, συνοικιας, πολης, χωριου και ενα σωρό άλλα με τη γλυκιά φωνή της Αριαδνης.
Και να έχει ο άνθρωπος τη γυναίκα του στη γραμμή και να του λέει, "καλά ποιά είναι αυτή δίπλα σου που σου λέει συνέχεια που να στρίψεις?"
Έχει να πέσει ...φλασάρισμα μετά!... Άντε να ξεμπλέξει... -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Στο Dont Panic , βάζω κανονικά τα στοιχεία και τους κωδικούς μου και δεν τα δέχεται στην ενεργοποίηση για να εγκαταστήσει το πρόγραμμα.
Στο Navionics τρέχω ως συνήθως το apk . και με πετάει εκτός
Εχω την 5.9.27 στο Note 2 prime .
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι λίγο μπελάς. Πρέπει να στήσεις όλα τα emails πιυ τυχόν έχεις δηλομενσ δτο κινητό, γιατί το panic πάει κσι ψάχνει το email που πρωτοδηλωσες μόλις πήρες στα χερια δου υη συσκευή κσι όχι αυτό ποθ δηλωσες μετά στο Google play. Αν έχεις κάνει κάτι τέτοιο, σβήσε όλους τους λογαριασμούς κσι βάλε μόνο το mail που δέχεται το panic.
Βάλε iGo να σωθεις. Να σου λέει και τις οδούς, να σου λέει και το μήκος του τουνελ, να σου λέει και το κόστος των διοδίων πριν πλησιασεις στο κουβουκλιο, να σου λέει το όνομα της περιοχης, συνοικιας, πολης, χωριου και ενα σωρό άλλα με τη γλυκιά φωνή της Αριαδνης.
Ποιο ειναι το iGo?Εγω εχω το map factor και ολα καλα ως τωρα...μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ για το i go.Ευχαριστωωω!\Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα