Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Νομιζω ότι εφόσον έχεις τον συγχρονισμό ανοιχτό θα πάει . Αν όχι μέσα από το google λογαριασμό σου πρέπει να κάνεις καταχώρηση των επαφών που θα γίνει από τον browser που έχεις μπαίνοντας στο google account σου με τους κωδικούς σου.
      REDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5
    • Ο/H juke έγραψε:

Νομιζω ότι εφόσον έχεις τον συγχρονισμό ανοιχτό θα πάει . Αν όχι μέσα από το google λογαριασμό σου πρέπει να κάνεις καταχώρηση των επαφών που θα γίνει από τον browser που έχεις μπαίνοντας στο google account σου με τους κωδικούς σου.
      Αυτό είδα.
      Απ ότι κατάλαβα είναι καλή τακτική να γίνονται όλα μέσω google. Όρισα λοιπόν μοναδικό λογαριασμό επαφών τη google και ότι αλλαγές κάνω γίνονται αυτόματα σε αυτή. Αν γράψεις επαφή στο τηλέφωνο μόνο με εξαγωγή και ανέβασμα στη google θα υπάρξει ενημέρωση (;)
      Βέβαια, νομίζω χρειάζεται ένα backup σε vcard που και που, γιατί στις μικρές μου γυάλισε το μάτι που μπήκε σπίτι τόσο μεγάλο τηλέφωνο.... :)
      Ευχαριστώ @juke για την απάντηση. Ελπίζω να συμφωνείς.
    • Αποθήκευση σε αρχείο vcf και βάλε το μέσα σε ένα σκληρό δίσκο ή σε ένα cd . Πάντως με την 9.5.4 η μπαταρία είναι χάλια ,δεν βγάζω μέρα ,από το πρωί με δυόμιση ώρες οθόνη ανοιχτή και τηλεφωνα και ίντερνετ είμαι στο 18%. Η προηγούμενη ήταν καλύτερη σε θέμα μπαταρίας
    • Διαφήμιση
    • Ο/H juke έγραψε:

Αποθήκευση σε αρχείο vcf και βάλε το μέσα σε ένα σκληρό δίσκο ή σε ένα cd . Πάντως με την 9.5.4 η μπαταρία είναι χάλια ,δεν βγάζω μέρα ,από το πρωί με δυόμιση ώρες οθόνη ανοιχτή και τηλεφωνα και ίντερνετ είμαι στο 18%. Η προηγούμενη ήταν καλύτερη σε θέμα μπαταρίας
      όπως είδες σε προηγούμενο νήμα με φόρτιση 100% αλλά όλη τη νύχτα (πιστεύω παίζει ρόλο να μείνει παραπάνω στο φορτιστή) έβγαλα 3 κοντά μέρες ως τηλέφωνο (90%) της χρήσης. Τώρα από το Σάββατο το απόγευμα το φορτίζω τώρα (2 μέρες δηλαδή). Είχα ένα LG πριν Τ375 (χρήση ως τηλέφωνο μόνο) και έβγαζε 4 μέρες (υπόψιν μιλάω αρκετά). Δεν πήγαινα σε μεγάλο τηλέφωνο συνειδητά διότι είχα πάρει 10άρι TABLET. Μου χαρίσαν το redmi note 2 και τις πρώτες μέρες που το σκαλισα το φότριζα συνέχεια. Μόλις έβαλα την 9.5.4. νομίζω πως αναστήθηκε. Σκέψου όμως ότι έχει μαμά μπαταρία (από το 2015 τέλη) και το έχω ήδη αγαπήσει.
    • Τότε μάλλον δεν έκατσε η ρομ σωστά πάνω από την προηγούμενη. Θα κάνω φλασαρισμα fastboot rom από pc μήπως και το χρειάζεται το εργαλείο για να στρώσει
    • Εγώ έτσι την πέρασα (fastboot, με τους οδηγούς των παιδιών εδώ, και τελείως άσχετος με θέματα flash, κλπ), διότι είχε πάνω μια 6.33.77 μαιμουδέξ! Δεν είχα άλλη ROM ενδιάμεσα για να έχω άποψη
    • Καλημέρα στο φόρουμ!
      Ηθελα να ρωτήσω αν εχει παρατηρήσει κανείς το φαινόμενο , το τηλ. να κλείνει μόνο του αφού έχει φορτίσει πλήρως και παραμένει στη φόρτιση....
      Σ εμένα συμβαίνει και με 8.4.12 και με 8.4.19 dev. και παλαιότερα με 9.5.4 και 9.2.4 stable , χωρίς εννοείται να εχει γίνει κάποια ρύθμιση μέσα απ τη διαχείριση ενέργειας....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H george s έγραψε:

Καλημέρα στο φόρουμ!
      Ηθελα να ρωτήσω αν εχει παρατηρήσει κανείς το φαινόμενο , το τηλ. να κλείνει μόνο του αφού έχει φορτίσει πλήρως και παραμένει στη φόρτιση....
      Σ εμένα συμβαίνει και με 8.4.12 και με 8.4.19 dev. και παλαιότερα με 9.5.4 και 9.2.4 stable , χωρίς εννοείται να εχει γίνει κάποια ρύθμιση μέσα απ τη διαχείριση ενέργειας....
      Αν εννοείς να κάνει επανεκκίνηση μετά από πολύωρη φόρτιση, πιθανόν να οφείλεται σε όχι γνήσια μπαταρία που έχεις βάλει. Αν δεν έχεις αλλάξει μπαταρία τότε είναι κάποιο άλλο θέμα που δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
    • Φίλε μου Απόστολε Καλημέρα!
      Το τηλ. κλείνει , δεν κάνει επανεκκίνηση ....χμμμ το κάνει με nohon μπαταρία...θα δοκιμάσω και τη "μαμά" αν τη βρώ.... :)
      Σ ευχαριστώ για την υπόδειξη !
    • Ο/H george s έγραψε:

Φίλε μου Απόστολε Καλημέρα!
      Το τηλ. κλείνει , δεν κάνει επανεκκίνηση ....χμμμ το κάνει με nohon μπαταρία...θα δοκιμάσω και τη "μαμά" αν τη βρώ.... :)
      Σ ευχαριστώ για την υπόδειξη !
      Διάβασε στο συγκεκριμένο νήμα από το ποστ 10193-10199 αν απαντούν κάποιες από τις απορίες σου.
    • Είμαι με γνήσια μπαταρία και τώρα που το αναφέρατε συνειδητοποίησα πως μου συνέβη και μένα ένα βράδυ που το άφησα το πρωί μου ζήτησε pin. Ίσως η ROM
    • Διαφήμιση
    • ...και μια και μιλάμε για μπαταρία...
      φόρτισα χθες βράδυ. Το πήρα το πρωί και άρχισα να το σκαλίζω με wifi και data, έπαιξα με google cardboard, και το απόγευμα έφτασα στο 40%. Πήγα σε ένα πάρτυ γενεθλίων, σκάλισμα με wifi και ιντερνετ, φωτογραφίες βίντεο φλας κλπ... το πήγα στο 4%.
      Πριν λίγο μπήκα σπίτι και με το που το έβαλα πρίζα καπάκι δείχνει 54% !!! το έβγαλα από το ρεύμα και το αφήνω έτσι. Τι έγινε τώρα;;;
      Μήπως το απότομο τέντωμα χρήσης;
      θα το αφήσω να δω τι θα γίνει...