Αν οι επαφές μου είναι στη SIM με wipe σβήνονται; Κάτι τέτοιο διάβασα να λένε τα παιδιά παραπάνω.
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H Sherlock_7 έγραψε:
Αν οι επαφές μου είναι στη SIM με wipe σβήνονται; Κάτι τέτοιο διάβασα να λένε τα παιδιά παραπάνω.
Nαι σβηνονται,γι αυτο καλο ειναι να τις εχει συγχρωνισμενες με το gmail σου για να μην εχεις θεματα γενικα..Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης -
Ο/H Vag Vag Excellent έγραψε:
Ο/H Sherlock_7 έγραψε:
Nαι σβηνονται,γι αυτο καλο ειναι να τις εχει συγχρωνισμενες με το gmail σου για να μην εχεις θεματα γενικα..
Αυτό πραγματικά δεν το γνώριζα... ότι με το wipe (με ποιό wipe απ'όλα?) σβήνονται οι επαφές απο την SIM... αφού ποτέ δεν κρατάω επαφές στις SIM μου. Ωστόσο, @Shelock_7 πάντα έχεις την δυνατότητα να βγάλεις τις SIM σου απο το τηλέφωνο, εάν θέλεις να κάνεις wipe και να κρατήσεις τις επαφές σου ανέπαφες... -
Nαι σβηνονται,γι αυτο καλο ειναι να τις εχει συγχρωνισμενες με το gmail σου για να μην εχεις θεματα γενικα.
Μπορείς να μου δείξεις μια πηγή που να αναφέρει κάτι τέτοιο? -
Με Wipe Cache & Dalvik Cache ΔΕΝ σβήνεται καμμία επαφή και καμία εφαρμογή.
Απλά σβήνονται τα προσωρινά δεδομένα (Cache) και αμέσως μετά κατά την διάρκεια του Boot τα ξαναδημιουργεί το android, και για αυτό βλέπετε την μπάρα εξέλιξης να εμφανίζεται.
Επαφές - λογαριασμοί και εφαρμογές που δεν είναι μέρος του συστήματος σβήνονται μόνο με το Wipe Data/User Data. -
Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης -
απο οσο γνωριζω οι επαφες απο την sim δεν σβηνονται με την καμια αμα κανεις full wipe.Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H Sherlock_7 έγραψε:
Nαι σβηνονται,γι αυτο καλο ειναι να τις εχει συγχρωνισμενες με το gmail σου για να μην εχεις θεματα γενικα..
Αυτό πραγματικά δεν το γνώριζα... ότι με το wipe (με ποιό wipe απ'όλα?) σβήνονται οι επαφές απο την SIM... αφού ποτέ δεν κρατάω επαφές στις SIM μου. Ωστόσο, @Shelock_7 πάντα έχεις την δυνατότητα να βγάλεις τις SIM σου απο το τηλέφωνο, εάν θέλεις να κάνεις wipe και να κρατήσεις τις επαφές σου ανέπαφες...
Ο/H johnnyman έγραψε:
απο οσο γνωριζω οι επαφες απο την sim δεν σβηνονται με την καμια αμα κανεις full wipe.
Wipe = σκουπιζω...αλλα στο recovery ρε παιδια στο μενου του wipe αν κανεις wipe data kai system χανονται οι επαφες!!
Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης -
Wipe = σκουπιζω...αλλα στο recovery ρε παιδια στο μενου του wipe αν κανεις wipe data kai system δεν χανονται οι επαφες??!!
Εγώ δήλωσα ΑΓΝΟΙΑ... Είπα ότι δεν το γνώριζα αυτό... Εδώ το διάβασα και απόρησα. Αλλά επειδή ποτέ δεν κρατάω επαφές στις SIM, δεν το είχα σκεφτεί καν... Λογικά όμως δεν θα έπρεπε το wipe να επηρεάζει τις SIM. Γιατί να το κάνει?
Δοκίμασέ το σε κανά άλλο κινητό να μας πεις! Χαχαχα! Και μετά σε βλέπω να σε κάνουν έτσι: -
χανονται οι επαφες που ειναι αποθηκευμενες στο κινητο οχι μεσα στην sim!!Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
-
Ο/H johnnyman έγραψε:
χανονται οι επαφες που ειναι αποθηκευμενες στο κινητο οχι μεσα στην sim!!
E ναι..η sim δεν εχει καμια σχεση με τα wipes...για τη συσκευη λεω.Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης -
Ο/H caeser έγραψε:
Wipe = σκουπιζω...αλλα στο recovery ρε παιδια στο μενου του wipe αν κανεις wipe data kai system δεν χανονται οι επαφες??!!
Εγώ δήλωσα ΑΓΝΟΙΑ... Είπα ότι δεν το γνώριζα αυτό... Εδώ το διάβασα και απόρησα. Αλλά επειδή ποτέ δεν κρατάω επαφές στις SIM, δεν το είχα σκεφτεί καν... Λογικά όμως δεν θα έπρεπε το wipe να επηρεάζει τις SIM. Γιατί να το κάνει?
Δοκίμασέ το σε κανά άλλο κινητό να μας πεις! Χαχαχα! Και μετά σε βλέπω να σε κάνουν έτσι:
χαχααχαχαχαχ οχι ρε Βαγγο δεν εχει σχεση με τη sim δεν το διβασα αυτο!Σορρυ χτυπα ελευθερα!!!αχαχχααχΕίσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα