Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H nikosild έγραψε:

Για όποιον ενδιαφέρεται η οθόνη να ξεκλειδώνει κατευθείαν/μόνο με το Power Button (δίχως κωδικό, δίχως σύρσιμο, δίχως τίποτα): "Επιλ. για προγραμματιστές >> Άμεση πρόσβαση στο σύστημα >> ON"

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν με τις αναβαθμίσεις . Οι ρυθμίσεις έχουν γίνει άνω - κάτω . Όλα ήταν μια χαρά στην 5.9.18 .
      Εβαλα την 5.10.8 δεν υπάρχει η "Επιλογή για προγραμματιστές" . Δεν ξέρω σε ποια να μείνω . Ποια είναι πιο σωστή από την άλλη . ?( ?( ?( ?(
    • Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H nikosild έγραψε:

Για όποιον ενδιαφέρεται η οθόνη να ξεκλειδώνει κατευθείαν/μόνο με το Power Button (δίχως κωδικό, δίχως σύρσιμο, δίχως τίποτα): "Επιλ. για προγραμματιστές >> Άμεση πρόσβαση στο σύστημα >> ON"

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν με τις αναβαθμίσεις . Οι ρυθμίσεις έχουν γίνει άνω - κάτω . Όλα ήταν μια χαρά στην 5.9.18 .
      Εβαλα την 5.10.8 δεν υπάρχει η "Επιλογή για προγραμματιστές" . Δεν ξέρω σε ποια να μείνω . Ποια είναι πιο σωστή από την άλλη . ?( ?( ?( ?(
      εκει που ηταν ειναι κ παλι (ρυθμισεις / προσθετες ρυθμισεις)

μηπως δεν εγινες προγραμματιστης γιαυτο δεν υπαρχει??
    • Ο/H sallonikios έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H nikosild έγραψε:

εκει που ηταν ειναι κ παλι (ρυθμισεις / προσθετες ρυθμισεις)

μηπως δεν εγινες προγραμματιστης γιαυτο δεν υπαρχει??

Δηλαδή που ??? Ούτε στην πρώτη σελίδα , ούτε στις πρόσθετες δεν την βλέπω . Τόση στραβομάρα έχω

Images
      • Screenshot_com.android.settings_2015-10-17-19-29-27.png

41,97 kB, 450×800, viewed 90 times
    • Διαφήμιση
      • Πήγαινε Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο και χτύπα πολλές φορές πάνω στην Έκδοση της MIUI.
      • Θα σου βγάλει το μήνυμα πως έγινες προγραμματιστής.
      • Μετά μπορείς από τις Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις να δεις τις Επιλ. για προγραμματιστές
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H geobas έγραψε:

Εβαλα την 5.10.8 δεν υπάρχει η "Επιλογή για προγραμματιστές" . Δεν ξέρω σε ποια να μείνω . Ποια είναι πιο σωστή από την άλλη .

Έλα βρε... μην γκρινιάζεις και είμαι και κάποιας ηλικίας! :D
      Πήγαινε στο "ρυθμίσεις"-->"σχετικά με το τηλέφωνο" και χτύπα με το δάκτυλό σου 7 taps επάνω στο "έκδοση MIUI"... (Θέλει τις "φάπες" του για να στρώσει! Χαχαχα!)
      Μετά πήγαινε στις "πρόσθετες ρυθμίσεις" και η "επιλογή για προγραμματιστές" θα είναι εκεί! :thumbup:

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην caeser ().

• OffTopic
      Το πρόβλημα με το θέμα Unitedfist , μεταφέρθηκε ΕΔΩ => ​5 νέα όμορφα θέματα για εσάς.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Με ποιόν τρόπο αποτρέπω το αυτόματο "killing" της εφαρμογής "Automaton Locker-Smarter lock" από τον Task Manager?
      Μετά από λίγο η εφαρμογή κλείνει από μόνη της και πρέπει κάθε φορά μετά από λίγο να την ξαναφορτώνω.
    • Γεια!Χθες παρέλαβα το κινητό και θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποια συμβουλή για τις πρώτες φορτίσεις της μπαταρίας. Χθες το φόρτισα καμιά ώρα και από 25% πήγε στο 100% οπότε και το έβγαλα. Διάβασα όλες τις σελίδες και δεν βρήκα κάτι σχετικό.Ευχαριστώ!

Υ.Γ.1 : Μπράβο σε όλους για τη δουλειά που κάνετε!
      Υ.Γ.2 : Έρωτας η κινητάρα μας! :love:
    • Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:

Γεια!Χθες παρέλαβα το κινητό και θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποια συμβουλή για τις πρώτες φορτίσεις της μπαταρίας. Χθες το φόρτισα καμιά ώρα και από 25% πήγε στο 100% οπότε και το έβγαλα. Διάβασα όλες τις σελίδες και δεν βρήκα κάτι σχετικό.Ευχαριστώ!

Υ.Γ.1 : Μπράβο σε όλους για τη δουλειά που κάνετε!
      Υ.Γ.2 : Έρωτας η κινητάρα μας! :love:

Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικο το κινητό σου.
      Θέματα που αφορούν τη μπαταρία, μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ και ΕΔΩ...
    • Μια και λέμε για τη μπαταρία, η συσκευή δεν έχει πρόβλημα με τη μπαταρία, αυτο που συμβαίνει είναι ότι μόλις πιάσει το 100%, τότε δε σταματάει η φόρτιση! Συνεχίζει για καμιά ώρα τουλάχιστον. Ναι καλα ακούσατε, μόλις φτάσει στο 100% έχει βάλει περιπου 2250mAh από τα 3060. Εξου και το πρόβλημα της μικρής διάρκειας. Συνεχίζει όμως να παίρνει ρεύμα και μάλιστα φτανει και το 1Α. Προτείνω να το φορτιζετε περι τις 3,5 ώρες (ενώ θέλει 2 ωρες για να παει 100%) ή με έναν πολύ μικρότερο φορτιστή (εγώ έχω έναν 550mA) να το αφήνετε όλο το βράδυ (όχι όμως με τον δικό του όλο το βράδυ).
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Μια και λέμε για τη μπαταρία, η συσκευή δεν έχει πρόβλημα με τη μπαταρία, αυτο που συμβαίνει είναι ότι μόλις πιάσει το 100%, τότε δε σταματάει η φόρτιση! Συνεχίζει για καμιά ώρα τουλάχιστον. Ναι καλα ακούσατε, μόλις φτάσει στο 100% έχει βάλει περιπου 2250mAh από τα 3060. Εξου και το πρόβλημα της μικρής διάρκειας. Συνεχίζει όμως να παίρνει ρεύμα και μάλιστα φτανει και το 1Α. Προτείνω να το φορτιζετε περι τις 3,5 ώρες (ενώ θέλει 2 ωρες για να παει 100%) ή με έναν πολύ μικρότερο φορτιστή (εγώ έχω έναν 550mA) να το αφήνετε όλο το βράδυ (όχι όμως με τον δικό του όλο το βράδυ).

Kαλο μου ακουγεται...παιζει να ειναι ετσι γιατι το ποσοστο της μπαταριας κραταει πολυ ωρα οταν γραφει και ειναι στο 100%...
      Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης