Καθαρή εγκατάσταση έκανα, με το MiFlash.
Το έστησα όλο από την αρχή...
Μετά ΔΕΝ υπήρχαν τα widgets, μόνο κενός χώρος στη θέση τους...
Ξέρει κάποιος τι παίζει;
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην kalergman ().
Περίεργο που το κάνει αυτό... Δεν ξέρω την αιτία, ούτε μπορώ να υποθέσω κάποια...
Το μόνο διαφορετικό που έχω παρατηρήσει με το Note2 είναι ότι όταν φέρνω back up από άλλη συσκευή (όταν κάνω restore δηλαδή από αλλού) στην επιφάνεια εργασίας μου βγάζει πολλές εφαρμογές ΕΞΩ (χύμα) από τους φακέλους (που βρίσκονται κανονικά), οπότε απλά τις ξαναβάζω χειροκίνητα μέσα...
Δεν ξέρω γιατί το κάνει, αλλά είναι μια ενέργεια που χρειάζεται να την κάνεις μια φορά στο τόσο... οπότε δεν με έχει απασχολήσει ιδιαίτερα...
Καθαρή εγκατάσταση έκανα, με το MiFlash.
Το έστησα όλο από την αρχή...
Μετά ΔΕΝ υπήρχαν τα widgets, μόνο κενός χώρος στη θέση τους...
Ξέρει κάποιος τι παίζει;
Χρησιμοποιείς άλλη εφαρμογή για Backup - Restore πέρα από την Default της ΜΙUI ?
Και μενα μου εκανε αυτο με την εξαφανιση των widgets, αλλα δεν εδωσα σημασια, βασικα δεν καταλαβα καν οτι εφταιξε το backup. Δεν εχω και πολλα widgets..
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
εχει κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά η συσκευή ? και κατι τελευταίο το vickmall ειναι αξιόπιστο site? για εγγύηση κτλ...
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά εφ'όσον περάσεις την ελληνική ROM.
Όσο για το Vickmall είναι αξιόπιστο, αλλά δεν ξέρω σχετικά με την πολιτική που έχει στο θέμα των εγγυήσεων.
Δοκίμασα και με nova launcher, έκανα backup στις ρυθμίσεις του και manual backup στο τηλέφωνο.
Πάλι τα ίδια... εξαφάνιση των widgets.
Επαναφορά στο ρυθμίσεων του nova launcher και όλα οκ.
Τι παίζει;
Μάλλον κλείνει τα widgets για να πάρει backup και μετά δεν τα ενεργοποιεί;
Ίδωμεν.
Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί. Όταν ορίζω όνομα στη 2η σιμ μετά από επανεκκίνηση δε το αναγνωρίζει. Είναι πάντως πρώτη φορά σε δικαρτο Xiaomi η άλλης μάρκας που χρειάστηκε να ορίσω όνομα σε σιμ. Πάντα γινόταν αυτόματα.
Υπάρχει κάποια λύση για αυτό;