Ο/H flowin_through έγραψε:
Και εγω αυτη τη διαδικασία εχω κανει και περιμενω, αλλα δεν ξερω τι γίνεται, ποτε το εστειλαν, πως το εστειλαν.. (μπαταρια και καπακι)
Και γιατι δεν ρωτας , ντρεπεσαι ?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H flowin_through έγραψε:
Και εγω αυτη τη διαδικασία εχω κανει και περιμενω, αλλα δεν ξερω τι γίνεται, ποτε το εστειλαν, πως το εστειλαν.. (μπαταρια και καπακι)
Ο/H Sherlock_7 έγραψε:
Καλησπέρα, πώς δουλεύει η εφαρμογή τηλεχειριστήριο; Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
Ο/H Vag Vag Excellent έγραψε:
Ο/H Sherlock_7 έγραψε:
Θελει να εισαι συνδεμενος και στο ιντρνετ ετσι ωστε νακατεβασεις και τα πακετα που χρειαζεται για τη συσκευη σου.
Παραλληλα εχω κατεβασει και το ΙR apk απ το play store που ειναι πιο ευκολοχρηστο.link play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy4
Ο/H johnnyman έγραψε:
Ο/H Sherlock_7 έγραψε:
Θελει να εισαι συνδεμενος και στο ιντρνετ ετσι ωστε νακατεβασεις και τα πακετα που χρειαζεται για τη συσκευη σου.
Παραλληλα εχω κατεβασει και το ΙR apk απ το play store που ειναι πιο ευκολοχρηστο.link play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy4
edit: αν εννωεις για πακετα σ αυτο το αππ που σου στειλα στο λινκ δεν εχει.Τα βρισκει αυτοματα
εχει καποια επιλογη για τα πακετα γιατι δεν βρηκα κατι?
Ο/H johnnyman έγραψε:
Ο/H Sherlock_7 έγραψε:
εχει καποια επιλογη για τα πακετα γιατι δεν βρηκα κατι?
οχι δεν εχει επιλογη απλα διαλεγεις τη μαρκα της συσκευεις που εχεις και θες να χηριστεις και πατας πανω στο κουμπι (π.χ του ΟΝ OFF) μεχρι να κλεισει..γενικα ωσπου να την εντοπησει.
Ο/H johnnyman έγραψε:
εχω εναν ferguson ariva εξωτερικο αποκωδικοποιητη κ δεν μπορω να τον κανω με τπτ να δουλευψει.δοκιμασα κ αλλες εφαρμογες αλλα τζιφος.το κινητο δεν υποστιριζει να μαθει απο το τηλεχειριστηριο της συσκευης ε?
Ο/H johnnyman έγραψε:
αυτη που με εδειξες εχει αλλα δεν το υποστιριζει η συσκευη λεει...