Το ρολογακι πάνω δεξιά στην τελευταία εικόνα θα σου δείξει τις ώρες χρήσης και μετα πάτα πάνω στην οθόνη για να σου δείξει το πόση ώρα είναι ανοιχτή @Nikko
Πέρασα την stable 9.5.4 από global source,ενώ πριν είχα την stable 9.2.3 από CN/xiaomi.eu source και η νέα rom μου φάνηκε ελαφρώς καλύτερη όσον αφορά την αυτονομία της μπαταρίας.
Αλλά τις επόμενες μέρες,θα υπάρχουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.
@george s
Δε θα συμφωνήσω για τη stable , θεωρώ ότι είναι εξίσου δυνατή όπως και η developer ..
Η ενημέρωση μέσα από τις ρυθμίσεις καταργήθηκε για να μην υπάρχει πρόβλημα στα updates , μόνο οι VIP έχουν τη δυνατότητα ΟΤΑ προς το παρόν ..
Edit
Οι ρομς για hermes και hennessy είναι ότι καλύτερο έχει βγει για τις συσκευές σας ..
Σε αυτό βοήθησαν τα μέλη που μας έδωσαν τις συσκευές για να μπορέσουμε να δουλέψουμε σωστά , έχω και τις δύο συσκευές στα χέρια μου και ξέρω καλά πως ήταν πριν και πως είναι τώρα οι ρομς ..
Όσοι είναι ακόμα με παλιότερες ρομς το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να προχωρήσουν σε άμεση αποκατάσταση της συσκευής τους φλασαροντας την τελευταία stable ή developer rom από global sources και θα με θυμηθείτε ..
Εξαρτάται τι χρήση που κάνει @amavroudis. Στις dev έρχονται αμέσως τα νέα χαρακτηριστικά και εκδόσεις Miui, Android ενώ στις stable μόνο όταν σταθεροποιήσουν τα παραπάνω. Αλλά πως γίνεται εδώ και 1,5 χρόνο οι dev εκδόσεις να είναι οι ποιο stable από τις stable δεν το κατάλαβα. Μόνο οι Κινέζοι μπορούν να μας το πουν. Developer rom= κάθε Παρασκευή αναβάθμιση πλην αργιών Κίνας, που είναι αρκετές. Stable rom= ανά 2 με 3 μήνες.
Αν έχεις official rom θα σε έρχονται αυτόματα. Αν έχεις XTRV (ελληνική rom) θα πρέπει να τις κάνεις εγκατάσταση εσύ χειροκίνητα εκτός αν γίνεις vip που θα σε έρχονται αυτόματα.
@juke
Εχω την εντύπωση ότι και η 9.2.4 ήταν με global source ,εγώ πέρασα την 9.5.4 από πάνω χωρίς factory reset και δουλεύει κανονικά . Τώρα αν βγάλει κάποιο bug θα το δω . Αυτό που πάσχει το hermes είναι η μπαταρία και ο @Nikko είπε κάτι για τρίτο 24ωρο που μου φάνηκε απίστευτο εκτός και αν το έκλεινε την νύχτα και το χρησιμοποιούσε πολύ λίγο τη μερα. Το μόνο που ξέρω να πηγαίνει τρεις μέρες με χρήση είναι το mido. Αυτό που θα θελα να ξέρω είναι η dev ή η stable που βγήκαν τώρα είναι καλύτερη στη διαχείριση της μπαταρίας για το hermes. Το ότι είναι στημένες καλά οι ρομ πάντως χωρίς πολλά bug είναι γεγονός. Μπράβο στους developers
@jukeδεν το έκλεισα νύχτα. Απλά το χρησιμοποίησα ως τηλέφωνο. Ανοιξα τα δεδομένα μόνο κανα μισάωρο και καμια ώρα wifi me google play όπου κατέβασα και έστησα κανα 2 app. το φόρτισα Σάββατο απόγευμα (περίπου στις 6 στο 100%) και τώρα είμαι με 37%. Την προηγούμενη φορά φόρτισε νύχτα από 12 μέχρι 5:30 - 6 το πρωί, ενώ τώρα το Σάββατο μόλις έδειξε 100% το έβγαλα.
Το τηλέφωνο μου το χάρισαν το Πάσχα. με μια 6.33.77 μαιμού το φόρτιζα κάθε μέρα υποχρεωτικά. Μετά την 9.5.4. μου έκανε εντύπωση η αλλαγή. Μια μέρα που θα έχω χρόνο θα το φορτίσω, θα ανοίξω δεδομένα wifi φωτεινότητα φουλ και θα το σκαλίσω από 100% μέχρι 0% για να σας πω και αυτή τη μέτρηση.
Μιας και μιλάμε για τα πάντα για το redmi note 2...
όταν προσθέτουμε μια επαφή και κατά λάθος της αποθηκεύουμε στο τηλέφωνο και όχι στο λογαριασμό google...
πως μπορεί αυτή η επαφή να πάει και google ,χωρίς φυσικά να το ξαναπεράσω μέσω google ούτε με εξαγωγή ως vcard.
Υπάρχει κάποιος συγχρονισμός - αυτοματοποιημένη διαδικασία από τηλέφωνο σε google;
Σας ευχαριστώ!