και τώρα οι ερωτήσεις:
1. Η ROM με την οποία θα έρθει είναι ΟΚ? ή θα πρέπει να την αλλάξω με την Ελληνική?
2. Επειδή είμαι αδαής, υπάρχει δυνατότητα στην Αθήνα με πληρωμή να γίνει η αλλαγή στη ROM?
3. Θα κερδίσω σημαντικά πλεονεκτήματα με την αλλαγή σε Ελληνική, αξίζει τον κόπο?
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Περίμενε να παραλάβεις πρώτα για να δούμε τι ROM θα σου βάλουνε.
Έχω την εντύπωση ότι θα σου περάσουν κατ'ευθείαν την δική μας και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα επιπλέον.
και τώρα οι ερωτήσεις:
1. Η ROM με την οποία θα έρθει είναι ΟΚ? ή θα πρέπει να την αλλάξω με την Ελληνική?
2. Επειδή είμαι αδαής, υπάρχει δυνατότητα στην Αθήνα με πληρωμή να γίνει η αλλαγή στη ROM?
3. Θα κερδίσω σημαντικά πλεονεκτήματα με την αλλαγή σε Ελληνική, αξίζει τον κόπο?
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Περίμενε να παραλάβεις πρώτα για να δούμε τι ROM θα σου βάλουνε.
Έχω την εντύπωση ότι θα σου περάσουν κατ'ευθείαν την δική μας και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα επιπλέον.
Με ενημέρωσε η Vivian ότι θα έρθει με stable EU multi-language rom miui 5.9
Τα μαγαζιά κάνουν πολλές τέτοιες βλακίες και προσθέτουν ονόματα που πολλές φορές μπερδεύουν.
Η συσκευή είναι RedMi Note 2 και για ποιο λόγο πρόσθεσαν το Hongmi δεν ξέρω.
Από τα χαρακτηριστικά όμως φαίνεται να είναι το RedMi Note 2.
Θα πρέπει να μιλήσεις μαζί τους να σου βεβαιώσουν ότι είναι η ίδια συσκευή και όχι καμία παγίδα.
σε εμένα πάντως δεν δουλεύουν . επίσης μία ερώτηση
έχω την 5.9.27 την ελληνική
προσπαθώ να βρω να κατεβάσω την 5.10.8 και δεν την βρίσκω
μπορεί κάποιος να δώσει κανένα λινκ ?
Δεν βλέπω γιατί όχι .
Όμως δεν δουλεύουν σε απεριόριστες συσκευές . Αν τα έχεις εγκατεστημένα σε άλλη συσκευή θα πρέπει να έλθεις σε επαφή με την Nova/Cosmote
να τους ζητήσεις αλλαγή συσκευής . Τα έχω σε Tablet για να μην ξεστραβώνομαι και τα δύο και δουλευουν μια χαρά .
Δεν βλέπω γιατί όχι .
Όμως δεν δουλεύουν σε απεριόριστες συσκευές . Αν τα έχεις εγκατεστημένα σε άλλη συσκευή θα πρέπει να έλθεις σε επαφή με την Nova/Cosmote
να τους ζητήσεις αλλαγή συσκευής . Τα έχω σε Tablet για να μην ξεστραβώνομαι και τα δύο και δουλευουν μια χαρά .
Απ'όσο γνωρίζω επι του θέματος (και είναι λίγα) το πρόβλημα είναι το root της συσκευής. Σε rooted συσκευές ΔΕΝ δουλεύουν! Λογικά πρέπει να υπάρχει και ανάλογη ειδοποίηση...